Dick Strawbridge pyysi vaimoaan jättämään hänet 20 vuoden ikäeron ja tulevien pelkojen vuoksi

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Dick Strawbridge ja Angel Adoree kaatuivat toisiaan vastaan, mutta törmäsivät suureen kompastuskiveen, jota ei enää voitu sivuuttaa.



Ja Dick pelkäsi liikaa kysyä uudelta rakkaudeltaan, kuinka vanha hän oli, jos vastaus pilaisi kaiken.



Escape To The Chateau ei ehkä olisi koskaan ollut olemassa, jos Angel olisi päättänyt kuunnella Dickiä, kun hän pyysi häntä jättämään hänet.



Pari, joka dokumentoi 45-huoneisen ranskalaisen linnansa kunnostusta Channel 4: llä, tapasi ensimmäisen kerran 40-vuotisjuhlissa, jonka hän isännöi vuonna 2010.

Heidän yhteinen agenttinsa päätti koota parin yhteen yhteisten tavoitteidensa ja työmoraalinsa vuoksi, mutta se saattoi tuntua aluksi huonolta ottelulta, koska he tuskin puhuivat illalla.

Mutta entinen brittiarmeijan everstiluutnantti Dick huomasi sisustussuunnittelijan Enkelin ja punahiuksinen kaunotar otti hänet heti.



Dick Strawbridge ja Angel esittelivät heidän agenttinsa vuonna 2010

Dick Strawbridge ja Angel esittelivät heidän agenttinsa vuonna 2010 (Kuva: (Kanavan 4 kuvia ei saa muuttaa tai käsitellä millään tavalla) KANAVA 4 KUVAN JULKISUUS 124 HORSEFERRY ROAD LONDON SW1P 2TX)

- Ensimmäinen asia, jonka näin, kun tapasin Angelin - kutsun häntä Angelaksi - oli hänen hymynsä. Se on ilmiömäistä '', hän kertoi Ajat . - Tuskin puhuimme sinä yönä, mutta tiesimme, että jotain oli ensi silmäyksellä. Ja rakastuimme hyvin nopeasti. '



Ennen Angelin tapaamista Dick on ollut sinkku kuusi vuotta eron jälkeen ensimmäisestä vaimostaan ​​Brigit Strawbridgestä, joka on hänen lastensa Jamesin ja Charlotten äiti.

Dick ja Angel alkoivat tavata toisiaan pitkillä matkoilla - Dickin kotipaikka oli Cornwallissa, kun Angel oli Lontoossa - ja The Hungry Sailors -tähti suihkutti häntä huomaavaisilla lahjoilla.

Ymmärtäessään, että hänellä oli maku vintageista, Dick hankki erityisiä lahjoja, kuten höyhenen kiehtovia ja vanhanaikaisia ​​tappeja sukkien ripustamiseen.

Mutta hänen päänsä yläpuolella oli yksi kysymys, kun Dick, nyt 61, pelkäsi kysyä Angelilta, nyt 42 -vuotiaalta, kuinka vanha hän oli, jos se suistui heidän suhteensa.

'Olin yli 50 -vuotias, kun tapasin Angelin, enkä kysynyt hänen ikäänsä, koska se oli pelottavaa', hän kertoi Daily Mailille.

Unelmoitko Dick and Angelin kaltaisen linnan myymisestä ja ostamisesta? Jaa ajatuksesi alla olevaan kommenttiosioon ...

Dick ja Angel

Dick pelkäsi, että ikäero olisi ongelma, mutta Angel ei hämmentynyt (Kuva: Kanava 4)

Huolimatta voimakkaasta yhteydestään ja hämmästyttävästä kemiasta, Dick pelkäsi, ettei pitkän aikavälin tulevaisuutta voisi olla olemassa, ja heidän välillä olisi lähes 20 vuoden ikäero.

Niinpä hän pyysi epäitsekkäästi Angelia jättämään hänet ja löytämään nuoremman miehen, jonka kanssa hän voisi perustaa perheen.

Hän kertoi Timesille: ”Vietettyämme joulun yhdessä tiesimme, että meidän on keskusteltava. Sanoin: '' Helvetti, tyttö, tämä on ihanaa, mutta meidän on todella harkittava tämän lopettamista. ''

romanttisia paikkoja lähelläni

Erillisessä haastattelussa hän selitti, miten hänen mielestään se olisi paras päätös Angelille.

- Angelilla ja minulla oli hauskaa, sitten sanoin hänelle, että hänen on aika löytää nuori mies, hankkia lapsia, koska minusta tuntui, että minun ei pitäisi estää häntä siltä, ​​hän kertoi You Magazine -lehdelle.

Angel ei kuitenkaan ollut huolissaan hänen ikänsä ja hänellä oli muita ajatuksia.

Dick jatkoi: 'Ja mitä hän sanoi, verinen nainen, oli se, että hän todella halusi minut.'

'Hän sanoi, verinen nainen, että hän todella halusi minut', Dick jatkoi ja myönsi, että se sai hänet ymmärtämään, 'olet kauan kuollut. Miksi et vain hyppää sisään ja elä elämää? '

Dick ja Angel ovat ylpeitä vanhempia pojalleen Arthurille, seitsemälle ja kuusivuotiaalle Dorothylle

Dick ja Angel ovat ylpeitä vanhempia pojalleen Arthurille, seitsemälle ja kuusivuotiaalle Dorothylle (Kuva: the_chateau_tv/Instagram)

Angel oli hämmästynyt miehestään eikä hänellä koskaan ollut epäilystäkään siitä, olisiko heidän ikäeronsa ongelma.

'[Ikäerolla] ei vain ollut väliä. En todellakaan ajatellut sitä ', hän kertoi aiemmin The Sunille.

- Ikä on vain numero, ja Dickillä on aina ollut todella mahtavaa energiaa ja hän on tekijä.

'Hän on vain niin intohimoinen elämästä. Kaikki mitä Dick on tehnyt elämässään, hän saa kaiken irti. Rakastan sitä vain hänessä. '

Angel oli niin tosissaan perheen perustamisesta, että hän asetti Dickin määräajan, kun he olivat 16 kuukautta suhteessaan.

Hän antoi röyhkeästi hänelle kalenterin, jossa oli sanat 'kyllästä minut tähän päivään mennessä'. kirjoitettu, ettei hän unohtaisi.

on nick puuvilla tulossa takaisin itäisiin

Dick vastasi varmasti haasteeseen, kun hän voitti tavoiteajan seitsemällä kuukaudella ja toivotti pojan Arthurin, seitsemän, ja Dorothyn, kuuden.

Perheen elämä muuttui ikuisesti, kun he vaihtoivat kahden hengen kodinsa Itä-Lontooseen tuhoisaksi 45 huoneen linnaksi Ranskan Pays de la Loiren alueella.

Pariskunta on hyvin rakastunut

Pariskunta on hyvin rakastunut (Kuva: (Kanavan 4 kuvia ei saa muuttaa tai käsitellä millään tavalla) Kanava 4 Kuvan julkisuus, Horseferry Road, Lontoo, SW1P 2TX)

Ajettu omaisuus maksoi vain 280 000 puntaa huonontuessaan, ja se on sittemmin muutettu ylelliseksi hääpaikaksi, joka vaatii jopa 38 000 puntaa kerrallaan.

Joten se oli täydellinen paikka Dickin ja Angelin solmimiseen, tietysti maksutta, kun he menivät naimisiin marraskuussa 2015.

Heidän suuri päivä esitettiin Channel 4 -sarjan ensimmäisessä sarjassa, ja heidän lapsensa ja noin 200 vierasta juhlivat sitä.

Kiinteistön kunnostaminen, jonka arvo on nyt 2 miljoonaa puntaa, on ollut kovaa työtä, ja Dickin piti olla '' julma '' vaimonsa kanssa kiinteistön kehittämisestä.

Hän kertoi Express : 'Minun piti todella olla melko raakoja ja sanoa, mitä on tehtävä & apos; pikemminkin & apos; mitä haluaisit tehdä & apos ;.

'' Pakolliset tehtävät saavat viittahuoneen tällä tasolla, koska jos tulet kotiimme ja haluat mennä vessaan, voit joko mennä vajaan tai useita portaita ylös.

'Meidän on tehtävä pakolliset tehtävät ensin', hän lisäsi.

Sarjojensa suosion vuoksi Dickillä ja Angelilla on joitain kauhutarinoita siitä, kuinka kiivaat vieraat käyttävät hyväkseen.

Vaikka he väittävät, etteivät he todellakaan ole 'julkkispariskunta' omissa silmissään, heidän kotinsa on täynnä turisteja, jotka haluavat nähdä sisälle.

He eivät halunneet omaksua julkkismaailmaa, mutta tiesivät, että TV -sarjat antaisivat heille jonkin verran mainetta, joten he eivät sallineet esityksen näyttämistä Ranskassa, jos kävijämäärät menevät katon läpi.

Pariskunnan on täytynyt olla hankala joidenkin vierailijoiden kanssa, jotka 'ylittivät rajan' useaan otteeseen, minkä vuoksi heitä pyydettiin poistumaan turvallisuussyistä '.

'Jos lapset leikkivät ulkona, kukaan ei haluaisi vieraiden tulevan maahan', sanoi Angel.

'Ja silloin tällöin teemme todella typeriä asioita, kuten päällään levykkeen yksisarvinen hattu trampoliinilla, ja sinä haluat vähän yksityisyyttä!'

Dick ja Angel lastensa kanssa

Dick ja Angel lastensa kanssa (Kuva: PÄIVITTÄINEN PEILI)

Oli jopa yksi tapaus, kun perhe päätti katsella ympärilleen linnan yksityisiä huoneita, mutta pari ei ole koskaan töykeä ketään vastaan ​​tulevaa kohtaan ja pyytää kohteliaasti heitä poistumaan, jos he käyttäytyvät väärin.

He eivät pääse muuttamaan lähiaikoina - koska jopa ajatus linnasta poistumisesta satuttaa Dickin päätä.

'Minulla ei ole aikomusta mennä minnekään', Dick sanoi Hei! Aikakauslehti.

'Minut istutetaan tänne. Saan päänsärkyä jopa ajattelemalla muuttoa. '

Pariskunnan pienillä lapsilla on jo suunnitelmia kotia varten - Arthur haluaa tehdä appelsiinista oman ravintolan.

Angel selitti: 'Hän on todellinen gourmand ja on jopa aloittanut oman tuotemerkkinsä lisäämällä heidän tyttärensä katseen johonkin muuhun.

'Dorothy haluaa yhden ulkorakennuksen, joka on erittäin moderni ja nykyaikainen. Minun on sallittu hoitaa kaksi lasta, jotka hän aikoo saada. '

*Pakene Chateau -kanavaan tänä iltana Channel 4: llä klo 21.00

Katso Myös: