Daniel Ricciardolla on 'neljä joukkuetta, jotka luottavat häneltä' Oscar Piastrin McLaren-linkkien keskellä

Formula 1

Horoskooppi Huomenna

Ainakin neljän joukkueen kerrotaan harkitsevan Daniel Ricciardo pitäisi McLaren houkutella korvaamaan hänet Alpine loikkaaja Oscar Piastri kaudelle 2023.



Ricciardolla on sopimus ensi kauden loppuun asti on ollut selkeä halunsa nähdä se huolimatta hänen kamppailustaan ​​johdonmukaisuuden puolesta. McLaren on julkisesti tukenut australialaista, mutta toimitusjohtaja Zak Brown paljasti aiemmin tänä vuonna, että olemassa on 'mekanismeja', joiden avulla suhteet katkaistaan ​​aikaisin, jos halutaan.



christopher halliwell kuinka monta murhaa

Ja hänellä saattaa olla kiusaus tehdä juuri niin, sillä raporttien mukaan tiimi on neuvotellut Piastrin mentorin kanssa Mark Webber . Annettu Piastrin hämmästyttävä kieltäytyminen vuoden 2023 paikasta Nykyisten työnantajien Alpinen kanssa uskotaan, että F2-mestarilla on jo paikka muualla, todennäköisesti McLarenissa.



Ricciardo saattaa hyvinkin joutua kohtaamaan kirveen McLarenilla, mutta vaikka hänet päästettäisiin irti, hänen ei tarvitse pelätä Formula 1 -tulevaisuutensa puolesta. Mukaan ESPN , neljä tiimiä on ollut häneen yhteydessä viimeisen kahden viikon aikana selvittääkseen hänen saatavuutensa.

Yksi heistä saattaa hyvinkin olla itse Alpine, joka on nyt hankalassa tilanteessa. He menettivät nykyisen kuljettajan vain 48 tunnissa Fernando Alonso to Aston Martin ja varakuljettaja Piastri hylkäsi heidät, kuka oli heidän valintansa numero yksi lähtevän espanjalaisen tilalle.

Ricciardo jätti Enstonen tiimin liittyäkseen McLarenille kaudeksi 2021 viettäen siellä kaksi vuotta, jolloin he saivat nimen Renault. Hän poltti siltoja entisen päällikön Cyril Abiteboulin kanssa, mutta joukkueen johto on sen jälkeen muuttunut, eikä hänellä ole riitaa toimitusjohtaja Laurent Rossin tai joukkueen päällikön Otmar Szafnauerin kanssa.



nyrkkeilyn live stream uk
 Alppien juniori Oscar Piastri voisi korvata Ricciardon
Alppien juniori Oscar Piastri voisi korvata Ricciardon ( Kuva: Getty Images)

Jälkimmäinen jopa myönsi, että ovi olisi avoinna mahdolliselle tuottolle vuonna 2023, jos Ricciardon pitäisi löytää uusi koti. 'Tarkoitan, että jos tarkastellaan esimerkiksi Fernandoa, hän tulee ja menee, ja uskon, että niin tapahtuu myös muille kuljettajille', hän sanoi.

'Ja en usko, että se on ongelma ollenkaan. Mielestäni meidän on keskityttävä, kuten sanon, suunnitelmiin, jotka meillä on seuraaville kahdeksalle tai yhdeksälle kilpailulle.



'Meidän on varmistettava, että täydennämme suunnitelmaa parhaalla mahdollisella kuljettajalla, ja meillä on joitain vaihtoehtoja. Ja asetamme parhaan kuljettajan Estebanin [Oconin] viereen, jotta voimme siirtyä. eteenpäin kohti sitä, mitä olemme suunnitelleet.'

Katso Myös: