Dan Osborne ja raskaasti raskaana oleva vaimo Jacqueline Jossa kuvasivat vain HOURS ennen räjähtävän Gabby Allenin suhteen väittämistä

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Dan Osborne kuvassa vaimonsa Jacqueline Jossan kanssa vain muutama tunti ennen asian väittämistä



Dan Osborne kuvattiin vieraan vaimonsa Jacqueline Jossan kotona vain muutama tunti ennen kuin Marcel Somerville väitti sensaatiomaisesti, että entinen TOWIE-tähti oli nukkunut silloisen tyttöystävänsä Gabby Allenin kanssa.



Entinen pari - joka erosi viime kuussa Danin palattua saapumisleiriltä Marbellasta - näytti vetäneen aselevon viettäessään aikaa tyttärensä Ellan kanssa, vaikka Jacqueline'n vihkisormus oli tiukasti pois päältä.



Mutta pian sen jälkeen Marcel antoi repiä Instagramissa ja syytti Dania yhteydenpidosta Gabbyn kanssa bootcampin aikana ja sen jälkeen, kun he molemmat osallistuivat.

Ja selittäessään, miksi hän päätti julkistaa väitteet - jotka sekä Gabby että Dan kiistävät - Marcel sanoi, että hän teki sen Danin perheen vuoksi.

Dan Osborne on muuttanut takaisin Jacquelineen ennen synnytystä (Kuva: Splash News)



Hän käveli raskaana olevan vaimonsa päälle heti palattuaan kotiin (Kuva: Splash News)

Lue lisää



Jacqueline Jossa erosi Dan Osbornesta
Dan ja Jac erosivat Heidän viimeinen esiintymisensä Satumaiset häät & häpeä & apos; shokkiraskaudesta

Myönnettyään jo pettäneensä Gabbyn itse Marcel kirjoitti: 'Voit ryhtyä ja kiusata minua niin paljon kuin haluat, tiedän tehneeni väärin. Mutta on suuri ero, kun naimisissa olevat ihmiset ja lapset ovat mukana. ''

Blazin & apos; Squad -tähti väitti, että tarina tulee ulos hänen kommenttiensa kanssa tai ilman, ja vaati, että henkilöllä, joka kertoi hänelle väitetystä hyökkäyksestä, ei ollut mitään syytä keksiä tätä.

- Rakastin Gabbyä koko sydämestäni ja myönnän täysin erehdykseni suhteessa. Siihen ei ole mitään tekosyytä. Kuitenkin jokaisella tarinalla on aina kaksi puolta, ja valitettavasti hyvin luotettava lähde toi huomioni väitteet siitä, että Gabby petti minua Dan Osbournen kanssa ”, hän jatkoi.

Dan sanoi olevansa 'kurja'. avioliitossa (Kuva: Splash News)

Hän sanoi, että entinen EastEnders-näyttelijä ei voinut tehdä häntä onnelliseksi (Kuva: Splash News)

Marcel ja Gabby tapasivat Love Islandilla (Kuva: Instagram)

Instagram

'Tarina kulki kommenttini kanssa tai ilman. Minulla on edelleen paljon rakkautta sydämessäni Gabbyä kohtaan ja olin menossa paikkaan, jossa olin vihdoin onnistunut menettämään hänet, joten minulla ei ole mitään syytä keksiä tätä ja henkilö, joka kertoi minulle (lukuisten ihmisten edessä) ei ; tätäkään ei tarvitse keksiä.

'Joskus suhteet eivät vain toimi, mutta nämä asiat ovat yleensä suljettujen ovien takana. Valitettavasti tämä tuli ilmi ja minun oli puututtava siihen. Olen äärimmäisen surullinen, että kaikki kävi näin, en halua koskaan vähätellä Gabbyä.

'Kun lehdistö alun perin kysyi minulta valokuvia, joissa heistä oli tullut viihtyisiä & apos; Sanoin, että hän ei koskaan tekisi niin.

Mutta valitettavasti uusien tietojen perusteella minun on uskottava, että nämä huhut ovat nyt totta ja haluatko uskoa ne nyt tai myöhemmin, totuus tulee aina lopulta esiin. Tiedän ensikäden. '

Vastaanotettuaan kotiinsa, hän jakoi myös lainauksen, jossa luki: 'Totuus tulee aina ilmi lopusta riippumatta siitä, kuinka kovasti kukaan yrittää peitellä sitä tai pysäyttää sen.

Love Islandin Gabby Allen ja entinen TOWIE -tähti Dan Osborne kuvassa Marbellan bootcampilla (Kuva: stephaniedavis88/Instagram)

Gabby poseerasi kameroille bikinissään (Kuva: Instagram)

Dan ja Jacqueline ovat olleet naimisissa vain vuoden (Kuva: Instagram)

Instagram

'Valheet ovat vain väliaikainen viivästys väistämättömälle.'

Danin uskotaan muuttaneen takaisin Jacquelineen, kun hän valmistautuu synnyttämään milloin tahansa.

Danin edustaja petti petolliset väitteet ja kertoi NEWSAM Online'lle, että 'tässä ei ole mitään totuutta'.

Ja Gabby - joka erosi Marcelin kanssa viime kuussa sen jälkeen, kun hän myönsi nukkuneensa toisen naisen kanssa, kun he olivat lomalla yhdessä - julkaisi oman kieltäytymisensä Instagramissa ja kirjoitti: 'Valitettavasti entinen poikaystäväni syyttää minua sopimattomasta käyttäytymisestä.

'En ole koskaan tehnyt mitään väärin suhteemme aikana ja olin 100% uskollinen koko ajan.

patsy kensit james kerr

- Nämä ovat miehen tekoja, jotka yrittävät vähätellä minua ja saada itsensä tuntemaan olonsa paremmaksi omasta uskottomuudestaan. Olen aivan järkyttynyt siitä, että tähän on tultu. Toivon Marcelille ja hänen perheelleen kaikkea hyvää tulevaisuudessa. ''

Katso Myös: