Poista kaukosäädin! Sky työskentelee handsfree-television parissa – ja se saattaa olla valmis tänä vuonna

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Ei enää väitellä siitä, kuka on vastuussa kaukosäätimestä. Se on lupaus uusimmasta kehityksestä Taivas , joka pyrkii ohjaamaan televisiota pelkällä äänelläsi.



Sky Q:n 'kosketuskaukosäädin' tarjoaa jo mahdollisuuden etsiä ohjelmia perusäänikomentoilla, mutta päivityksen tavoitteena on luoda täysin handsfree-televisiokokemus.



ota minut flirttailemaan

Edistyksellinen puheentunnistus antaa tilaajille mahdollisuuden käyttää useampia äänikomentoja. He voivat esimerkiksi vain pyytää televisiota nauhoittamaan suosikkiohjelmansa, mikä ei ole tällä hetkellä mahdollista Sky Q:n perusääniohjauksella.



Vaikka tarjolla on vain perusäänikomentoja, alusta näkee Skyn ​​mukaan jo noin 11 miljoonaa kuukausittaista puhepyyntöä.

'Pystyt kerjäämään Benedictiä, kutsu Noitien löytö , tai pyydä sitä nauhoittamaan suosikkiohjelmasi, kun Sky Q vie puheohjauksen uudelle tasolle', Sky sanoo.

Uuden teknologian kokeilun on määrä alkaa myöhemmin tänä vuonna.



Nykyinen Sky Q -kaukosäädin tarjoaa perusäänikomentoja (Kuva: taivas)

Sky ei ole vielä vahvistanut, milloin ääniohjauksen tehostus tulee laajalti saataville, mutta kaukosäätimen luopuminen voi olla erittäin tervetullut muutos kotitelevision katsojille.



Kuten Skyn ​​konsernijohtaja Jeremy Darroch sanoi: 'Et voi menettää ääntäsi sohvan selkänojalla'.

Parannettu puheohjaus oli vain yksi päivityssarjasta, jonka Sky julkisti tällä viikolla osana vuoden taloudellista tulostaan.

ehdottomasti come dance 2019 -kokoonpano
Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Yritys tuo seuraavien 12 kuukauden aikana palveluunsa joukon mukautuksia, mukaan lukien henkilöprofiilit, jotka on suunniteltu auttamaan antamaan henkilökohtaisia ​​suosituksia katselutottumuksiin perustuen.

Lisäksi Sky Q:n lastentila tekee siitä interaktiivisemman nuoremmille käyttäjille ja antaa vanhemmille mahdollisuuden hallita, mitä heidän lapsensa voivat katsoa.

Sky vahvisti myös, että se lisää HDR:n Sky Q:hun vuodesta 2019 alkaen ja aikoo myös kaksinkertaistaa saatavilla olevan Ultra HD -sisällön määrän.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: