David Cameronin 'kaaos Ed Milibandin' twiitin kanssa on nyt ikuistettu mainostaululle

Politiikka

Horoskooppi Huomenna

'... tai kaaos Ed Milibandin kanssa'(Kuva: PA)



Jättimäisiä julisteita, joissa on lainauksia merkittäviltä Brexit -poliitikkoilta, on kiinnitetty mainostauluille ympäri Kaakkois -Suomea, Press Association raportoi.



Puolueita kannattava ryhmä, joka kutsuu itseään Led By Donkeysiksi, on ottanut vastuun julisteista, viimeisimmässä 'julkisessa tiedotuskampanjassa muistuttaakseen yleisöä kansanedustajiemme lausunnoista ja lupauksista', julkilausuman mukaan.



Ryhmän tiedottaja kertoi lehdistöliitolle: ”Uutisjakso on niin nopeaa nykyään, että unohdamme johtajiemme sanoman.

'' Jos he haluavat meidän luottavan heidän tuomioonsa, kun astumme Brexitin epävakaisiin vesiin, on oikein, että muistutamme itseämme heidän ennätyksestään. ''

Herra Cameronin todellinen twiitti julkaistaan, kun taas muilla poliitikkoilla on ollut lainauksia, joita he ovat pilkkaiset ikään kuin ne olisivat twiittejä.



Uudet julisteet sisältävät lainauksia kaari Brexiteer Jacob Rees-Moggilta (Kuva: PA)

x-tekijän häätö tänä iltana

Uusissa julisteissa on lainauksia brexiteer Jacob Rees-Moggilta, pääministeri Theresa Maylta, entiseltä Brexit-sihteeriltä Dominic Raabilta ja kansainvälisen kaupan sihteeriltä Liam Foxilta.



Ryhmä pyysi Twitter-seuraajiaan valitsemaan lainaukset lähettämällä ne sosiaaliseen verkostoon ja ottamalla sitten suosituimmat twiitit.

Eniten äänestetty lainaus oli Jacob Rees-Moggin julkilausuma vuonna 2011, jossa sanotaan: ”Voisimme järjestää kaksi kansanäänestystä. Näin tapahtuessa saattaa olla järkevämpää järjestää toinen kansanäänestys uudelleenneuvottelujen päätyttyä. ''

Ympäristösihteeri Michael Gove sisältää myös ominaisuuksia (Kuva: PA)

Älkäämme unohtako tohtori Liamin helpointa kauppaa ihmiskunnan historiassa & apos; Kettu (Kuva: PA)

Mukana on myös lause Theresa Mayn juuri ennen vuoden 2016 kansanäänestystä pitämästä puheesta, jossa hän väitti, että 'Euroopan unioniin jääminen tarkoittaa sitä, että olemme turvassa rikollisuudelta ja terrorismilta'.

Ryhmä on myös asentanut julisteita Lontooseen ja Essexiin, joissa on Michael Gove'n väite, että 'seuraavana päivänä sen jälkeen kun äänestämme lähteämme, pidämme kaikki kortit ja voimme valita haluamamme tien' ja David Cameronin twiitti ennen vuotta 2015 vaaleissa, joissa äänestäjiä pyydettiin valitsemaan 'vakaus ja vahva hallitus kanssani tai kaaos Ed Milibandin kanssa'.

Useimmat & twiitit & apos; ovat itse asiassa lainauksia, jotka ovat twiittejä (Kuva: PA)

Tiedottaja sanoi: 'Idea - kuten useimmat puoliksi kelvolliset ideat - tuli keskustelussa pubissa.

- Puhuimme siitä, poistaisiko Cameron jonain päivänä kaaoksensa Ed Milibandin kanssa. tweet, ja joku sanoi: 'Muutetaan se twiitiksi, jota et voi poistaa.' Se lähti sieltä. '

Älä koskaan unohda Theresa Maya (Kuva: PA)

Mainostaulujen kustannusten arvioidaan olevan noin 400 puntaa, mikä on asianomaisten henkilöiden maksama summa.

'Monet ihmiset ovat pyytäneet osallistua Twitteriin, mutta emme ole saaneet yhdessä aikaan joukkorahoitusta', ryhmä sanoi.

Seuraavassa julistekampanjassa esiintyy Boris Johnson, he lisäsivät viitaten entiseen ulkoministeriin 'tekopyhän aarteen aarrearkuna'.

Lue lisää

Brexit -uutiset ja Brexit -selitykset
Mitä viimeisin Brexit -rivi koskee? Yhdistynyt kuningaskunta vaatii realismia & apos; Brysselistä Iso -Britannia esittää 9 kauppasopimusta Tarvitsemme 50 000 uutta tulliasiamiestä

Katso Myös: