Corrie -tähti Jack P Shepherdin vakavasti huonokuntoinen rakkauslapsi juhlii kymmenettä syntymäpäiväänsä

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: WireImage, Instagram)



Coronation Streetin Jack P. Shepherdin rakkauslapset viettivät tällä viikolla 10 -vuotissyntymäpäiväänsä.



Nuori Greyson, jonka kanssa Jackilla ei ole suhdetta, kärsii parantumattomasta miljoonasta geneettisestä häiriöstä, jota kutsutaan vuorottelevaksi hemiplegiaksi, joka halvaantaa ruumiinosat ja aiheuttaa hänelle voimakasta kipua.



Greyson on ollut sairaalassa ja pois sairaalasta syntymänsä jälkeen tammikuussa 2011. Hän sai ensimmäisen hyökkäyksensä neljän kuukauden ikäisenä ja testasi kaikenlaisia ​​sairauksia, mukaan lukien epilepsia.

Hänellä todettiin vuorotteleva hemiplegia toisen syntymäpäivän aattona. Vain 25 ihmistä Yhdistyneessä kuningaskunnassa uskotaan sairastuneen.

Jack P. Shepherdin rakastava lapsi täytti tällä viikolla kymmenen vuotta (Kuva: Mike Marsland/WireImage)



Torstaina hänen äitinsä Sammy Milewski, joka raskautti Greysonin yhden yön jälkeen saippuatähti Jackin kanssa vuonna 2010-kumppanin Lauren Shippeyn selän takana, meni Instagramiin ylistämään hämmästyttävää pikkumiestä ja paljasti kuinka ylpeä hänestä on .

kuka on niall horan seurustelee

Sammy kirjoitti Greysonin - joka muistuttaa isäänsä - valikoiman söpöjä otoksia: 'Massiivista hyvää syntymäpäivää tälle hämmästyttävälle pienelle miehelle.



'Mikä vuosi siitä on kulunut! niin monia haasteita, mutta et koskaan lakkaa hämmästyttämästä minua, kun kaikki tapahtuu maailmassa ja kamppailut, joita käsittelet päivittäin #AHC #halvaus kuitenkin valaistat jatkuvasti kaikkia huoneita nokkelalla viehätykselläsi ja persoonallisuudellasi, ettet anna minkään estää sinua.

Greyson, jonka kanssa Jackilla ei ole suhdetta, kärsii parantumattomasta miljoonasta geneettisestä häiriöstä, jota kutsutaan vuorottelevaksi hemiplegiaksi (Kuva: sammymilewski/Instagram)

'Olen niin ylpeä siitä, että olen äitisi, en voi uskoa, että nyt olet kaksinumeroinen.'

Sitten hän lisäsi merkkijonon hashtageja, joissa hän paljasti, että he juhlivat Greysonin lukituspäivää kotitekoisen pizzan kanssa.

Greysonin äiti Sammy Milewski otti torstaina Instagramiin kehuakseen hänen hämmästyttävää pikkumiesään syntymäpäivänään (Kuva: sammymilewski/Instagram)

10:01 tarkoittaa

Sammy lopetti viestin: ' # 10 #Syntymäpäiväsankari #ole aina kultani #Lukituselämä #patryathome #Kotitekoinenpizzatonight . ''

Näyttelijä Jack ei ilmeisesti ole koskaan tavannut poikaansa, tähti maksaa elatusapua, kun hän sai DNA -testin jälkeen tietää, että hän oli Greysonin isä.

Syntymästään lähtien - jonka jälkeen Greyson taisteli henkensä puolesta tehohoidossa Rotherhamin yleissairaalassa, South Yorksissa - Sammy on ollut yksinhuoltajaäiti. Entinen malli elää nyt hiljaista elämää poikansa kanssa.

Jack ei ilmeisesti ole koskaan tavannut poikaansa, tähti maksaa elatusapua, kun hän sai DNA -testin jälkeen tietää, että hän oli Greysonin isä (Kuva: sammymilewski/Instagram)

David Plattin näyttelijä Jack on jo kahden lapsen, Nylan ja Reubenin, isä morsiamensa Laurenin kanssa.

Vuonna 2014 Sammy kertoi pettymyksestään Jackin väitetystä kieltäytymisestä tapaamasta poikaansa.

Hän kertoi The NEWSAMille: 'Hänen isänsä ei ole ollut hänen elämässään. En tiedä miksi, koska emme puhu, mutta luulen, että hän ei halunnut.

Haluaisin, että pojallani olisi isä elämässään, mutta kuinka voit tuntea olosi surulliseksi sen takia, mitä hänellä ei ole koskaan ollut? Luulen, että on surullista sanoa se.

Katso Myös: