Chris Martin haluaa meidän kaikkien tietävän, että hän ei täysin kuiskannut Kate Bosworthia.

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Ottaen huomioon, että hän on pohjimmiltaan vain joku nörtti, joka piti kiinni siitä, että kaikki herkkä ja musikaalinen lisäisi massiivisesti hänen romanttista potentiaaliaan, uskomme Chris Martinin todennäköisesti tietävän, että hänen pitäisi tarttua Gwyneth Paltrow'n ja hänen hämmästyttävän kenkäkokoelmansa rakkaaseen elämään.



Tämän mielessä ajattelimme, että viimeinen asia, jonka hän tekee, on mennä pois ja haukkua Kate Bosworthia jossain pimeässä nurkassa - kyllä, joten hänellä on myös mukavat kengät ja tavaraa, mutta hän ei ole yhtä vaikuttava veto kuin Gwynnie. Skandaalisia raportteja on kuitenkin satuttanut ympäri Amerikkaa sanomalla, että hän teki juuri niin.



'En voinut uskoa silmiäni', sanoo järkyttynyt fantasia. 'Chris oli täysin tekemisissä Kateen kanssa muiden ihmisten edessä. Aluksi ajattelin, että se voisi olla Gwyneth, mutta kun hän nousi ilmaan, oli selvää, että nainen oli Kate! '



Ei ole yllättävää, että Chrisin ihmiset ovat kieltäneet pash seshin. 'Tämä tarina on täysin väärä', he haukkasivat. 'Se ei yksinkertaisesti koskaan tapahtunut. Hän saattoi olla samassa huoneessa hänen kanssaan, mutta hänellä ei ollut suhdetta, hän ei suudellut häntä tai piti kädestä. '

Onko paha, että olemme hieman pettyneitä? Kaikki ovat osittain saastaisia ​​rakkausrotteja aika ajoin, joten sekunnin murto-osassa olimme alkaneet löytää hänestä kaikki kuumia ja jännittäviä ja Jude Law -hahmoja. Mutta käy ilmi, että hän on silti vain joku nörtti, joka lopulta kirjoittaa kädessään. Valitettavasti tämä tarkoittaa sitä, että seuraavan Coldplay -albumin taideteoksessa ei ole häntä ilman puseroa nahkasohvalla ja tupakoitavaa rasvaa, kun neljä glamour -mallia pyörii hänen tahnamaisten Devon -jalkojensa ympärillä. Häpeä, koska olisimme ehkä ostaneet sen silloin.

(Kuva: Getty)



Katso Myös: