Isän sydänsärky neljän viiden lapsen kuoleman jälkeen

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Eräs isä on kertonut, kuinka hän kärsii sanoinkuvaamattomista masennusjaksoista neljän lapsensa kuoltua.



Dennis Canavan, 76, on kärsinyt toistuvista tragedioista vuodesta 1989 lähtien, jolloin hänen kolmas poikansa Paul kuoli ihosyöpään vain 16-vuotiaana.



mitä numero 333 tarkoittaa

Entisen Labour -kansanedustajan toinen poika Dennis kuoli aivokasvaimeen joulukuussa 2006 vain 35 -vuotiaana.



Hänen ensimmäinen poikansa Mark kuoli Australiassa maaliskuussa 2007 41-vuotiaana kolmen vuoden taistelun jälkeen motoristen neuronien sairauden kanssa.

Ja herra Canavan menetti ainoan tyttärensä Ruthin kaksi vuotta sitten.

Dennis Canavan on kertonut sydänsurustaan ​​menettäessään neljä lasta eri sairauksien vuoksi (Kuva: Andrew Cowan/Skotlannin parlamentti)



Dennis Canavan kuvataan lastensa kanssa (Kuva: Daily Record WS)

Hänen ainoa elossa oleva lapsi on Adam, joka on 16 -vuotias.



Caravan, joka palveli Falkirk Westia Skotlannissa yli 20 vuotta, on puhunut rehellisesti käsittämättömästä kärsimyksestään.

Puhuminen BBC: n Huomenta Skotlanti , emotionaalinen poliitikko sanoi: 'Minun on vaikea puhua siitä, mutta lapsen kuolema on pahin asia, joka voi tapahtua äidille tai isälle.

'Kaikki surut perheessä ovat surullisia, mutta se on vastoin koko luonnollista elämän kiertokulkua, jos lapsi kuolee ennen sinua, ja minun tapauksessani se ei ole tapahtunut vain kerran tai kaksi tai kolme kertaa, vaan neljä kertaa.

Isä oli myös riippumaton Skotlannin parlamentin jäsen (Kuva: PA)

'Minun on edelleen erittäin vaikea ymmärtää', hän jatkoi.

'Herään yhä joskus keskellä yötä ja kysyn itseltäni, onko tämä totta? Vai onko se ollut pahaa unta?

Mutta valitettavasti se ei ole unta, se on todellisuutta, ja minun on kohdattava se, mutta kärsin joskus kauheista, sanoinkuvaamattomista masennuksesta. Mutta minun on vain taisteltava. '

Isoisä, joka oli vuoden 2014 Itsenäisyys -kansanäänestyksen Kyllä -kampanjan puheenjohtaja, paljasti, että usko oli auttanut häntä selviytymään lukuisista tragedioista.

Dennis Canavan (vasemmalla) kuvataan puolueen johtajien kanssa Edinburghin tapahtumassa vuonna 2014 (Kuva: Getty Images)

bruce jenner olen julkkis

'Luulen, että se on vahvistanut uskoani', hän sanoi. Se on outoa ja kunnioitan ihmisiä, joilla on erilaisia ​​uskomuksia ja epäuskoja.

'Mutta tiedän, jos en usko Jumalaan ja sen jälkeiseen elämään, luulen, että masennukseni olisi vielä pahempi', hän kertoi radio -ohjelmalle sunnuntaina.

'Lohdutan sitä tosiasiaa, että uskon neljän kuolleen lapseni olevan Jumalan seurassa, koska he eivät ole kaikilta osiltaan täysin kuolleita ja että heidän henkensä elää.'

Katso Myös: