Cheryl Colen emotionaaliset myöhäisillan tweetit Tre Hollowayn eron jälkeen paljastivat

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Pariskunta nähtiin viimeksi yhdessä kaksi viikkoa sitten(Kuva: DAVE SHOPLAND)



Cheryl Cole otti Twitteriin viime yönä illalla, kun kävi ilmi, että hän erosi yhdysvaltalaisesta poikaystävästään Tre Hollowaysta ja kertoi faneille olevansa yksin.



ashanti elliott - seppä

Pari, joka erosi kaksi kuukautta sitten, mutta pysyi ystävinä, syytti etäisyyttä suhteensa katkeamisesta vuoden jälkeen yhdessä.



Laulaja Cheryl vain vihjasi suhteiden myllerryksestä emotionaalisissa twiiteissä.

'Joskus istun täällä yksin miettien, miksi olette kaikki niin ystävällisiä ja mukavia ja huolehtivia minua kohtaan. Siitä tulee ylivoimainen ', hän kirjoitti.

Hän jatkoi: 'Kiitos kaikesta, mitä tarkoitan ... Rakastan sinua. Olet hämmästyttävä. '



LA: ssa toimiva Tre, 28, kieltäytyi muuttamasta Englantiin ja Chez ei halunnut juurruttaa Yhdysvaltoihin-ja jättää rakkaat koiransa Buster ja Coco-pari päätti kutsua aikaa romantiikalleen.

Vaikka pari tapasi illallisen ystävien kanssa Lontoossa viime kuussa, pari todella erosi lähes kaksi kuukautta sitten.



Lähde sanoi: Cherylillä ja Trellä oli loistava vuosi yhdessä, mutta kaukopuheluiden paineista tuli lopulta liikaa.

Vaikka Cheryl tekee paljon työtä Amerikassa, se on usein New Yorkissa, joka on edelleen hyvä kuuden tunnin lento. Aikaero ja Cherylin työaikataulun kiireinen luonne tekivät lopulta veronsa.

Cheryl tajusi, että jos he eivät aio elää yhdessä, todellisuudessa suhde ei vain mene mihinkään.

(Kuva: Xposure)

Vaikka he erosivat kesällä, he tapasivat illalliselle viime viikolla kuin kaverit ja heillä oli hauskaa. He rakastavat toisiaan uskomattoman paljon, ja heidän perheensä ovat edelleen hyvin läheisiä ja säännöllisesti yhteydessä toisiinsa.

Erottuaan entisestä aviomiehestään Ashley Colesta vuonna 2010, tanssija Tre, joka tuki Cheziä hänen Yhdistyneellä kuningaskunnalla -kiertueellaan, oli tähden ensimmäinen vakava poikaystävä.

Jakaessaan aikansa Los Angelesin, New Yorkin, Lontoon ja 30-vuotiaan Cherylin kotikaupungin Newcastlen välillä, lumoavan parin oli jossain vaiheessa odotettu ilmoittavansa kihlauksestaan.

Entinen X Factor -tuomari Chez omaksui äskettäin naimattomuuden ja villi illan Amsterdamissa vanhojen Girls Aloud -bändikavereidensa Nicola Robertsin ja Kimberley Walshin rinnalla.

jotka leikkivät emmaa ystävilleen

Bashissa syntymäpäivä tyttö Nicola, 28, kuvattiin glitterballilla päässään ja hänen varpaat imettiin.

Puhuessaan heidän hölynpölyistä, Kim, 31, kertoi minulle Pride of Britain -juhlissa: Se oli todella hauskaa. Villi, itse asiassa.

Olemme yleensä melko kesyjä, mutta kun olet Amsterdamissa, sinun täytyy kokea se kaikki.

Varpaiden imeminen häiritsi Nicolaa hieman, se ei ollut vapaaehtoista - se työnnettiin häneen. Minulla ja Cherylillä ei imetty varpaitamme, se oli erityinen herkku syntymäpäivän tytölle.

Eilen illalla laulajan tiedottaja vahvisti parin eron.

Katso galleria

Katso Myös: