DWP maksaa tuhansille etuuksien hakijoille kertakorvauksia arvioidessaan ne väärin

Edut

Horoskooppi Huomenna

Tuhannet ihmiset voivat saada jopa 12 000 punnan yllätysmaksun DWP: ltä - ja 21 terveystilannetta, jotka todennäköisimmin saavat rahaa, on paljastettu.



tesco-lapsille

Työ- ja eläkeministeriö on jo maksanut 18 miljoonaa puntaa ihmisille, jotka hävisivät oikeudellisesta virheestä, joka liittyi pisteisiin, jotka se myönsi henkilökohtaisesta riippumattomuusmaksusta (PIP).



PIP on etu, jonka tarkoituksena on auttaa ihmisiä, joilla on pitkäaikainen fyysinen tai henkinen terveydentila tai vamma.



DWP -virhe merkitsi sitä, että jotkut hakijat saivat pienemmät PIP -maksut, kun taas toiset evättiin PIP -maksut kokonaan, koska heidän pisteensä eivät olleet riittävän korkeita saadakseen.

Yksi mies sai valtavan palkkion takaisinmaksusta, kun DWP lopulta suostui tarkastelemaan tapaustaan.

Kantaja, jolla on vakava mielenterveysongelma, koki, että hänen olisi voitava saada PIP: n takaisinmaksu, Birmingham Liven mukaan .



Jos sinulla on päivittäistä elämää ja/tai liikkumistarpeita mielenterveystilanteen vuoksi, saatat olla oikeutettu PIP -hoitoon

Jos sinulla on päivittäistä elämää ja/tai liikkumistarpeita mielenterveystilanteen vuoksi, saatat olla oikeutettu PIP -hoitoon (Kuva: PA)

Pitkän taistelun jälkeen, mukaan lukien kaksi pyyntöä tarkastella hänen tapaustaan ​​ja yritys viedä DWP tuomioistuimeen, virkamiehet suostuivat tekemään pakollisen uudelleenarvioinnin & apos; ja myönsi hänelle 12 000 puntaa takaisinmaksua.



Sosiaaliturvan neuvontasivusto Benefits and Work on nyt löytänyt luettelon ehdoista, joiden DWP -asiakirjojen mukaan todennäköisimmin voidaan maksaa takaisin.

Oletko saanut kertakorvauksen DWP: ltä PIP -virheen vuoksi? Ota yhteyttä: NEWSAM.Money.Saving@NEWSAM.co.uk

Keskeiset ehdot ovat:

  1. Agorafobia
  2. Alkoholin väärinkäyttö
  3. Ahdistuneisuus ja masennus (sekava)
  4. Ahdistuneisuushäiriöt
  5. Autismi
  6. Kaksisuuntainen mielialahäiriö (hypomania/mania)
  7. Kognitiiviset häiriöt
  8. Dementia
  9. Masennushäiriö
  10. Huumeiden väärinkäyttö
  11. Oppimisvaikeus
  12. Mielialahäiriöt
  13. Pakko -oireinen häiriö (OCD)
  14. Paniikkihäiriö
  15. Persoonallisuushäiriö
  16. Fobiat
  17. Posttraumaattinen stressihäiriö (PTSD)
  18. Psykoottiset häiriöt
  19. Skitsoaffektiivinen häiriö
  20. Skitsofrenia
  21. Stressireaktion häiriöt

Benefits and Work sanoi: ”On korostettava, että tämä oli vain DWP: n ennuste siitä, kuka on todennäköisimmin tukikelpoinen. Se, että sairaus ei ole lueteltu tässä, ei tarkoita, että sinulla ei ole oikeutta takaisinmaksuun.

'Ei myöskään se, että kuntoasi on lueteltu tässä, se ei tarkoita, että saat palkinnon. On selvää, että DWP on päättänyt tehdä todella vähän palkintoja. ''

DWP on maksanut tähän mennessä 18 miljoonaa puntaa PIP -kantajille, jotka hävisivät virheen vuoksi, mutta saattavat olla velkaa jopa 3,7 miljardia puntaa etujen ja työn mukaan.

Miksi PIP -kantajat saavat ylimääräistä rahaa?

Ongelma johtuu High Courtin joulukuussa 2017 antamasta tuomiosta, jonka mukaan DWP ei ollut noudattanut oikein matkustuskykyä koskevia pisteitä koskevia määräyksiä.

joka on paris Jacksonin isä

PIP koostuu kahdesta osasta: päivittäinen elintaso niille, jotka kamppailevat päivittäisten tehtävien kanssa, ja liikkuvuusaste niille, jotka tarvitsevat apua ulos tai liikkeelle.

PIP: n liikkuvuusosan viikoittainen hinta on joko 23,70 puntaa tai 62,55 puntaa, mikä vastaa 94,80 puntaa tai 250,22 puntaa kuukaudessa.

Kantajille olisi pitänyt myöntää PIP: n vakio liikkuvuusaste, jos heidän psykologinen ahdistuksensa vuoksi he eivät pystyneet tekemään mitään tuntematonta matkaa ilman, että heillä oli joku heidän kanssaan.

Ja heille olisi pitänyt antaa korotettu korko, jos he eivät voineet lähteä tutulle matkalle ilman tukea.

Mutta sen sijaan DWP oli korostanut ihmisiä tässä arvioinnin osassa, mikä tarkoittaa, että jotkut eivät täyttäneet PIP: n liikkuvuusastetta lainkaan.

Jotkut kelpuuttivat vain päivittäisen elintason - ja jos heilläkään ei ollut siihen oikeutta, he eivät saaneet mitään PIP: tä.

Osasto arvioi nyt uudelleen vaatimuksia ja tekee muutoksia, jotka merkitsevät ylimääräistä rahaa ja suurta takaisinmaksua monille ensimmäistä kertaa hylätyille.

Kuinka monta ihmistä vaikuttaa?

Uskotaan, että vaikutus koskee 164 000 hakijaa, joista 143 000 on nyt PIP -kelpoisia, kun heidät on hylätty aiemmin, ja lisäksi 21 000, joiden PIP nousee.

DWP: n odotettiin joutuvan lähes 3,7 miljardin punnan laskuun vuosina 2017--2022, joka kattaa uudet vaatimukset ja kaikki takaisinmaksut.

Hyödyt ja työ uskoo kuitenkin, että alle 7 000 ihmistä pääsee nyt saamaan ylimääräistä rahaa.

Tähän mennessä DWP: n lukujen mukaan 900 000 ihmistä on arvioitu uudelleen.

DWP: n tiedottaja sanoi: 'Olemme jo päivittäneet ohjeita uusista PIP -päätöksistä varmistaaksemme, että ihmiset saavat täyden summan ja että he ovat sitoutuneet maksamaan takautuneita maksuja tukikelpoisille mahdollisimman pian.'

Katso Myös: