Destiny: Rise of Iron julkaistaan ​​PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle – palvelimet kaatuvat välittömästi

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Seuraava luku sisään Destiny-videopelisarja on käynnistynyt tänään. Mutta valtava kysyntä on saanut palvelimet kamppailemaan vastaamaan kysyntään.



Bungie, alkuperäisten Halo-pelien takana olevat kehittäjät, ja Activision julkaisivat Destiny: Rise of Iron -laajennuspaketin Xbox One- ja PlayStation 4 -konsoleille.



Koska Destinyn suurin vahvuus on sen online-pelaajien yhteisö, uuden sisällön lataamiseen ja toistamiseen oli valtava kysyntä.



Niin paljon, että se näyttää rikkoneen pelin infrastruktuurin.

Ja pelaajat eivät ole siitä niin tyytyväisiä.

Rise of Iron -laajennuspaketti on jo rikkonut ennakkotilausennätykset ja antaa pelaajille mahdollisuuden: 'Taistele menneisyyden muinaista, julmaa vihollista vastaan ​​ja ansaitse lopulta paikkansa historiassa itse Iron Lordsina.'



Itse asiassa meidän on todella tunnettava niitä, jotka eivät pysty pelaamaan peliä, koska yllä olevan videon perusteella se näyttää varmasti eeppiseltä.

Raudan nousu Ennätykselliset ennakkotilaukset tekevät siitä ylivoimaisesti kaikkien aikojen odotetuimman Destinyn laajennuksen - ja hyvästä syystä. Se on täynnä uskomattomia uusia seikkailuja, joita Destiny pelaajat tulevat rakastamaan, sanoi Eric Hirshberg, Activisionin toimitusjohtaja.



Destiny: Rise of Iron

'Yhdessä Bungien kumppaneidemme kanssa emme malta odottaa, että fanimme pääsevät tutkimaan 'The Plaguelandsia', valloittamaan kokonaan uuden raidin, Wrath of the Machinen ja kohtaamaan kaikki uudet tilat, uuden Striken, tehtäviä, aseita ja varusteita. .'

Jos mikään viimeisestä kappaleesta ei ole sinulle järkevä, älä huoli. Koska et luultavasti pystyisi pääsemään verkkoon selvittääksesi sen joka tapauksessa.

kyselyn lataus

Pelaatko Destinyä?

0+ ÄÄNESTÄ TÄNÄÄN

JOOEILuetuin
Älä missaa

Katso Myös: