Dwayne Johnson ja Lauren Hashian odottavat ensimmäistä lasta yhdessä - onko pieni kivi The Rockin tulevaisuudessa?

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Dwayne Johnsonin kerrotaan tulleen isäksi toisen kerran

(Kuva: Splash)



daniel craig sienna miller

Dwayne Johnsonista voi tulla isä toisen kerran raporttien mukaan hän ja Lauran Hashian odottavat.



Tähden pitkäaikaisen tyttöystävän sanotaan olevan raskaana parin ensimmäisen yhteisen lapsen kanssa, ja näyttää siltä, ​​että The Rock saattaa toivottaa tervetulleeksi toisen pikkukiven maailmaan.



Lähde kertoi UsMagazine.com: 'He ovat niin innoissaan!'

Dwayne & The Rock & apos; Johnson ja Lauren Hashian poseeraavat punaisella matolla 87. Oscar -gaalassa (Kuva: Getty)

Dwayne on jo 14 -vuotiaan Simonen isä avioliitostaan ​​Dany Garcian kanssa, ja äskettäin hän purskahti sekä kumppanistaan ​​että tyttärestään.



Puhuessaan Esquirelle hän sanoi: ”Teemme näitä tarinoita ja puhumme niin paljon liiketoiminnan lopusta, menestyksen lopusta, mutta sitten Laurenia ei mainita ja tyttäreni ei mainita.

- Pidän aina siitä, että löydämme tasapainon ja kotielämäni on siellä, ja Lauren Hashian on siellä ja tyttäreni on siellä. Sinun on saatava parempi puolisko sinne. '



Dwayne Johnson, Simone Johnson

Dwayne ja hänen tyttärensä Simone (Kuva: Splash)

Dwaynen koti saattaa alkaa olla melko täynnä, varsinkin kun hän äskettäin paljasti, että hän oli lisännyt perheeseensä kaksi ranskalaista bulldoggia - ja sitten hänen täytyi pelastaa heidät hukkumiselta, kun he putosivat hänen uima -altaaseensa.

mitä 15 tarkoittaa

Hän kirjoitti: ”Lähden täyteen sprinttiin, täysin pukeutuneena, sukellan altaaseen, uin pohjaan, pelastan tiilini, tarkoitan BRUTUSia ja tuon hänet takaisin altaan reunaan.

Instagram

'Hän oli hieman epämiellyttävä .. kesti hetken, heitti kaiken nielemänsä veden ja katsoi minuun kuin sanoakseen:' Luojan kiitos, sinun ei tarvinnut antaa minulle suuta suuhun! ' ja juoksi sitten leikkimään veljensä kanssa. '

Olemme ottaneet yhteyttä Dwaynen edustajaan kommentoimaan.

Katso Myös: