Cher Lloyd näyttää valtavan joukon kiusaajia antautuessaan Hollywood -hymyyn

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Cher Lloyd ennen ja jälkeen

Cheristä tulee epämiellyttävä(Kuva: Empics, Rex)



Hän on asunut viimeisen vuoden aikana maassa, jossa he pyrkivät täydellisyyteen, varsinkin kun kyse on hampaiden kohdistamisesta.



Mutta oliko naisen, jonka hampaat olivat aluksi täysin kunnossa, oliko todella tarpeen, että Cher Lloyd alistui herra Ed-tyyliseen posliiniin?



Pienikokoinen poptähti nappasi iHeart Radio -musiikkifestivaalilla Las Vegasissa tänä viikonloppuna, jolloin hän esiintyi yhä kasvavalle amerikkalaiselle faneilleen.

ovat lidlin pysäköintisakkoja täytäntöönpanokelpoisia

Mutta jos valokuvaaja ei hämmästynyt, kun hän hymyili kameralle, niin olimme varmasti, sillä hän väläytti valtavan joukon hohtavia valkoisia viiluja, jotka saivat meidät kelaamaan takaisin 'yikes'!

20-vuotias poptähti näytti iloiselta uudesta hymystään, joka näytti massiiviselta hänen nuken kaltaisilla pienillä kasvoillaan.



Mutta mikä oli vialla hänen hampaissaan ennen kuin hän kiipesi hammaslääkärin tuolille? Ehdottomasti mitään silmissämme. Hänellä oli pieni aukko kahden etuosan välissä, mutta lukuun ottamatta ne olivat suoria ja puhtaita ja antoivat hänelle söpön pienen englantilaisen omituisuuden, joka auttoi häntä erottamaan hänet lammen poikki.

Pienet kasvot, suuret hampaat.



Cher on aiemmin myöntänyt vihaavansa luonnollista hymyään ja puhuessaan Alan Carrille viime vuonna, hän sanoi: 'Vihaan hampaitani. Vihaan heitä, näytän täydelliseltä ja täydelliseltä kanilta. '

Mutta hän oli myös voimakkaasti vakuuttunut siitä, ettei hänellä olisi koskaan viiluja, ja sanoi hänelle: 'Voi, en tiedä, ne näyttävät vain oudolta. Kuten Chloe TOWIESTA. Jos hän saa jotain muuta aikaan, hän voi yhtä hyvin nousta Madame Tussaudsiin! '

Hmmmm ... siellä on tapaus 'kattilasta', jos näimme sellaisen! Ajatuksia, neiti Sims?

Cher ei kuitenkaan ole ensimmäinen brittiläinen tähti, joka on kaatunut amerikkalaiseen vaatimustenmukaisuuteen, eikä hän varmasti jää viimeiseksi.

Otetaan esimerkiksi hänen idolinsa Cheryl Cole - hänellä oli täysin hyväksyttävä hymy Girls Aloudin alkuaikoina.

Mutta kun rahat alkoivat kaatua, sooloura alkoi ja hän sai X Factor -työn, se meni hammaslääkäriin Chezzalle!

Hänellä oli kuitenkin varmasti hyvä, koska hänen näytti todella luonnolliselta - toisin kuin hänen köyhä bändikaverinsa Nicole Roberts meni myös samaa reittiä, mutta valitettavasti he jättivät punapään näyttämään siltä, ​​ettei hän voinut sulkea suutaan.

Ajattele, että meillä on pikemminkin vinoa kuin näyttää siltä, ​​että voisimme syödä voileivän sälekaihtimen läpi.

Katsotaanpa muita brittiläisiä tähtiä, jotka ovat etsineet amerikkalaista hymyä.

Julkkishampaat ennen ja jälkeen Katso galleria

Katso Myös: