Darwin Nunez jatkaa Jürgen Kloppin suosikkiongelmaa kolmesta Liverpoolin irtautumisesta huolimatta

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kuinka monta joukkuetta voi väittää olevansa vahvempi, vaikka se sallii yhteensä 39 maalia tehneiden pelaajien lähteä?



Liverpool saattoi kohottaa enemmän kuin muutama kulmakarva, kun he hyväksyivät Sadio Manen eron tänä kesänä. Viime vuosina näkyvä Mane teki valtavan panoksen viime kaudella tehden 23 maalia kaikissa kilpailuissa.



Vain Mo Salah teki enemmän kuin Senegalin maajoukkueen. Mutta Jürgen Klopp antoi mielellään luvan Mane muuttaa Bayern Müncheniin , kun hän jatkaa tämän Liverpool-joukkueen kevyellä resetillä.



Vastaavasti Takumi Minamino ei ehkä ole vaikuttanut paljoakaan Valioliiga mutta hän teki silti kaksinumeroisia voittoja viime kaudella kaikissa kilpailuissa. Hänen myyntinsä Monacolle oli vähemmän yllätys, mutta silti rivit ehtyivät.

Ja vaikka Divock Origin eroa odotettiin, koska hänen sopimuksensa oli päättymässä, belgialainen kulttisankari teki silti kuusi maalia viime kaudella ennen AC Milanin vaihtoaan.

Kun kaikki lasketaan yhteen, saadaan kolme pelaajaa, jotka tekivät huomattavan panoksen Redsin maalilistalle ei vain viime kaudella vaan myös seuran palveluksessa.



Tietysti punaisten riveissä on edelleen valtava määrä laatua. Salah on juuri allekirjoittanut puskurin uuden sopimuksen, eikä osoita merkkejä hidastumisesta. Diogo Jota on myös osoittautunut ratkaisevana lisäyksenä muuton jälkeen Sudet kun taas Luis Diaz on todennäköisesti hyötynyt täydestä esikaudesta näyteltyään pääosissa tammikuun saapumisesta lähtien.

Älkäämme unohtako myöskään Roberto Firminoa. Pitkään palvellut brasilialainen ei ehkä ole enää varma aloittaja, mutta hän tarjoaa silti paljon joukkueelle ja oli toinen, joka iski kaksinumeroisia merkkejä viime kaudella.



 Jurgen Klopp tuomitsi Sadio Manelle's exit to Bayern Munich earlier this summer
Jurgen Klopp hyväksyi Sadio Manen poistumisen Bayern Müncheniin aiemmin tänä kesänä

Ja älkäämme unohtako sekoitukseen lisättyjä upouusia lisäyksiä. Darwin Nunez saapuu suurella maineella ja valtavalla siirtohinnalla. Mutta ensimmäiset merkit ovat lupaavia.

Lisää Fabio Carvalho, joka häikäisi Fulham valssissaan mestaruuden viime kaudella, ja yhtäkkiä Liverpoolilla on joukko hyökkäysvaihtoehtoja. Voit ehdottaa, että he ovat jopa vahvempia kuin viime kaudella, huolimatta edellä mainitusta lähes 40 maalin menetyksestä.

Klopp, joka valmistaa puolta lauantain Valioliigan avausotteluun vieraissa Fulhamissa, kertoi vähän siitä, aloittaako Nunez Craven Cottagessa.

 Uusi tulokas Danwin Nunez on osa jännittävää valikoimaa jatkovaihtoehtoja Anfieldillä
Uusi tulokas Danwin Nunez on osa jännittävää valikoimaa jatkovaihtoehtoja Anfieldillä

Kun otetaan huomioon lukuisat vaihtoehdot, voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin hän käyttää vahvimman puolensa.

Klopp sanoi: 'Darwin on valmis. Tarkoittaako se, että hänen on aloitettava? En tiedä. Kyse ei ole siitä.

'Meillä on ilmeisesti vielä erilaisia ​​vaihtoehtoja, ja sitä aiomme käyttää, ja Darwin tarvitsee aikaa tottuakseen moneen asiaan, mutta hän on jo todellinen apu. Hänellä oli jo vaikutus, hän teki maalin ensimmäisessä finaalissa (Community Shield). ) voisimme pelata, joten se on hyvä.

'Eikä työ lopu tähän. Hän on parhaalla mahdollisella paikalla.'

talvisotilas julkaisupäivä uk

Katso Myös: