Dec on ensimmäistä kertaa korkeampi kuin Ant, kun hän vitsailee ensimmäisestä suudelmasta I'm A Celebissä

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Ant ja Dec lähettivät katsojat hysteerisiin aiheisiin I

Ant ja Dec lähettivät katsojat hysteerisiin kappaleisiin I'm A Celb, kun he pilkkasivat Decin pituutta ja loivat hilpeästi ensimmäisen suudelmansa(Kuva: Instagram)



Ant McPartlin jätti I A Celebrity -katsojat silmukkaan eilen illalla, kun hän vitsaili Dec Donnellyn pituudesta ja otti hänet luokseen ensimmäisen suudelmansa.



Legendaarinen tv -duo on tehnyt vitsejä korkeuksistaan ​​toistuvasti uransa aikana, etenkin kuvaillessaan Australian Outbackissa.



Viime yön jakson aikana I & C -julkkis ... Hanki minut pois täältä! Decin korkeus oli jälleen vitsi, kun britit esittelevät suosikkeja muistelivat Decin ensimmäistä suudelmaa hississä.

kuka on decs tyttöystävä 2014

Aiemmin näyttelyssä Girls Aloud -tähti Nadine kertoi ensimmäisestä suudelustaan ​​irlantilaiselle pojalle koulusta, Arsenal -legenda Ian tunnusti, että hän tunsi olevansa 'transsissa' ensimmäisen huulilukonsa jälkeen, kun taas Cliff Parisi sanoi ensimmäisen suudelmansa oli hississä.

Ant McPartlin jätti I A Celebrity -katsojat silmukoihin eilen illalla, kun hän vitsaili Dec Donnellyn pituudesta ja otti hänet

Ant McPartlin jätti I A Celebrity -katsojat silmukoihin eilen illalla, kun hän vitsaili Dec Donnellyn pituudesta ja otti hänet (Kuva: Instagram)



Muurahainen, 44, pilkkasi sitten Decin ensimmäistä suudelmaa sen jälkeen, kun hän oli röyhkeästi paljastanut mehukkaita yksityiskohtia parhaan ystävänsä ensimmäisestä suudelmasta ja myönsi olevansa todistaja kohtaamisesta.

Hän paljasti: 'Siellä on kuitenkin sattuma, koska ensimmäinen suudelma oli hississä, eikö se ollut joulukuu?



'Muistan, koska melkein murskasin selkäni ja nostin sinut tavoittaaksesi tuon tytön, mutta tein sen!'

TV -duo on tehnyt vitsejä korkeuksistaan ​​toistuvasti uransa aikana, etenkin kuvaamisen aikana

TV -duo on tehnyt vitsejä korkeuksistaan ​​toistuvasti uransa aikana, etenkin kuvaamisen aikana (Kuva: Instagram)

matthew puuvillan velvollisuus

Joulukuu, 44, jatkoi vitsiä tunnustamalla: 'Sinun piti tehdä se vain kerran, sitten ostin tikkaat, emmekä tarvinneet sinua ja voisimme suudella rauhassa.'

Ilmoitettuaan seuraavan oikeudenkäynnin, Dec vitsaili: 'Kaikki tarvitsevat hissin joskus.'

Ant lopetti hilpeästi sanomalla: 'Haluatko toisen vanhojen aikojen tähden ?!'

Dec hymyili, kun Ant nosti näyttelijänsä hilpeässä syleilyssä ja puristi häntä tiukasti.

Heidän suloinen syleilynsä kuvattiin hauskalla Instagram -napsautuksella, ja Dec näytti ensimmäistä kertaa hieman korkeammalta kuin muurahainen.

Heidän suloinen syleilynsä otettiin talteen Instagram -napsautuksella, ja se näytti joulukuussa ja hieman korkeammalta kuin muurahainen ensimmäistä kertaa

Heidän suloinen syleilynsä otettiin talteen Instagram -napsautuksella, ja se näytti joulukuussa ja hieman korkeammalta kuin muurahainen ensimmäistä kertaa (Kuva: ITV)

He julkaisivat kuvan otsikolla: 'Me kaikki tarvitsemme jonkun, joka nostaa meidät ylös', ja fanit ryntäsivät heti kommenttiosioon kommentoimaan ystävyyttään.

kuinka vanha on carol vorderman

Yksi kirjoitti: 'Muurahainen poimii joulukuun !!!' jota seurasi sarja nauravien kasvojen hymiöitä.

Toinen jakoi: 'Muurahaisten nostaminen joulukuussa on söpöin asia, jonka olen koskaan nähnyt elämässäni.'

Kolmas kommentoi: 'Muurahaisten nostaminen joulukuussa on niin arvokas'

Toinen katsoja lisäsi: 'Surullista on se, että voin todella kuvitella muurahaisen nostavan joulukuun, jotta hän pystyy suutelemaan tyttöystäväänsä, joka on kuin kaksi päätä pidempi kuin hän.'

angelina jolien hääkuvat
Ant ja Dec kuvailivat vuoden 2017 kilpailijaa Dennis Wiseä 'hyvin pieneksi mieheksi', vaikka hän on itse asiassa 5 jalkaa 6

Ant ja Dec kuvailivat vuoden 2017 kilpailijaa Dennis Wiseä 'hyvin pieneksi mieheksi', vaikka hän on itse asiassa 5 jalkaa 6 (Kuva: ITV)

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

Dekin korkeuden uskotaan olevan noin 5 jalkaa 5 ½ tuumaa, kun taas Antin korkeus on noin 5 jalkaa 9 tuumaa.

Korkeushaukot eivät ole koskaan olleet kaukana I'm A Celebritystä, ja Ant ja Dec kuvaavat vuoden 2017 kilpailijaa Dennis Wiseä 'hyvin pieneksi mieheksi', vaikka hän on itse asiassa 5 jalkaa 6.

Kaikki tämä ratkaistiin lopulta, kun Dennis äänestettiin ulos viidakosta - ja paljastettiin olevan itse asiassa pidempi kuin joulukuu.

*I'm A Celebrity jatkuu tänä iltana ITV: ssä klo 21.00.

Katso Myös: