Deepfake -sovellus tuo kasvosi kuuluisiin elokuvakohtauksiin - ja se on pelottavan vakuuttavaa

Sovellukset

Horoskooppi Huomenna

Sovellus asettaa käyttäjän kasvot kuuluisien elokuvakohtausten näyttelijöihin(Kuva: NEWSAM.co.uk)



Jos olet aina haaveillut näyttelemisestä suosikkinäyttelijän rinnalla elokuvassa tai TV -ohjelmassa, nyt voit - no, ainakin kasvosi voivat.



Uusi deepfake -sovellus on levinnyt Kiinassa, minkä ansiosta käyttäjät voivat asettaa kasvonsa kuuluisien elokuva- ja TV -kohtausten näyttelijöiden päälle.



Sovellus, nimeltään Zao, julkaistiin perjantaina ja nousi nopeasti kiinalaisen iOS App Store -listan kärkeen, raportin mukaan Bloomberg .

Voidakseen käyttää sovellusta käyttäjät vain lataavat valokuvansa kasvoistaan ​​Zao -sovellukseen ja valitsevat, missä elokuvassa tai TV -ohjelmassa he haluavat nähdä sen.

paul walker tyttöystävä jasmine pilchard gosnell

Yhden käyttäjän mukaan sovellus vie vain kahdeksan sekuntia, jotta kasvosi voidaan sijoittaa kohtaukseen.



Twitter -käyttäjä Allan Xia on julkaissut useita videoita hänen kasvoistaan ​​kuuluisissa kohtauksissa - ja ne ovat pelottavan vakuuttavia.

Herra Xia testasi sovellusta asettamalla kasvonsa The Hulkiin, Kate Winsletiin Titanicissa ja jopa Black Pinkin Jennieen.



Vaikka monet pitävät sovellusta todennäköisesti vaaratonta hauskaa, sen kehittäjän tietosuojakäytäntö on herättänyt huolta käyttäjien keskuudessa.

Bloombergin mukaan käytäntö sisältää lausekkeen, jonka mukaan kehittäjä saa ilmaisen, peruuttamattoman, pysyvän, siirrettävän ja käyttöoikeuden mahdollistavan lisenssin kaikkeen käyttäjien luomaan sisältöön.

Se kestää vain kahdeksan sekuntia (Kuva: NEWSAM.co.uk)

Vastauksena vastaiskuun sovelluksen kehittäjä on selventänyt, että se ei käytä käyttäjien valokuvia tai videoita muuhun kuin sovellusten parantamiseen ilman heidän lupaa.

Kuitenkin herra Xia korosti myös tärkeitä huolenaiheita siitä, että käyttäjät lataavat muiden kuvia Zaoon.

Hän twiittasi: Jäljelle jää vain se, miten Zaon kaltaiset sovellukset voivat estää käyttäjiä lataamasta muiden videoita Deepfake -käyttäjiksi ilman lupaa.

Yritykset voivat aina haastaa oikeuteen, mutta kuten BarbraStreisandEffect on osoittanut, tavallinen ihminen ei voi tehdä paljon, jos hänet pakotetaan tulemaan meemiksi.

Lue lisää

Deepfakes
Deepfake video Bill Haderista Kammottava uusi Internet -trendi Facebook ei poista syväväärennöstä AI luo väärennetyn videon yhdelle kuvalle

Viime vuonna verkossa ilmestyi useita syväväärennettyjä pornovideoita, jotka näyttivät näyttävän julkkiksia, kuten Emma Watson, Gal Gadot ja Taylor Swift nimenomaisissa tilanteissa.

Deepfakeja on käytetty myös kuvaamaan korkean profiilin hahmoja, kuten Donald Trump, Barack Obama ja Mark Zuckerberg.

Esimerkiksi Zuckerbergin videossa Facebookin perustaja väittää olevansa 'yksi mies, jolla on täysi määräysvalta miljardien ihmisten varastetuista tiedoista, kaikista heidän salaisuuksistaan, elämästään ja tulevaisuudestaan'.

Katso Myös: