Toimittaako Royal Mail jouluaattona? Viimeiset päivät viimeiseen postaukseen

Jouluostokset

Horoskooppi Huomenna

Royal Mail Strike (kuva: Getty)

Jos unohdat eräpäivän, korttisi tai paketti saattaa näkyä vasta tammikuussa



Se voi olla vuosi 2018, mutta keskimääräinen britti lähettää edelleen 18 juhlakorttia, ja muutamat pitävät korttejaan esillä yli kuuden kuukauden ajan, Royal Mail on paljastanut.



755 enkeli numero rakkaus

Itse asiassa yksi henkilö kymmenestä lähettää joulukortteja lemmikeilleen ja vastaava määrä myös postikortteja ystävänsä lemmikille.



Se on paljon enemmän kuin 4%, jotka ojentavat joulukortin postimiehelleen tai naiselle, tai 3%, jotka lähettävät kortin entiselle kumppanilleen.

Se saattaa kuulostaa yksinkertaiselta, mutta sen varmistaminen, että täydellinen lahjasi saapuu ajoissa, voi olla hankalampaa kuin luulet.

Haluatko lähettää tuotteen tai vastaanottaa sen ennen 25. joulukuuta; on tärkeää, että tiedät määräajat, jotta vältyt kyyneliltä jouluaamuna - ja auttaaksemme, olemme jakaneet alla olevat päiväkirjasi tärkeimmät päivämäärät.



Ensinnäkin tässä on Royal Mail suositellut julkaisupäivät jouluksi 2018 :

mikä on fake taksi

Perjantaina 21. joulukuuta



  • Royal Mail Tracked 24®*

Lauantai 22. joulukuuta

  • Royal Mail Special Delivery Guaranteed®

Viimeinen päivä 2. luokalle ja Royal Mail Signed For® 2. luokalle oli tiistai 18. joulukuuta, joten olet jo unohtanut sen.

Ensimmäisen luokan postin viimeinen päivä oli torstai 20. joulukuuta, joka oli myös viimeinen postituspäivä, kun Royal Mail Signed For® 1. luokka ja Royal Mail Tracked 48®* -toimitukset saapuivat ajoissa ennen joulua.

*Royal Mail Tracked 24- ja Royal Mail Tracked 48 -palveluja ei voi ostaa Post Office® -konttoreista

Royal Mail -viesti jouluaattona

On olemassa keino - ei vain halpa (Kuva: Kuvapankki)

Jouluaatto on teknisesti normaali työpäivä, ja se kuuluu maanantaihin tänä vuonna, mikä tarkoittaa, että sinun pitäisi pystyä vastaanottamaan postitus.

amme s-klubi

Royal Mail käyttää lauantai -tyylisiä kokoelmia jouluaattona tänä vuonna, mutta koska joulupäivä ja nyrkkeilypäivä ovat yleisiä vapaapäiviä, asioiden lähettäminen jouluaattona tarkoittaa, että niitä ei toimiteta ajoissa 25.

Royal Mail tarjoaa saman päivän jakelupalvelun - mutta tämä ei ole halpaa. Lainaushaun mukaan vain pienellä paketilla pyöräileminen ympäri kaupunkia jouluaattona palauttaisi sinulle 65,04 puntaa.

Saatavana on myös muita saman päivän kuriiripalveluja - vaikka monet näistä ovat suljettuina jouluaattona nyrkkeilypäivän jälkeen.

Entä kuriiripalvelut?

Se on erittäin hyvä kysymys ... (Kuva: Getty)

Kuriirien määräajat vaihtelevat, joten tässä ovat tärkeimpien päivämäärien päiväkirjat joidenkin suosituimpien yritysten kanssa:

Roger mökkipoika
  • Parcel2Go : Voit lähettää paketteja lähimpään noutopisteeseesi tämän vuoden 22. joulukuuta asti - etsi paikallinen pudotuspaikka täältä .

  • TNT : TNT: llä on tapana toimia normaalisti jouluna. Viimeinen suositeltu päivämäärä on perjantai 21. Toimitus viimeistään maanantaina jouluaattona.

  • Kerää+ : Talouden kannalta (joka on tyypillisesti 3-5 työpäivää) viimeinen joulupäivän lähetyspäivä on 17. joulukuuta. Vakiotoimituksen (joka on yleensä 2-3 työpäivää) viimeinen joulupäivä lähetyspäivä on 19. joulukuuta

  • DHL : Tämä postiyhtiö on ilmoittanut viimeisen Yhdistyneen kuningaskunnan päivämääränsä 21. joulukuuta tänä vuonna Manner -Britannian toimitusten osalta.

  • Hermes : Jokaisella Hermes -verkkoon 18. joulukuuta mennessä saapuvalla paketilla, jossa on Manner -Britannian osoite, on vähintään yksi toimitusyritys - muuten Hermes palauttaa toimitusmaksun.

  • Jodlaus : On 20. joulukuuta Yodel 24, 19. joulukuuta Yodel 48.

Lue lisää

Joulu 2020 lahjaoppaat
Lahjoja hänelle Lahjoja hänelle Lahjoja lapsille Lahjat alle 50 €

Katso Myös: