Derby Countyn tiedote, kun valokuvia Wayne Rooneystä nukkuu hotellihuoneessa

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Rooney kuvattiin Derbyn piirikunnan harjoituksessa maanantaina(Kuva: Tom Maddick SWNS)



Derby County on julkaissut lausunnon, jossa vahvistetaan, että Wayne Rooney puhui klubille suoraan hänen kuvistaan, jotka levittivät sosiaalisessa mediassa viikonloppuna.



Kuvat näyttivät näyttävän Manchester Unitedin ja Englannin legendaa nukkumassa hotellihuoneessa nuorten naisten kanssa.



Rooney oli juhlinut tyttöjen kanssa VIP-alueella Manchesterin ainutlaatuisessa Chinawhite-klubissa Derbyn kauden 2-1 jälkeen Salford Citylle.

tanssia jäällä onnettomuuksia

Ei ole ehdotusta, että Rooney olisi toiminut sopimattomasti.

Yhdessä napsautuksessa nimeltä 'Sleepy wayne' esitettiin blondi nainen, joka poseerasi leikillään hänen vieressään kieli ulos ja teki rauhanmerkin. Samassa kuvassa taustalla näkyy nainen, joka makaa täyspitkä sängyllä.



Rooney lohdutti itseään, kun Derby hävisi 2-1 Salfordille

Toisessa kuvassa yksi nainen näyttää myös vitsailevan, kun kuvassa vilkkuu alaosa Derbyn pomo vieressä ja kuvateksti Mooney Rooney.



Heräämisen jälkeen Rooney lähti Staycity -kompleksista.

Scott-brändi julie goodyear

Kuvat alkoivat pian levitä verkossa ja Rooney ilmoitti Derbyn päälliköille.

Derbyn lausunnossa sanottiin: 'Wayne Rooney ilmoitti klubille, että kuvat olivat syntyneet ja että ne on otettu ilman hänen tietämystään tai hyväksyntäänsä.

john nelson janice valkoinen

'Neuvonnan jälkeen asia ilmoitettiin Suur -Manchesterin poliisille, joka tutkii parhaillaan tapausta. Vaikka näin on edelleen, ei tule muita kommentteja. ''

Takaisin töihin: Rooney harjoittelee.

Takaisin töihin: Rooney harjoittelee (Kuva: Tom Maddick SWNS)

Maanantaina Suur -Manchesterin poliisin virkamiesten tiedottaja sanoi: 'Emme ole tietoisia siitä, että tästä on ilmoitettu poliisille. Poliisi ei ole tällä hetkellä mukana. '

Derbyssä on tällä hetkellä siirtokielto, mutta heillä on nyt oikeus tehdä neljä allekirjoitusta sen jälkeen, kun EFL on lieventänyt pelaajien rekisteröintiä koskevia sääntöjä.

Rams saa lisäyksiä vain, jos saapuvat pelaajat ovat sopimussuhteen ulkopuolella tai liittyneet lainaan.

man utd ennen kausi 2016

Puhuessaan klubin tilanteesta Salfordissa Rooney sanoi: 'Se on erittäin vaikeaa.

Rooney on naimisissa Coleenin kanssa

Rooney on naimisissa Coleenin kanssa

He ovat sanoneet, että voimme allekirjoittaa neljä pelaajaa, mutta todellakin meidän tulee olemaan erittäin vaikeaa tuoda pelaajia sisään olosuhteissa, joissa olemme. Minun tehtäväni on tuoda ihmisarvoa ja ylpeyttä takaisin tälle klubille.

- Mielestäni fanien on nähtävä se.

- Itse, valmentajat, pelaajat pyrkivät siihen, mutta missä olemme, jos emme voi tuoda pelaajia, on erittäin vaikeaa saada joukkue lähtemään kauden ensimmäiseen otteluun.

'Joten tarvitsemme apua muilta ihmisiltä, ​​toivottavasti se tulee, toivottavasti voimme saada sen, koska jos emme, emme pysty kilpailemaan.'

Katso Myös: