Costa Coffee sanoo, että 1 650 työpaikkaa on vaarassa - yli 10% koko henkilöstöstä

Työpaikkojen Menetykset

Horoskooppi Huomenna

Yli 1500 työpaikkaa on vaarassa Costa Cafessa(Kuva: COSTA COFFEE)



Kahvilaketju Costa on sanonut, että 1 650 työntekijää on vaarassa irtisanoa, koska se näyttää leikkaavan kustannuksia jatkuvan epävarmuuden vuoksi siitä, milloin kauppa elpyy täysin pandemian jälkeen.



Se kertoi henkilöstölle torstaina, että se on aloittanut neuvottelut, jotka voivat vaikuttaa yli kymmenesosaan tehtävistä.



Muutto tuli viikko sen jälkeen, kun kilpailija Pret A Manger paljasti leikkaavansa 2 800 roolia osana Ison -Britannian liiketoiminnan uudelleenjärjestelyä.

Costa sulki lähes kaikki 2 700 Ison -Britannian myymäläänsä kuudeksi viikoksi pandemian aikana, mutta oli nyt avannut uudelleen noin 2 400 sivustoa.

tyson fury vs deontay wilder time uk

Coca Colan omistama ketju sanoi, että kauppa 'palautuu' sen jälkeen, kun hallitus on lisännyt elintarvikkeiden ja alkoholittomien juomien arvonlisäveron alennusta ja äskettäinen Eat Out to Help Out -ohjelma.



Costa on kaukana ainoasta ketjusta, joka kärsii, kun työntekijät jäävät kotiin ja ihmiset kääntyvät Internetin puoleen ostaakseen enemmän (Kuva: PA)

Se kuitenkin sanoi, että ehdotetut työpaikkojen vähentämiset ovat johtuneet 'suuresta epävarmuudesta siitä, milloin kauppa palautuu koronavirusta edeltävälle tasolle'.



Costa Lake UK: n ja Irlannin toimitusjohtaja Neil Lake sanoi: '' Tänään julkaistu ilmoitus myymälätiimeillemme oli erittäin vaikea päätös.

'Baristamme ovat Costa -liiketoiminnan sydän, ja olen todella pahoillani siitä, että monet kohtaavat nyt epävarmuutta tämän päivän uutisten jälkeen.

”Meidän on täytynyt tehdä nämä vaikeat päätökset suojellaksemme liiketoimintaa ja varmistaaksemme, että turvaamme mahdollisimman monta työpaikkaa 16 000 tiimimme jäsenelle, samalla kun olemme vahvempia valmiina tulevaan kasvuun.

äänestysajat tänään uk

'' Yhdistyneen kuningaskunnan pääkadun ylpeänä jäsenenä olemme edelleen sitoutuneita Costan rooliin maan talouden elpymisen tukemisessa, mutta tänään haluan sanoa valtavan kiitoksen kaikille tiimin jäsenille, joita tämä ilmoitus koskee ja tuemme sinua koko prosessin ajan. '

Katso Myös: