Cineworld saattaa joutua sulkemaan pysyvästi joitakin brittiläisiä elokuvateattereita pandemian vuoksi

Cineworld

Horoskooppi Huomenna

Jotkut paikat eivät ehkä koskaan avaudu uudelleen(Kuva: AFP Getty Imagesin kautta)



Cineworldin kerrotaan harkitsevan vuokrien leikkaamista ja joidenkin brittiläisten elokuvateattereiden sulkemista pysyvästi koronaviruspandemian jälkeen.



Yhtiön osakkeet laskivat laskuun torstaiaamuna sen jälkeen, kun Financial Times raportoi ketjun harkitsevan yrityksen vapaaehtoisen järjestelyn (CVA) uudelleenjärjestelyä.



On selvää, että CVA on yksi parhaillaan esitetyistä vaihtoehdoista.

Cineworld nimitti viime kuussa uudelleenjärjestelyasiantuntijoiden AlixPartnersin neuvonantajat aloittamaan hätäneuvottelut lainanantajiensa kanssa, koska se odottaa rikkovansa lainasopimuksia joulukuussa.

Yhtiö neuvottelee parhaillaan vuokranantajien kanssa vuokrasta 127 sivustollaan ja voi käyttää CVA: ta sulkemaan alemmat maksut kiinteistössään.



Cineworld kieltäytyi kommentoimasta raportteja.

Joukko merkittäviä julkaisuja on viivästynyt (Kuva: AFP Getty Imagesin kautta)



Viime kuussa ketju asetti tuhansia työpaikkoja vaaraan, koska se sulki kaikki Ison -Britannian ja Yhdysvaltojen elokuvateatterit toistaiseksi, kun uusin James Bond -elokuva julkaistiin takaisin vuoteen 2021.

Ja muut julkaisut on sittemmin joko romutettu tai muutettu - Superhero -elokuva Wonder Woman 1984 esitetään samanaikaisesti teattereissa ja AT&T Inc: n HBO Max -suoratoistopalvelussa Yhdysvalloissa joulupäivänä, mikä on epätavallinen julkaisusuunnitelma koronaviruspandemian vuoksi .

Elokuvat toistuvat yleensä yksinomaan elokuvateattereissa noin 75 päivää ennen kuin ne tulevat saataville muualla.

Cineworld, joka omistaa myös Picturehouse -ketjun ja Regal -ketjun Yhdysvalloissa, työllistää noin 45 000 henkilöä, joista 5 500 Isossa -Britanniassa.

Torstaina Lontoon Trocadero Centerin omistaja teki High Courtin kanteen Cineworldiä vastaan ​​ja haastoi sen 1,4 miljoonalla punnalla maksamattomista laskuista.

Cineworldin osakkeet laskivat torstaina 8,7% 44,2 prosenttiin.

Katso Myös: