Deborah Meaden lyö trollia sanomalla, että hän näyttää vanhalta ikänsä sattuessa

Lohikäärmeen Luola

Horoskooppi Huomenna

Lohikäärme Deborah Meaden törmäsi online -peikkoon, joka sanoi näyttävänsä vanhalta



amanda holden phillip schofield riita

Dragon's Den -tähti Deborah Meaden on törmännyt online -peikkoon, joka sanoi näyttävänsä vanhalta.



Entinen Strictly Come Dancing -kilpailija, 61, hämmästyi, kun joku kommentoi Twitter -sivullaan: 'Kuinka Deborah Meaden näyttää niin vanhalta, jos hän syö aina täydellisesti ja hänellä on nämä suuret kestävän kehityksen ihanteet eettisten arvojen kanssa. (sic).



Ja tv -persoonallisuus tuli nopeasti takaisin ja kirjoitti: 'Koska se ei ole kauneuskilpailu ja ikä tapahtuu .. se ei ole sairaus ja ... toinen ja .. tämä on Business -ohjelma, ei kauneuskilpailu.' (sic)

Hänen nopea vastustus sai hyväksynnän monilta hänen seuraajiltaan, jotka ryntäsivät näyttämään tukensa brittiläiselle liikenaiselle.

- Niin kyllästynyt miehiin, jotka arvioivat naisia ​​ulkonäön perusteella. Se on masentavan yleistä edelleen ', kirjoitti yksi.



Tähti lyö trollia sanomalla 'ikä tapahtuu'

'Hänen on oltava uskomattoman komea, jos hän tuntee tarpeen tehdä tällainen kommentti! Luulen, että Deborah on kaikkea mitä hän ei ole ... tyylikäs, älykäs, ylevä ja tyylikäs 'lisäsi toinen.



Kolmas henkilö kirjoitti: 'Niin kaunista nähdä @DeborahMeaden luonnollisesti ikääntyvä eikä pumpattu täyteaineita ja kirurgisia venytyksiä. Mikä #roolimalli naisille. aina upean näköinen! ''

robert spencer elliott spencer

Lue lisää

Paras valikoima showbiz -pitkiä luentoja
Kiroavien tyttöjen kirous Kylie Minogue & rikki & apos; hajottamalla Robbien ja Garyn vihanpito

Ja neljäs oli vain yksi monista muista, jotka liittyivät vaimentamaan peikkoa ja kirjoittivat:

'Vau, onko hän paljon epävarma? Ei voi saada heidän pienikokoisia päätään päättäväisen, itsenäisen ja älykkään naisen ympärille. Juuri sellaista naista, jonka haluaisin tyttäreni etsivän. ''

Deborahin fanit tukivat häntä verkossa kutsuen häntä roolimalliksi.

Deborah tunnetaan parhaiten esiintymisestä BBC: n Dragon's Den -sarjassa, jossa hän ja hänen toverinsa lohikäärmeet & apos; investoida liikeideoihin, joita eri yrittäjät ovat esittäneet rahoitusta varten.

Hän on ollut sarjassa vuodesta 2006 lähtien, ja istuu tällä hetkellä Peter Jones Tej Lalvanin, Touker Suleymanin ja Sarah Daviesin rinnalla vakiintuneina sarjaliiketoiminnan moguleina, jotka etsivät seuraavaa suurta sijoitusta.

Katso Myös: