DJ Chris Evans ostaa Chitty Chitty Bang Bang -auton 500 000 punalla

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Chitty Chitty Bang Bang

Chitty Chitty Bang Bang



Chris Evans on ostanut Chitty Chitty Bang Bang -elokuvassa käytetyn ikonisen auton. Radio 2 DJ: n uskotaan maksaneen lähes 500 000 puntaa ja lähettänyt sen nyt palautettavaksi.



Hän paljasti saaneensa auton sen nykyiseltä omistajalta - joka osti sen huutokaupasta viime vuonna Los Angelesissa - koska yli 17 metriä pitkä se ei mahtuisi hänen autotalliinsa.



Evansilla, jolla on jo usean miljoonan punnan klassinen autokokoelma, on maksettu lähes 500 000 puntaa autosta, jonka hän on nyt lähettänyt kunnostettavaksi.

Auto tunnettiin ympäri maailmaa sen jälkeen, kun se näytteli vuoden 1968 hittielokuvassa Dick Van Dyken, Sally Ann Howesin ja Benny Hillin rinnalla.

Chitty, jonka rekisteröintinumero on GEN11, on nähnyt tuhansia faneja ja viettänyt yli 30 vuotta kilpailemassa hyväntekeväisyyskilpailuissa ympäri maata.



Michael Jackson yritti kerran ostaa sen Neverland Ranchille.

Evansin poika Noah, joka on ensi kuussa kolme, on klassisen elokuvan suuri fani.



Auton odotettiin maksavan 600 000–1,2 miljoonaa puntaa, mutta lopulta se myytiin 495 415 puntaa huutokaupassa Los Angelesissa viime toukokuussa. Kun hänen ystävänsä päätti myydä DJ: n, uskotaan maksaneen hänelle saman summan auton ottamiseksi häneltä.

Evans paljasti viikonloppuna: Kaverini oli ostanut auton syntymäpäivänään ennen kuin lähti hiihtämään, tietämättä, että hän on yli 17 metriä pitkä. Autotallin ongelma. Rahaa ei menetetty tai saatu.

Chitty on nyt virallisesti osa Berkshire Automotive Massivea. Hän on todellakin todella upea. Hän on myös mennyt työpajaan kaivattua tien laillistamista varten.

numeroiden enkelimerkitys

Elokuvaa varten valmistettiin useita Chitty Chitty Bang Bang -autoja, mutta vain yksi, joka todella toimi. Ajoneuvon on suunnitellut Ken Adam ja sen on rakentanut Ford Racing Team.

Sen konepelti on valmistettu kiillotetusta alumiinista; venekansi on käsintehty punaisesta ja valkoisesta setristä ja messinkiliittimistä, jotka on otettu Edwardin autoista.

Autossa on Fordin kolmen litran V6-moottori ja siinä on kojelautalevy Ison-Britannian ensimmäisen maailmansodan hävittäjäkoneesta.

Chitty valmistui vuonna 1967 ja rekisteröitiin rekisterikilpeen GEN 11, jonka hänelle antoi Ian Fleming, joka kirjoitti romaanin, johon elokuva perustui. Rekisteröinti kirjoittaa latinalaisen sanan genii, joka tarkoittaa maagista henkilöä tai olentoa.

Evans, jonka vaimo Natasha odottaa parin toista lasta, paljasti myös, että hän on äskettäin kiertänyt elokuvassa käytettyjä paikkoja, jotka kertovat eksentrisen keksijän Caractacus Pottsin ja seikkailun, jonka hän tekee lastensa kanssa lentävässä autossa.

Hän lisäsi: Tuulimylly, jossa Potts asui, piti olla ensin, ja lampi Truly ajoi lähellä toista ja sitten erilaisia ​​siltoja ja rantoja.

Emme malta odottaa, että voimme toistaa matkan itse Chittyssä. Hän osaa lentää ja lentää uudelleen.

Jouluun Evans osti vaimolleen alkuperäisen julisteen elokuvasta ja hän osti hänelle alkuperäisen kirjan.

Evans omistaa jo yhden maailman hienoimmista Ferraris -kokoelmista, jota hän pitää kotinsa erityisessä autotallissa. Hän myi kaksi ajoneuvoa Monacossa vuonna 2010, mutta roiskutti 12 miljoonaa puntaa harvinaisella 1963 Ferrari 250 GTO -mallilla, joka oli yksi vain 36: sta kuuluisan italialaisen yrityksen rakentamista.

DJ osti myös toisen Ferrarin, tällä kertaa 250 GT SWB California Spyderin, jonka Hollywoodin näyttelijä James Coburn omisti, 5 miljoonalla punnalla vuonna 2008.

Mutta DJ ei vain rajoitu Ferrarisiin - viime joulukuussa hän nappasi vuoden 1998 Mini Cooperin 8 625 puntaa.

Katso Myös: