Denise van Outen kertoo tyttärensä Betsyn taistelusta oppimisvaikeuksien kanssa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Denise Van Outen on kertonut tyttärensä Betsy Meadin oppimisvaikeuksista(Kuva: Getty Images Europe)



Denise van Outen on kertonut oppimisvaikeuksista, joita hänen nuori tyttärensä käsittelee.



43-vuotias TV-juontaja on äiti-toivottaa tyttärensä Betsyn tervetulleeksi entisen aviomiehensä Lee Meadin, 36, kanssa toukokuussa 2010.



laiturit morgan jeremy clarkson

Betsy, seitsemän, on diagnosoitu lukihäiriö ja dyspraksia (tunnetaan myös nimellä kehityskoordinaatiohäiriö), joten hän kamppailee koulussa.

Denise kuitenkin sanoo, että muutto takaisin Lontoosta Kentistä ja tyttärensä sijoittaminen erikoiskouluun syyskuusta lähtien on ollut vallankumouksellista.

Denise Van Outen on korostanut oppimisvaikeuksista kärsivien lasten mahdollisuutta saada apua koulutukseen (Kuva: PA)



Olemme tienneet, koska hän oli melko pieni, mutta minulla oli vähän taistelua koulussa, koska hän kävi SEN [erityistarpeita] -luokkia ja otettiin pois ryhmästään. Huomasin, että se vaikutti häneen. Lapset pakotettiin olemaan samat ja jos et saanut korkeita arvosanoja, olet unohtanut, Denise kertoi Fabulous -lehdelle.

Hän on vasta seitsemän, mutta huomasin, että se voi olla hänen luottamuksensa ongelma, joten [koulun vaihtaminen] ennaltaehkäisi sitä, mistä voisi tulla ongelma myöhemmin, hän sanoi.



Denise selitti, että hänen tyttärensä oli turhautunut ja hänen luottamuksensa oli vapaassa pudotuksessa ennen kuin hän muutti uuteen kouluun.

Hän on niin onnellinen. Hän hyppää ylös joka aamu ja haluaa mennä kouluun. Kyse on visuaalisesta oppimisesta ja antaa heille aikaa käsitellä kaikki, hän sanoi.

verne troyer ja ranae shrider teippi

Denise oli naimisissa Lee Meadin kanssa - mutta he erosivat vuonna 2013 (Kuva: Getty)

Denise on nyt Loose Womenin paneelimies (Kuva: REX/Shutterstock)

- Betsy ei voi säilyttää tietoja, hänen on jatkettava niiden käsittelyä ja käsittelyä, koska muuten kaikki, mitä hänelle on opetettu, on poissa päältä kotiin tullessaan, hän jatkoi.

Denise sanoi, että dysleksiasta kärsivä Lee on auttanut heidän tyttäriään ymmärtämään tilannetta paremmin.

14-vuotiaat harrastavat seksiä

- Isällä on lukihäiriö, joten hän selittää ohjaajalle, että hän tarvitsee lisäaikaa oppiakseen linjansa ja se on hyvä, Denise sanoi.

Haastattelussaan Denise keskustelee myös roolistaan ​​Loose Women -elokuvassa ja elokuvassa, jota hän parhaillaan tuottaa - paljastaen, että hän pitää parempana kaupunkielämää kuin tylsää elämää Kentissä.

Katso Myös: