Clintonsin on tarkoitus mennä myyntiin seitsemän vuoden kuluttua hallinnosta

Clinton Cards Plc

Horoskooppi Huomenna

Clintons on Britannian toiseksi suurin ketju Card Factoryn jälkeen(Kuva: Stoke Sentinel)



Clintons, Ison-Britannian toiseksi suurin erillinen korttiketju, on ilmoittanut kutsuneensa KMPG: n kaikkien 334 myymälän mahdollisesta myynnistä.



kuinka finn kuoli iloon

Sen omistajan Weissin sanotaan tutkivan yrityksen myyntiä seitsemän vuotta sen jälkeen, kun se viimeksi romahti hallintoon.



Yritys, joka aiemmin määräsi American Greetingsin vähittäiskauppaa, on laatinut konsulttiyrityksessä mukaan Sky News .

Muutto nostaa mahdollisuuden saada uusi omistaja vähittäiskauppiaalle - aiemmin Clinton Cards - ja sen 2500 työntekijää.

Se tapahtuu sen jälkeen, kun eteläafrikkalainen omistama jalkineasiantuntija Office sanoi, että se 'keskusteli lainanantajien kanssa' yrityksen kohtalosta.



Clintons nimettiin uudelleen Clintons Cards & apos; vuonna 2012 (Kuva: PA)

uusia temppuja amanda redman

Clintons on Britannian toiseksi suurin ketju Card Factoryn jälkeen.



Noin 70 tappiollista myymälää on suljettu vuoden 2014 jälkeen, ja myynnin odotetaan johtavan uusien kauppojen kiristämiseen.

Yksi lähde kertoi Sky Newsille, että 'hyvää edistystä' oli tapahtunut vuokrasopimusneuvotteluissa vuokranantajien kanssa.

numeron 26 merkitys

Yritys on kokonaan Weiss -perheen omistuksessa viime vuoden myynnin jälkeen, jolloin 60% American Greetingsin osakkeista myytiin Clayton Dubilier & Rice -yhtiölle.

Perhe omistaa edelleen 40% American Greetingsistä, joka on Yhdysvaltojen toiseksi suurin korttiketju Hallmarkin jälkeen.

He ottivat brittiketjun haltuunsa vuonna 2012, kun he ostivat sen pankkilainat lainanantajilta ja pakottivat sen välittömästi hallintoon.

Tuolloin ketjun pääkonttori siirrettiin myymälänsä yläpuolelle Loughtonissa, Essexissä.

Aiemmin tänä vuonna kilpaileva Paperchase solmi velkojien kanssa sopimuksen laskea vuokrasopimustaan ​​sen jälkeen, kun hän oli käynnistänyt velkasuunnitelman, joka tunnetaan yrityksen vapaaehtoisena sopimuksena.

Sitä vastoin Card Factory lentää - avaa 26 uutta myymälää pelkästään tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla myynnin kasvaessa.

derren brown ghost -junan avauspäivä

Clintonsin tiedottaja sanoi: ”Jokainen hyvin johdettu yritys arvioi säännöllisesti ja säännöllisesti strategisia vaihtoehtoja, eikä tämä ole eri asia.

'Kaikki Clintonin henkilökunta on tietoinen prosessista, ja keskitymme jouluun ja sen jälkeen.'

Katso Myös: