Conor McGregor kritisoi sitä, että hän antoi Jake Paulin johtaa taistelijoiden palkasta

Muut Urheilulajit

Horoskooppi Huomenna

MMA -legenda Randy Couture on syyttänyt Conor McGregoria siitä, että hän on tehnyt vähemmän taistelua oikeudenmukaisen taistelijan palkan puolesta kuin Jake Paul.



YouTube -tähti Paul on laajalti kiistanalainen hahmo taisteluurheilussa, ja hän on suututtanut useita avainhahmoja sekalaisten taistelulajien maailmassa.



Mutta hänen halveksiviensa on täytynyt häpeällisesti hyväksyä, että hänen taistelunsa saadakseen entiset UFC-kilpailijat maksetaan paremmin on jaloa pyrkimystä, ja hän on jo hyötynyt Ben Askrenin kaltaisista.



Askren teki uransa korkean kukkaron nyrkkeilytaistelussaan Paulin kanssa, enemmän kuin mikään hänen kolmesta UFC-ottelustaan, joista kaksi oli pay-per-view.

Entinen keskipainon mestari Tyron Woodley ansaitsee todennäköisesti ensimmäistä kertaa urallaan seitsemän lukua peruspalkkana, mukaan lukien kuusi mestaruusottelua, joista viisi hän tuli mestariksi, kun hän kohtaa YouTube -tähden elokuussa.

Miksi Jake Paul on se, joka astuu ylös ja lyö Danaa ja valaisee valoa siitä, mitä tapahtuu ja urheilumme välillä? '' Couture kysyi.



Conor McGregor on maailman rikkain urheilija

Conor McGregor on maailman rikkain urheilija (Kuva: USA Today Sports)

titanic-2

'' Mitä Ali -laki tekee nyrkkeilijöille, mitä ei tapahdu meille muille taistelulajeissa, ja mielestäni siihen on muututtava.



- Jos Jake Paulin täytyy ajaa suunsa ja saada se aikaiseksi, niin hienoa - niin kauan kuin se tehdään.

'Minusta vain tuntuu hullulta, että se tulee sieltä, ja me sekaottelulajien urheilijoina emme voi kokoontua yhteen emmekä voi pitää näitä promoottoreita korkeammalla tasolla ja luoda urheilussa tarvittavaa läpinäkyvyyttä.'

Ja Couture uskoo, että McGregorin olisi pitänyt tehdä enemmän taistelupalkkaa, kun hän jätti MMA: n lyhyesti vuonna 2017 taistelemaan Floyd Mayweatheria vastaan.

kevin de bruynen vaimo

Irlantilainen teki 9-numeroisen summan Mayweatheria vastaan, ja Couture uskoo, että hän olisi voinut sulkea UFC: n pois sopimuksesta Muhammad Ali -lain perusteella.

Ali -laki on amerikkalainen laki, joka suojaa taistelijoita monilta tekijöiltä, ​​mutta se koskee vain nyrkkeilijöitä, ei vielä sekalaisia ​​taistelutaiteilijoita.

McGregor on onnistunut uhmaamaan kaikkia sääntöjä, joita yleensä sovelletaan huippu -MMA -taistelijoihin, ja on nyt maailman rikkain urheilija. Hän on ansainnut enemmän viime vuoden aikana kuin Cristiano Ronaldo tai Lionel Messi.

Kaveri, jolla oli todella mahdollisuus valottaa sitä, oli Conor McGregor, Couture jatkoi.

'Hän sai nyrkkeilylisenssin [taistelemaan Mayweatheria vastaan]; heti kun hän sai nyrkkeilylisenssin, hän mitätöi UFC -sopimuksensa.

- Hänellä oli Muhammad Ali -lainsäädännön suoja, kun hänestä tuli virallinen nyrkkeilijä, jolla oli nyrkkeilynumero, ja hän päätti tuoda Dana Whitein ja seuran takaisin taisteluun.

- Hän olisi voinut tehdä kaiken tämän yksin, pitää kaiken rahan itsellään ja valaista ongelman sekalaisissa taistelulajeissa.

Hän päätti olla tekemättä sitä, hän teki 100 miljoonaa dollaria taistelusta Floyd Mayweatherin kanssa, ja se on enemmän kuin hän luultavasti koskaan taistelulajeissa on totuudenmukainen. ''

Katso Myös: