Christian Horner vertaa itseään Sir Alex Fergusoniin ja myöntää lopettaneensa Toto Wolffin

Formula 1

Horoskooppi Huomenna

Christian Horner myönsi, että kilpailijan lopettaminen on 'erittäin helppoa'. Formula 1 joukkueen päällikkö Tämä on Wolff kuten hän paljasti jälkeenpäin Sir Alex Fergusonin lähestymistapa johtamiseen.



Horner on erittäin kokenut tiimipäällikkö, joka on vastannut punainen härkä siitä lähtien, kun joukkue aloitti urheilun vuonna 2005. Joillekin hän on kiistanalainen hahmo, kiitos hänen taipumusnsa provokatiivisiin lausuntoihin puhuessaan medialle.



Se ei ole menetetty hänen Mercedes vastapuoli Wolff, joka käytti sitä väkäsenä kilpailun huipulla viime kaudella. Kuten Max Verstappen ja Lewis Hamilton Heillä oli oma taistelunsa, asiat kärjistyivät heidän pomojensa välillä, mikä johti siihen, että itävaltalainen kuvaili Horneria 'tuulipussiksi, joka haluaa vain olla kameran edessä'.



Puhuminen Sky Sports , Red Bullin pomo myönsi, että hän nautti varpaista varpaisiin Wolffin kanssa. 'Se ei ole millään tavalla henkilökohtaista - Toto on Toto. Hän on tehnyt ilmiömäistä työtä Mercedeksen kanssa. Hän on ilmeisesti tullut urheiluun hyvin erilaisesta taustasta kuin minä, hän on hyvin paljon taloudellisesta taustasta', hän sanoi.

'Ja hänen ketjuaan on erittäin helppo vetää, ja sen näkee. Joskus se vaikuttaa häneen. Joten tietysti kun olet kilpailemassa, ja viime vuosi oli niin intensiivinen ja tietysti se oli ensimmäinen kerta, kun hän oli koskaan ollut mukana. Tässä tilanteessa on aina mielenkiintoista nähdä, miten ihmiset reagoivat. Kun he rikkovat kuulokkeita ja niin edelleen, näet, että olet päässyt niihin.'

 Toto Wolff löi kuulokkeensa turhautuneena vuoden 2021 Saudi-Arabian GP:ssä
Toto Wolff löi kuulokkeensa turhautuneena vuoden 2021 Saudi-Arabian GP:ssä

Hornerin oma suosio on noussut kukoistukseen, osittain hänen suorapuheisen asenteensa haastatteluihin ja raskaan läsnäolon ansiosta. Netflix dokumentti Drive to Survive. Mutta hänellä on yhtä monta kriitikkoa kuin faneja – ei sillä, että hän antaisi sen vaikuttaa tapaan, jolla hän päättää toimia.



Sen sijaan hän näkee esimerkin entisestä Manchester United johtaja Ferguson on seurattava, kun on kyse julkisen mielipiteen käsittelystä. 'Jos se häiritsee sinua, sinun ei pitäisi tehdä työtä - minun tehtäväni on tehdä parhaani tiimin ja edustamieni ihmisten hyväksi', hän lisäsi.

'Jos katson jotakuta kuin Sir Alex Fergusonia, epäilen, että hän olisi koskaan ollut huolissaan siitä, mitä mieltä muut managerit tai ihmiset ajattelivat hänestä urheilussa. Minun prioriteettini ja etuoikeuteni on tehdä parhaani edustamieni ihmisten hyväksi. Se on promoottorin, FIA:n, kanssa, olipa se sitten hankkimassa oikeat osakkeenomistajat tai sponsorit, median kanssa, se tekee parhaansa niillä työkaluilla, jotka meillä on.'



Katso Myös: