Puhdasta ruokaa lemmikeille? Tesco tuo markkinoille premium -tason valikoiman kaupoissa ja verkossa

Eläimet

Horoskooppi Huomenna

Onnellisia aikoja: Lemmikit hyppäävät myös puhtaan syövän vaunun päälle(Kuva: Getty)



Supermarketketju Tesco on ensimmäinen brittiläinen myymälä, joka lanseeraa tuoretta lemmikkieläinten ruokaa, koska eläinhullut britit haluavat vain parasta hemmotteltuille poocheilleen ja moggeilleen.



Britannian suurin päivittäistavarakauppa pakkaa kissoille ja koirille tyylikkäät kylmäkaapit, kun puhdas syöminen tulee lemmikkimaailmaan.



Mutts ja moggies voivat ruokailla samoin kuin omistajansa lihapitoisella ruokavaliolla.

Amerikkalaisen yrityksen valmistama Freshpet , valtakunnallinen levittää yli 300 Tesco myymälöissä seuraa onnistunutta oikeudenkäyntiä Norfolkissa ja Suffolkissa, jossa koiranpentu oli osuma.

Tuotteet ovat 3–13,50 puntaa, ja ne sisältävät tuoretta broilerin vihannesruskeaa riisiä koirille ja paahdettuja aterioita Chicken Beef Vegetable kissoille.



Freshpet Chicken Vegetable Brown Rice Koiranruoka: FreshPet sanoo, että jokainen ateria voi ruokkia lemmikkiäsi jopa 7 päivän ajan

& apos; Aivan kuten kotiruokaa & apos;

Freshpetin mukaan, joka välttää täyteaineita ja keinotekoisia lisäaineita, ruoka on aivan kuin keittiössä valmistettu kotiruoka.



Koirien kahdeksalla ja kissoilla neljällä lajikkeella on seitsemän päivän jääkaapin käyttöikä, ja ne näkyvät erillisissä jäähdytyskaappeissa lemmikkikäytävissä.

Tescon lemmikkiasiantuntija Paul Jones kertoi The Grocer -kauppalehdelle, että lemmikkieläinten tuoreruoka oli täysin uusi käsite Isossa -Britanniassa.

Hän sanoi: Tiedämme, että meidän on oikea asia tarjota asiakkaillemme, jotka etsivät yhä enemmän laadukkaampia, vähemmän jalostettuja, luonnollisia lemmikkieläinten ruokia.

Freshpetin tehtaalla Betlehemissä, Pennsylvaniassa, valmistettu brändi on hitti Yhdysvalloissa ja yrityksen perustaja Cathal Walsh sanoi, että Tesco esitti strategisen vision asettamalla sen hyllyilleen.

Ison -Britannian lemmikkieläinten ruokamarkkinoiden arvo on 3 miljardia puntaa vuodessa, ja asiantuntijoiden mukaan omistajat etsivät yhä enemmän luonnollisia ja gourmet -lemmikkieläinten ruokavalikoimia.

Markkina -analyytikoiden Nielsenin raportti sanoi: Lemmikkieläinten omistajat haluavat lemmikkieläinten ruokavaihtoehtoja, jotka vastaavat samoihin terveysongelmiin, jotka vaikuttavat tällä hetkellä ihmisten elintarviketuotantoon, kuten luonnoton säilöntäaine ja geneettisesti muunnetut ainesosat - ja he suhtautuvat vakavasti näihin mieltymyksiin.

Innovatiiviset ruoat, kuten Purinan Gourmet -kalakeitto kissoille ja ateriat, kuten sunnuntai -lounas ja Surf & Turf koirille ylellisyysmerkistä Lily’s Kitchen, johtavat lemmikkieläinten ruoan inhimillistämisen suuntausta.

Analyytikkojen mukaan Kantar Worldpanel -kasvojen lemmikkieläimet ovat kasvava alue, jossa Gourmetin ja Sheban kaltaiset tuotemerkit jatkavat humanisoidun ruoan teemaa.

amir khanin nyrkkeilijän häät

Katso Myös: