Lasten Halloween -puvut ovat edelleen pelottavan tulenarkoja - ja järkyttävä video osoittaa, kuinka nopeasti ne syttyvät palamaan

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Lasten Halloween -asut voivat syttyä liekkeihin sekunneissa ja palaa lähes kaksi minuuttia, tutkimus on paljastanut.



Huolimatta tiukempien turvallisuuslakien vaatimuksista, koetin on osoittanut, että lasten hieno mekko voi silti olla hälyttävän syttyvä.



Alan standarditestit kuudella pääkatuketjujen asulla havaitsivat, että yksi syttyi palamaan 9,8 sekunnissa, kun taas toiset tuottivat liekkejä.



Halloween -asuihin ei sovelleta samoja paloturvallisuusvaatimuksia kuin yöasuihin, koska ne luokitellaan leluiksi.

Huoli asuista heräsi, kun Strictly Come Dancing -isäntä Claudia Winklemanin tytär sytytettiin palamaan sen jälkeen, kun noidan puku harjattiin kynttilää vasten vuonna 2014. Silloin kahdeksanvuotias Matilda sai vakavia palovammoja. Claudia tuki kampanjaa turvallisuuslakien muuttamiseksi.

Claudia Winkleman

Claudia Winklemanin tytär paloi vakavasti, kun hänen pukunsa syttyi palamaan (Kuva: Getty)



Viime vuonna hallitus määräsi kaupankäyntistandardivirkailijat suorittamaan pistetarkastuksia pukeutumistavaroihin ennen Halloweenia.

Mutta kuten Good Housekeeping -tutkimus osoittaa , lastenasut ovat edelleen huolestuttavan syttyviä. Näytteistä otettiin näytteitä, mukaan lukien langat, leikkaus ja koristeet, ja ne vietiin syttyvyystestin läpi.



Tuotteet mitattiin BS 5722 -vaatimusten mukaan yöasut, jotka asettavat tiukat paloturvallisuusvaatimukset lasten pyjamoille, osana Good Housekeepingin kampanjaa lain muuttamiseksi, jotta pukuasut luokitellaan yöasuiksi ja testataan kestävämmin.

Kone tallensi kuinka nopeasti esineet syttyvät palamaan, kuinka kauan ne palavat ja kuinka korkealle liekit ulottuvat. Pahin oli TK Maxx -noita -asu, joka syttyi 9,8 sekunnissa ja epäonnistui yövaatteiden vakiotestissä.

Tutkimus on paljastanut vaatteet vaativat tiukempia sääntöjä asujen syttyvyystekijästä, mutta ne ovat edelleen alttiita sytyttämiselle.

TK Maxx -mekko liekissä testauksen aikana

Ja vaikka Marksin ja Spencerin noidamekko ja Aldin muumioasu läpäisivät testin, he molemmat tuottivat liekkejä.

Good Housekeepingin Joanne Finney sanoi: Kuten tuloksemme osoittavat, se, että vaate täyttää jopa tiukat standardit, ei tarkoita, että se olisi liekinkestävä. Säännöksiä on kiireesti tiukennettava.

Vaikka yövaatteiden standardien testaaminen olisi alku, haluaisimme, että puvuilla on omat määräyksensä ja tiukat syttymisvaatimukset.

Myös British Retail Consortium, joka otti tänä vuonna käyttöön vapaaehtoisen koodinsa pukeutumisasujen testaamiseen ja merkitsemiseen, vaatii muutoksia lainsäädäntöön. Andrew Opie, BRC: stä, sanoi: Hallituksen tulisi tarkistaa lainsäädäntöä varmistaakseen, että se kuvastaa nykypäivän pukujen aiheuttamia vaaroja, koska laki on huolestunut lakiturvallisuusvaatimusten luotettavuudesta.

Turvallisuuskampanjat kehottavat vanhempia vaihtamaan kynttilät kurpitsiin turvallisempiin LED -valoihin tänä vuonna.

Kuinka jotkut puvut onnistuivat testissä ...

WILKO

Puku 32 sekuntia, puku läpäisi yövaatetestin

WILCO

ALDI

Paloi 31 sekuntia, läpäisi testin, mutta tuotti sulavaa liekkiä

ALDI

TESCO

Asu paloi 1 minuutti 41 sekuntia, raja -arvoinen yövaatetesti

TESCO

SAINSBURY & S.

Mekko oli liekeissä 1 min 3 sekuntia ja läpäisi yövaatetestin

SAINSBURYS

TK MAXX

Syttyy 9,8 sekunnissa, palaa 35 sekuntia ja epäonnistuu yövaatetestien testissä

TK MAXX

NEITI

Paloi 31 sekuntia, läpäisi testin, mutta tuotti sulavaa liekkiä

Marks and Spencers halloween

Mitä kaupat sanovat

Laitoimme turvatestien tulokset kauppiaille ...

  • TK Maxx sanoi: Tuotteemme on testattu sovellettavien turvallisuusstandardien mukaisesti. Tuote oli täysin testattu ja turvallinen käyttää näiden standardien mukaisesti.
  • Tesco sanoi: F & F -puvumme täyttävät kaikki tunnetut alan turvallisuusstandardit ja on valmistettu materiaaleista, jotka ovat toimineet parhaiten syttyvyystesteissä. Ne on testattu brittiläisten yövaatteiden standardien mukaan.
  • Sainsbury's sanoi: Olemme ottaneet käyttöön oman, tiukemman paloturvallisuusstandardin, joka ylittää kaikki lakisääteiset vaatimukset.
  • Wilko sanoi: Olemme testanneet itsenäisesti kaikki omat Halloween-puvumme vaativammissa olosuhteissa kuin laki edellyttää.
  • M&S sanoi: Kuten kaikki pukeutumistuotteemme, myös tämä tuote testattiin riippumattomasti syttyvyystesteissä laboratorio-olosuhteissa.
  • Aldi sanoi: Pukeutumisasumme-jotka on testattu itsenäisesti laboratorio-olosuhteissa-täyttävät kaikki lainsäädännön mukaiset syttyvyysvaatimukset.

Katso Myös: