Conor Benn selittää ruokavaliosuunnitelman painon lisäämiseksi Chris Eubank Jr:n kaunataistelulle

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

Conor Benn on täsmentänyt, että hän syö 'paljon kaloreita' sisältävää ruokavaliota lihottaakseen tapaamisensa Chris Eubank Jr:n kanssa.



Benn palaa kehään kiistatta uransa suurimmassa taistelussa kun hän kohtaa brittiläisen kilpailijan Eubank Jr 8. lokakuuta Lontoon O2-areenalla. Pariskunta on syntynyt kilpailuun, joka on saanut alkunsa heidän isänsä perinnöistä jakoi sormuksen 30 vuotta sitten ennen kuin hän taisteli uusintaottelussa pian sen jälkeen.



Raportit ovat osoittaneet, että pari kohtaa 157 lb:n painossa, minkä vuoksi Benn joutuu lihomaan 10 paunaan verrattuna 147 paunaan, jolla hän yleensä kampanjoi. Ja 'The Destroyer' on paljastanut, että hän voi syödä mitä haluaa, kunhan se on paljon kaloreita ja terveellistä. 'Minun ei tarvitse leikata, kyse on siitä, että olen tankannut harjoituksiani ja saan hieman lihasta', Benn sanoi. Daily Star .



'Syön paljon. On paljon asioita, joita voit syödä [laihduttaaksesi]. Kaikki korkealämpöinen. Maapähkinävoita, paahtoleipää, pastaa, kalaa, syön paljon pastaa ja tonnikalaa. En syö paljon lihaa, en ole suuri fani, mutta lauantaisin syön pihviä. Voin syödä mitä haluan, kunhan se on terveellistä ja puhdasta.'

Benn astuu kehään valtavassa taistelussa perinnöstä, kun hänen isänsä Nigel on hävinnyt kilpailijansa isän Eubankin ja vetänyt puoleensa heidän päiviensä katkerana kilpailijana. Nuori tähti aikoo jatkaa voittamattoman polkunsa kulkemista ja varmistaa 22. ammattilaisvoittonsa.

Nouseva tähti on kampanjoinut keskisarjassa jossa hän voitti Chris Van Heerdenin aiemmin tänä vuonna siirtyä divisioonan viiden parhaan joukkoon jokaisen hallintoelimen kanssa. Hänen painollaan oli pöydällä monia vaihtoehtoja, mukaan lukien tittelin eliminaattori Keith Thurmanin kanssa, mutta Benn päätti ottaa valtavan kotimaisen pölyn Eubank Jr:n kanssa.



Luuletko, että Conor Benn voittaa Chris Eubank Jr:n? Kerro meille kommenttiosio alla

Eubank Jr:n parin välillä on huomattava painoero, joka viimeksi kampanjoi 160 paunalla, missä hän ei ole taistellut Liam Williamsin voittamisen jälkeen takaisin helmikuussa. Benn on paljastanut hyväksyvänsä Eubank Jr:n painoehdotuksen, mutta päivän aikana suoritetaan punnitus, jotta jompikumpi taistelija ei pääse ylittämään rajaa.



Kyllä on', Benn sanoi BBC 5Suora lähetys, kun kysytään punnituksesta taistelupäivänä. 'Sinun on muistettava, että paino oli hänen ehdottamansa. Varmista, että pärjäät, etkä ota mikkiä ja tule kolme tai neljä kiloa painavammaksi.

'Se oli ainoa huolenaihe, siksi ongelma oli niin kauan, koska hänellä ei selvästikään ollut koskaan aikomusta nostaa painoa. Emme menneet hänen luokseen ja kertoneet hänelle, että hänen oli nostettava tietty paino, hän ehdotti sitä ja me sovimme.'

Katso Myös: