Chelsea tarjosi Eden Hazardin siirtoa Real Madridin painajaisen lopettamiseksi

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Espanjan raporttien mukaan Eden Hazard on tarjottu entiselle Chelsea -klubille välittäjien toimesta.



Hazard vietti seitsemän menestyksekästä vuotta Stamford Bridgessä auttaen klubia voittamaan kaksi Valioliigan mestaruutta, ennen kuin hän lähti Real Madridiin 89 miljoonan punnan siirrolla.



Belgialainen on kuitenkin kamppaillut Bernabeussa, ja loukkaantumiset rajoittavat hänet vain 43 esiintymiseen kaikissa kilpailuissa kahden kauden aikana.



Vertailun vuoksi Hazard pelasi Chelseassa viime kaudellaan yhteensä 52 ottelua.

Nyt raportin mukaan KUTEN , ajatus Hazardin palaamisesta Stamford Bridgeen on ehdotettu Bluesille.

Eden Hazard on yhdistetty mahdolliseen paluuseen Chelseaan

Eden Hazard on yhdistetty mahdolliseen paluuseen Chelseaan (Kuva: Getty Images)



On todettu, että se on 'välittäjiä'. jotka nostavat mahdollisuutta muuttaa, ja mahdollisen sopimuksen sanotaan olevan 'erittäin vaikea mahdollisuus'.

Madrid maksaa edelleen Hazardin siirtomaksun, joka on 20 miljoonan euron poistot joka kesä, ja heidän pitäisi saada takaisin vähintään 60 miljoonaa euroa (51 miljoonaa puntaa), jotta vältetään tappio, summa, jonka Chelsea pitää erittäin hyvänä korkea &.



Mestarien liigan kentän hyökkääjä

Samaan aikaan Chelsea asettaa etusijalle keskikenttähyökkääjän, ja Erling Haaland on heidän tärkein siirtotavoitteensa.

Johtaja Thomas Tuchelilla on jo sellaisia ​​henkilöitä kuin Christian Pulisic, Mason Mount, Callum Hudson-Odoi, Hakim Ziyech, Kai Havertz ja Timo Werner, jotka voivat toimia Hazardin kaltaisessa asemassa.

Kuitenkin Belgian kansainvälinen & amp; apos; ylläpitää erittäin hyviä suhteita & apos; useiden entisten joukkuetoveriensa kanssa ja väitetään, että vaikka siirto on 'monimutkainen', sitä ei kuitenkaan otettaisi huonosti vastaan. kirjoittanut Chelsea.

Uusi Madridin pomo Carlo Ancelotti on tukenut Hazardia löytämään uuden muodon ensi kaudella ja kertonut toimittajille: ”[Hazard] on pelaaja, joka ei ole hyödyntänyt kaikkia mahdollisuuksiaan, mutta aikoo käyttää sen. Se voi olla hänen vuodensa hyödyntää sitä luottavaisin mielin. '

Hazard on myös sanonut odottavansa yhteistyötä Ancelottin kanssa sanoen Euro 2020: n aikana: ”Kaikki Real Madridissa tietävät, mitä Ancelotti on tuonut klubille.

- Hän voitti Mestarien liigan tällä ryhmällä ja tuntee monet pelaajat.

- Tiedämme, että hän on valmentaja, jolla on paljon kokemusta. Hän tuntee kaupungin ja fanit. Uskon, että voimme tehdä suuria asioita yhdessä.

En tunne häntä henkilökohtaisesti, mutta sen perusteella, mitä olen kuullut hänestä, hän on erittäin mukava henkilö, joka haluaa vain voittaa, ja sitä me kaikki haluamme.

'Meillä on mahdollisuus tehdä yhteistyötä. Se on minulle hyvä uutinen. '

Katso Myös: