Dan Osborne hoitaa Gabby Allenia kuvissa, jotka sinetöivät hänen avioliitonsa kohtalon Jacqueline Jossan kanssa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Dan Osborne viihdyttää Gabby Allenia jahdilla Marbellassa



Kun Dan Osborne jätti raskaana olevan vaimonsa Jacqueline Jossan kotiinsa osallistumaan tähtitaivaiseen terveysretriittiin Marbellassa, hän joutui päätymään vaikeuksiin.



Ja ennen kuin aurinko laski viikollaan julkkisten kuntokeskuksessa, hänet kuvattiin lähestyvän Love Islandin tyttöä Gabby Allenia.



Pari erosi ryhmästä, johon kuuluivat Calum Best ja Stephanie Davis viihtyäkseen huviveneellä Välimerellä.

Gabby pukeutui flirttaileviin korallibikineihin ja kukkaiseen minihameeseen, kun hän keskusteli tiiviisti yläosattomasta personal trainerista.

Palattuaan matkalta Dan ja hänen vaimonsa Jac ovat eronneet - vain kuukautta ennen kuin hänen on määrä synnyttää toinen lapsi.



Dan Osborne ja Gabby Allen näyttävät kodikkailta Marbellassa (Kuva: MEGA)

He juttelivat tiiviisti jahdilla (Kuva: MEGA)



Pari on eronnut vajaan vuoden kuluttua siitä, kun he ovat menneet naimisiin ylellisessä seremoniassa, ja ovat jo lopettaneet seurannan Instagramissa.

real madrid vs barcelona kanava

Sanotaan, että entinen EastEnders -tähti Jacqueline oli raivoissaan Danille siitä, että hän vietti niin paljon aikaa perheensä luona työn vuoksi - myös hänen matkansa Marbellaan.

Dan ja Jacqueline ovat tauolla juuri nyt. Hän asuu ystävänsä luona, lähde kertoi Sunille.

'Kun hän lähti Bootcampille Marbellassa, se aiheutti kaikenlaisia ​​rivejä, koska hän on 31 viikkoa, lähes 32 viikkoa raskaana.

'Hän haluaa hänet ympärilleen. He haluavat edelleen asioiden järjestyvän, mutta he asuvat erossa juuri nyt. '

Pari onnellisina aikoina

Game of thrones kausi 8 UK päivämäärä

Jotkut kotkasilmäiset fanit huomasivat outon viestin Danin Instagramissa 27. huhtikuuta, kun hän palasi kotiin Marbsista.

Hän julkaisi kuvan tyttärestään Ellasta ja kirjoitti tekstityksen: 'Pikku prinsessani .. kaipasi häntä ja Teddyä, kun olin poissa!'

Jacqueline ei maininnut missään, eikä hän ole ilmestynyt hänen sivulleen 12. huhtikuuta jälkeen.

Hän julkaisi myös hetken Teddyä ja Ellaa kuvatekstinä: 'Sydämeni kuuluu näille kahdelle pienelle munchkinsille! sanat eivät voi koskaan selittää rakkautta, jota tunnen vauvojani kohtaan! Tunnen olevani maailman onnekkain mies joka kerta, kun kuulen 'isän' tai 'isän' tulevan heidän pienestä suustaan. '

Jälleen ei mainita vaimoaan - eikä Dan ole ilmestynyt Jacobin sivulle 12. huhtikuuta lähtien.

Dan Osborne ja Jacqueline Jossa kutsuvat sitä lopettamaan vuoden kuluttua (Kuva: Instagram)

Vain viisi kuukautta sitten Jac julkaisi Instagramille ylistävän kunnianosoituksen Danille.

Hän jakoi heistä hetken hääpäivänään ja kirjoitti: 'Hyvää huomenta kaikille! Löysin juuri tämän söpön kuvan ja tiedän, että lähetän vain kuvia vauvastani tai häistäni, mutta tämä on söpö lol.

'Pikku selfie .. me odotimme mennä huoneeseen ja juhlia seremonian jälkeen .. ja meillä oli vähän aikaa vain halata ja tajuta, että olemme naimisissa, kuinka kaunis päivä se oli. Minä rakastan sinua kulta!!

He sitoivat solmun lauantaina 24. kesäkuuta 2017 Gary Barlow'n vanhalla maaseutupalalla Delamere Manorissa Cheshiressa.

Lupauksissaan Dan lupasi 'jakaa elämäni kanssanne, rakastan, kunnioitan ja luotan teihin ja katson tulevaisuuteen yhdessä toivon, onnen ja ilon kanssa'.

Ja vastauksena Jacqueline sanoi: 'Lupaan pitää sinusta aina huolta ja pitää rakkautemme ja ystävyytemme sellaisena kuin se on tänään. Ole hyvä jaa toiveeni ja unelmani, äläkä koskaan anna minkään muuttaa tunteitamme, joita meillä on toisiamme kohtaan. '

(Kuva: Instagram)

Jacqueline ja Dan nähtiin tuskin puhuvan & apos; kun he osallistuivat yhdessä elokuvan ensi -iltaan äskettäin (Kuva: jacjossa/Instagram)

Ella oli heidän kukka -tytönsä, kun taas Teddy toimi kukkapoikana.

He kihloivat ensimmäisen kerran kesäkuussa 2015, kun isä esitti kysymyksen perheensä edessä lomalla.

Heidän oli alun perin tarkoitus mennä naimisiin vuonna 2016, mutta ne siirrettiin suureen päivään Jacobin kuoleman vuoksi.

Hän vei Ellan äskettäin lomalle Dubaihin ilman Dania - jonka uskotaan lähteneen Turkkiin kosmeettiseen hammashoitoon.

Ero epäilemättä iskee Jacquelinea voimakkaasti, koska hän sai tietää olevansa odottamatta raskaana viime vuoden lopulla, kun hän oli äskettäin päättynyt kuvaamaan viimeisiä EastEnders -kohtauksiaan hahmonsa Lauren Branningille.

'Aloimme molemmat nauraa, kun testi oli positiivinen', hän paljasti tammikuussa.

Mary berryn poika kuoli

Dan lisäsi tuolloin: 'Emme olleet yrittäneet, joten se oli valtava shokki. Luulen, että saan vieläkin pääni kiinni. Lapset ovat siunaus, mutta kolmen lapsen saaminen on suuri vastuu. En aio valehdella, olen aika peloissani! '

Jacqueline ja Dan saavat yhdessä kaksivuotiaan tyttären (Kuva: jacjossa/Instagram)

Jacqueline, joka on nyt kahdeksan kuukautta raskaana, synnyttää viikkojen kuluessa.

Hän sanoi aiemmin, että hän halusi vain Danin, hänen äitinsä ja äitinsä synnytyshuoneeseen synnytyksen aikana - vaikka tämä saattaa muuttua heidän jakautumisensa valossa.

NEWSAM Online on ottanut yhteyttä molempiin edustajiinsa kommentoidakseen.

Katso Myös: