Koronavirus: Supermarkettien järjestelyt ja uudet aukioloajat Tescolle, Aldille, Asdalle ja muille

Koronaviirus

Horoskooppi Huomenna

Suuret supermarketit, kuten Sainsbury, Tesco, Aldi ja Morrisons, ovat arvioineet, kuinka paljon tiettyjä tuotteita asiakkaat voivat ostaa.



Jotkut ovat rajoittaneet kysynnän kaltaisten tuotteiden ostamista, kuten wc-rullaa, parasetemolia ja pastaa, kun taas toiset ovat kieltäneet useat ostokset.



Se on vain yksi monista kansakunnan ruokakauppojen toteuttamista toimenpiteistä, kun kuvat tyhjistä hyllyistä leviävät sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin.



Paniikkiasiakkaat ovat riisuneet hyllyiltä kaiken mahdollisen - joissakin tapauksissa jättäneet vain jäätelön ja suklaan pääsiäismunat - kun taas valtavat jonot käärivät joidenkin supermarkettien ympärille ennen avaamista keskiviikkona.

Tällä hetkellä hallitukselta ei tule virallisia rajoituksia, vaikka painostus kasvaa niiden asettamiseksi, ja supermarkettien pomot vaativat, ettei pulaa ole - yksinkertaisesti ihmiset ostavat liikaa.

Tällä välin kaupat ovat ryhtyneet toimiin itse - rajoittaneet asiakkaiden ostoja ja aukioloaikoja.



Tätä on tähän asti määrätty:

joe swash ja stacey solomon

Tesco

(Kuva: Valerio Berdini / Shutterstock)



Tesco on ottanut käyttöön kolmen kohteen rajoituksen kaikille tuotteille, mukaan lukien pasta, paistetut pavut, antibakteeriset pyyhkeet, geelit ja suihkeet sekä pitkäikäinen maito toistaiseksi.

Se leikkasi myös aukioloaikoja kaikissa 24 tunnin myymälöissään sanomalla, että se olisi avoinna klo 6.00-22.00, kun Yhdistynyt kuningaskunta pyrkii rajoittamaan liikkumista viruksen torjumiseksi.

Päivittäistavarakauppa kertoi NEWSAM Moneyille, että sen toimia 'tarkistetaan jatkuvasti'.

Sainsburyn

Asiakkaat voivat ostaa enintään kolme mitä tahansa päivittäistavaroita.

Nämä rajoitukset kutistuvat enintään kahteen suosituimpaan tuotteeseen, mukaan lukien wc-paperi, saippua ja UHT (pitkäkestoinen) maito.

Sainsbury lisäsi, että se sulkee tiskit ja kahvilat varmistaakseen, että mahdollisimman paljon tilaa ja mahdollisimman paljon henkilökuntaa on omistettu olennaisille asioille.

Kaupat varaavat ensimmäisen tunnin jokaisessa supermarketissa ikääntyneille ja heikossa asemassa oleville asiakkaille. Kaikille muille asiakkaille supermarketit avataan tunti julkistetun aukioloajan jälkeen.

Haavoittuvat asiakkaat saisivat etusijan myös online -toimituspaikoilla.

Aldi

Aldi esti yleisen kiellon ostaa useita tuotteita (Kuva: REUTERS)

Aldi on rajoittanut myymälänsä kaikki tuotteet neljään yksikköön henkilöä kohti.

Ketjun budjettipäällikkö sanoo nähneensä 'ennennäkemättömän kysynnän' koko valikoimassaan ja haluaa saada kaikki asiakkaat ostamaan kaiken.

Se sulkeutuu myös aikaisemmin - kello 20.00 eikä 22.00 perjantaista lähtien - pyrkiäkseen antamaan henkilöstölle enemmän aikaa varastojen hyllyille.

Sunnuntain aukioloajat pysyvät ennallaan - paitsi Skotlannissa, jossa ne suljetaan klo 18.00.

Aldi lisäsi: ”Kaikki myymälämme ovat edelleen auki ja palvelevat edelleen arvostettuja asiakkaitamme.

'Meillä on hyvä tuotteiden saatavuus ja kollegamme työskentelevät väsymättä hyllyjen täydentämiseksi ja täydentämiseksi mahdollisimman nopeasti.'

Asda

Asda on ilmoittanut rajoittavansa kaikkien asiakkaiden ostamisen enintään kolmeen tuotteeseen kaikista elintarvikkeista, hygieniatuotteista ja puhdistusaineista koronavirusepidemian jälkeisen kysynnän kasvaessa.

Käsien desinfiointiaine oli jo rajoitettu kahteen henkilöä kohden sekä myymälässä että verkossa.

Supermarkettiketju ilmoitti myös sulkevansa kahvilat ja pizzapöydät vapaalle tilalle ja henkilökunnalle, jotta hyllyt olisivat täysin täynnä.

Vähittäiskauppias on myös tilapäisesti lyhentänyt kaikkien 24h-myymälöidensä aukioloaikoja niin, että ne suljetaan päivittäin klo 12–6 päivittäin.

Waitrose

Jopa Waitrose -ostajat ovat tyhjentäneet hyllyjä (Kuva: BPM Media/Paul Gillis)

Waitrose on sanonut, että se sulkee kaikki kahvilat ja ravintolat perjantain ottelusta 20, jotta henkilökunta voi pitää hyllyjä täydennettynä koko päivän.

Kaikki tavarat on myös rajoitettu kolmeen henkilöön - wc -rullaan vain kaksi.

Myös kahvilat ovat suljettuina toistaiseksi - jotkut sivuliikkeet sulkeutuvat myös aikaisin, jotta henkilökunta voi täydentää käytävät tarvittavilla tavaroilla.

Perjantaista alkaen supermarket aloittaa myös uuden ostosajan vanhuksille ja haavoittuvassa asemassa oleville, jolloin he voivat noutaa tavaroita ensisijaisesti tarpeen mukaan.

sam callahan seksivideo

Mikä on viimeisin hallituksen neuvo koronavirukseen liittyen?

Hallitus on neuvonut Britannian kansalaisia:

  • Vältä pubeja, klubeja, ravintoloita ja kaikkia sosiaalisia kokoontumisia
  • Lopeta kaikki turhat matkat
  • Kaikkien tulisi työskennellä kotoa mahdollisuuksien mukaan
  • Joukkojuhlat ja urheilutapahtumat on peruttu
  • Vältä kaikkea paitsi välttämätöntä matkustamista maailmanlaajuisesti
  • Jos yhdellä kotitalouden henkilöllä on jatkuva yskä tai kuume, kaikkien siellä asuvien on pysyttävä kotona 14 päivää

  • Raskaana olevia naisia, yli 70 -vuotiaita ja ihmisiä, joilla on tiettyjä terveysongelmia, on pyydetty pysymään kotona 12 viikon ajan

  • Koulut, oppilaitokset ja lastentarhat suljetaan perjantaista lähtien - GCSE- ja A -tasot peruttu

Morrisons

Morrisons on asettanut rajoituksia puhdistusaineille - valkaisuainetta on nyt rajoitettu kuuteen henkilöä kohti ja kahteen käsien desinfiointiaineisiin.

Asiakkaita pyydetään nyt maksamaan kortilla tai älypuhelimella käteisen käsittelyn vähentämiseksi.

nxt haltuunotto Phoenix-kortti

Jotta voitaisiin hallita online-tilausten kasvua, päivittäistavarakauppa ilmoitti käynnistävänsä uuden valikoiman yksinkertaisesti tilattavia elintarvikepaketteja, mukaan lukien vaihtoehtoja kasvissyöjille, 23. maaliskuuta alkaen.

Tulevina viikkoina myös 100 muuta myymälää kerätään online -tilauksia, jotta asiakkaat saavat tarvitsemansa tuotteet.

Morrisons -verkkosivustolla oleva viesti selittää: 'Saatat huomata, että online -päivittäistavarapalvelumme toimitusajat ovat yhä vähemmän saatavilla, kun kotiinkuljetusten kysyntä kasvaa. Teemme kovasti töitä helpottaaksemme mahdollisimman monia tilauksia, mutta huomaa, että sinun on ehkä varattava lähtösi tavallista pidemmälle.

'Huomaat myös, että valituilla tuotteilla on enimmäistilausmäärä, jotta voimme varmistaa, että asiakkaillamme on edelleen pääsy olennaisiin tuotteisiin.'

Morrisons sanoi myös, että se luo 3500 uutta työpaikkaa kotiinkuljetusten nopeuttamiseksi ja tarjoaa samalla henkilöstölle pääsyn 'vaikeusrahastoon', joka auttaa kattamaan laskunsa, kun pandemia leviää edelleen Britannian läpi.

Lidl

Lidlin tiedottaja kertoi meille, ettei ostoille ole tällä hetkellä rajoituksia, mutta jälleenmyyjä 'seuraa tilannetta'.

Lue lisää

Koronaviruksen oikeudet
Mitä yritysten on tehtävä henkilöstön suojelemiseksi Furlough selitti Koulujen sulkeminen Kuinka saada 3 kuukauden asuntolainatauko

Ocado

WC-rulla on jaettu kahteen 12 pakkaukseen asiakasta kohden.

Sivusto ja sovellus kaatui eilen, kun ihmiset ryntäsivät ostamaan ruokaa. Järkytys tuli, kun yritys sanoi, että sen oli vaikea vastata kysyntään ja että uudet asiakkaat eivät voisi käyttää sivustoa.

'' Tänä epätavallisen kysynnän aikana olemme soittaneet priorisoimaan väliaikaisesti toimitukset sinulle, nykyisille asiakkaillemme. Tämä tarkoittaa, että tämän päivän jälkeen emme toistaiseksi käsittele uusia asiakasvarauksia ', se kirjoitti Facebookissa.

'Olemme luonnollisesti erittäin pahoillamme, että joudumme tuottamaan pettymyksen kenelle tahansa, joka valitsee Ocadon, ja pyrimme lisäämään toimituskapasiteettiamme.'

Katso Myös: