Cristiano Ronaldon sisko tekee selväksi tunteet Lionel Messin upeasta yläpotkusta

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Cristiano Ronaldon sisko on tukenut Instagram-postausta, jossa Lionel Messin loistoyritystä lauantai-iltana verrataan hänen veljensä kuuluisaan polkupyöräpotkuun. todellinen Madrid in Mestarien liiga .



Messi, joka taisteli maaleista Ligue 1:ssä viime kaudella hallitessaan vain kuusi, ei hukannut aikaa aloittaakseen tällä kaudella voittamalla kaksi maalia Clermontia vastaan ​​PSG:n kauden avausottelussa. Yksi 35-vuotiaan maaleista oli loistava yritys pään yläpuolella, kun hän hallitsi Leandro Paredesin ylevää läpipalloa hänen rinnallaan ennen kuin hän lakaisi pallon taitavasti kotiin.



Argentiinalaisen rooli hänen joukkueensa voitossa oli niin hyvä hänen nimensä lauloivat opposition fanit. Luonnollisesti Messin ylellistä maalia verrattiin Ronaldon pyöräpotkuun Real Madridiin, joka sai seisovia suosionosoituksia Juventus kotiyleisöä.



Viisinkertainen Ballon d'Or -voittaja osoitti uskomatonta akrobatiaa Mestarien liigan puolivälierissä vuonna 2018, ja hänen lyöntinsä on laajalti tunnustettu yhdeksi kilpailun historian suurimmista maaleista. Ja näyttää siltä, ​​että yksi fanitili on ottanut tehtäväkseen tarjota jyrkän vertailun Messin ja Ronaldon yksilöllisistä ponnisteluista.

Kun kuva molemmista maaleista on käynnissä vierekkäin, kuvateksti kuuluu: 'Toinen on veto ja toinen on polkupyörä. Toinen on Ranskan mestaruussarjassa Clermontia vastaan ​​ja toinen Mestarien liigan pudotuspelissä. Yhdessä pelaaja laittaa kätensä nurmikolle, toinen jalka myös ja tuskin olisi mahdollista laittaa patjaa vartalon ja kentän väliin, kun taas toisella on vartalo kokonaan nurmikon ulkopuolella ja välissä. hänen vartalonsa ja kenttänsä. Se on niin paljon, että ylimmän kuvan pelaaja mahtuisi ja jos hän epäröisi, jäisi vielä vähän jäljelle hahaha. Älä koskaan vertaa...'

Ronaldon sisar Katia Aveiro ei vain pitänyt postauksesta, vaan se vastasi viidellä taputtavalla emojilla, mikä teki hänen tunteensa täysin selväksi kahdessa maalissa. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Ronaldon sisko on reagoinut johonkin asiaan Instagram veljensä mukaan, pidän viestistä, jossa vaaditaan Unitedin nro 7:n irtipäästämistä.



37-vuotias haluaa edelleen lähteä seurasta, johon hän teki nimensä, ja jatkaa kilpailukykyisen Mestarien liigan jalkapalloa. Kuitenkin kosijoiden puute ja Unitedin haluttomuus myydä voi pakottaa hänet jäämään. Keskusteltuaan Ronaldon tulevaisuudesta esikaudella, Erik ten Hag sanoi: 'Uskon, että Cristiano pystyy siihen [pelaamalla hänen järjestelmässään]. Hän on urallaan näyttänyt kaiken.

'Olen asettanut vaatimukseni. Haluamme pelata tietyllä tavalla. Huippupelaaja voi panostaa ja Ronaldo on joukkueemme ehdoton huippupelaaja. Pelaajat sanelevat, miten pelaat. Erityisesti pelaajat, jotka tekevät maaleja, koska ne ovat erittäin tärkeitä tiimille. Rakennat tiimisi heidän ympärilleen.'



Katso Myös: