Division 2:n iltasatujen tähti Ross Kemp Yhdysvaltain presidenttinä

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Division 2 on melkein käsillä, ja julkinen beta alkaa tänä viikonloppuna Ubisoftin hype MMO-räiskintäpeli on huipussaan.



Washington DC:n sarjan jatko-osassa pelaajat käyttävät Valkoista taloa tukikohtana post-apokalyptisen kaaoksen keskellä, mutta kukaan ei näytä täyttävän tuota suurta Oval Office -tuolia tämän kaiken jatkuessa.



mitä Lee evans tekee nyt

Tähän asti se on, koska se näyttää TV hardman Ross Kemp on asunut, jos pelin mainosleikkeet kiinnostavat.



Kemp, EastEndersin, Ultimate Forcen ja lukuisten warzone-dokumenttien tähti (unohtamatta Ricky Gervaisin Extras-sarjan klassista jaksoa), esiintyy videokokoelmassa, jossa hän istuu maailman tärkeimmän pöydän takana lukemassa The Divisionin pelaajien lähettämiä tarinoita. yksityiskohtaisesti ikimuistoisia hetkiä heidän pakopeleistään pelin vaarallisella PvP-alueella The Dark Zone ensimmäisestä pelistä ja tulevasta seurannasta.

Jotkut tv-julkkikset tekevät parempia presidenttejä kuin toiset (Kuva: Mikael Buck / Ubisoft)

Kuten äärimmäisen brittiläinen versio eversti Kurtzista, joka työstää Jackanorya, saippuatähti, josta tuli videotoimittaja, kertoo vilpittömästi näitä lyhyitä digitaalisia sotatarinoita - nimeltä Tales from the Dark Zone - odottamallasi painoarvolla, vaikka sotilaiden pelaamisen tekovakavuus. tuntuu vähän enemmän Tropic Thunderilta kuin Apocalypse Nowilta.



Itse asiassa yksi tarina heijastelee melko paljon Tropic Thunderin huipentumaa, ja jotkut pelaajat putoavat loiston liekkeihin suojellakseen joukkuetoveriaan helikopterin saapuessa hakemaan hänet.

Toinen tarina muistuttaa, kuinka pöytiä käännettiin nopeasti kiihtyvässä asetaistelussa, kun toinen miehistö ilmaantui auttamaan pelaajaa ja ystävää ottamaan vastaan ​​hyökkääjät.



Valkoisen talon johtaminen on kävelyä puistossa Queen Viciin verrattuna (Kuva: Mikael Buck / Ubisoft)

degale eubank -taisteluaika

Olitpa kovasti kiinnostunut Dark Zonen arvaamattomasta PvP:stä tai haluat vain nähdä mitä tapahtuisi, jos Ubisoft käänsi kätensä CBeebiesin Bedtime Storiesille, voit katsoa kolme ensimmäistä tarinaa kustantajan sivuilta Viserrys , Facebook , Instagram ja YouTube .

Divisioona 2 julkinen beta on avoin kaikille Xbox One , PS4 ja PC:llä 1. maaliskuuta klo 10 ja päättyy 3. maaliskuuta klo 10. Koko peli julkaistaan ​​vajaat kaksi viikkoa myöhemmin, 15. maaliskuuta.

Uusimmat peliarvostelut
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: