eBay -moottorit: Kuinka myydä autosi parhaaseen hintaan ilman vaivaa

Ebay

Horoskooppi Huomenna

Zac Mihajlovic

Missä muualla myisit Batmobilesi?(Kuva: Tony Presscott / Barcroft Cars)



Meillä on oppaita aloittamiseen eBay ja miten ansaita enemmän rahaa myyjänä.



Mutta on suuri ero, että eroon joistakin lastesi vanhoista leluista ja myydään auto. Kysyimme Lucy Burnfordilta, ilmaisen online-autonhallintaportaalin perustajalta Liikkuvuus , joitakin vinkkejä:



nippu (sateenkaari)

1. Kerää paperit

(Kuva: Getty)

Kaivaa esiin unohdetut kuitit, paperityöt ja huoltokirja - arvioiden mukaan 'täydellinen huoltohistoria' voi lisätä jopa 26% käytetyn auton arvoon. Saat paljon todennäköisemmin kiinnostusta, jos voit näyttää jälkikäteen kuitit työ- ja palvelutietueista. Sinä pystyt koota historiasi verkossa täältä .

2. Ole rehellinen

Mahdolliset ostajat voivat saada paljon tietoa verkossa, joten älä venytä totuutta. Ota etukäteen selvää kunnossapidon ja huollon tilasta. Sama koskee MOT -päivämäärää ja neuvoja.



3. Kuvaile autosi tarkasti

Punaisista tiilipuistoista valmistettu Mercedes Benz -auto Red Town Creative Parkissa Shanghaissa. Taiteilija Dai Yun Xi'stä, joka on nykyään Shenzhenin julkisen taidekeskuksen kuvanveistäjä, suunnitteli punaisesta tiilistä valmistetun auton, joka sai alkuperäisen Mercedes Benzin osuuden

Enkö maininnut, että se on tehty tiilistä? (Kuva: Rex)

Jos kuvauksesi ei ole täysin tarkka, voit vaarantaa myynnin. Esittele autoa hyvin runsailla selkeillä kuvilla.



Vielä parempi, tee lyhyt video älypuhelimellasi ja lataa se Youtube ja lisää linkki eBay kuvaus. Ota valokuvia naarmuista - se osoittaa, että olet rehellinen ja vältät ajanhukkaa.

4. Ota yhteyttä mahdollisiin ostajiin

Mahdolliset ostajat haluavat kysyä autostasi. Vastaa mahdollisimman nopeasti, jotta vakavat tarjoajat ovat kiinnostuneita. Liitä mukaan puhelinnumerosi, jos vastaat todennäköisesti hitaasti sähköpostitse.

fury vs schwarz time

5. Ilmoita myyntiehdot

Jotkut kiinnostuneet ostajat voivat ottaa sinuun yhteyttä etukäteen kysyäkseen, haluatko myydä heille autosi ennen huutokaupan päättymistä. Tee ilmoituksessasi selväksi, oletko kiinnostunut ostamaan nyt -järjestelystä vai et.

6. Ajoita huutokauppasi

Nuija

Menee, menee, menee ... (Kuva: Getty)

emmerdale-tähti tappelussa

Mieti päivä ja kellonaika, jolloin huutokauppa päättyy. Jos se päättyy virka -aikoina, olet paljon vähemmän todennäköisesti sytyttämässä tarjoussodan kuin jos se päättyy sunnuntai -iltana.

7. Kirjaa myynti

Kirjoita yksityiskohtainen, päivätty kuitti huutokaupan voittajalle. Molempien osapuolten tulee allekirjoittaa tämä, kun ostaja noutaa auton.

Sano se huolellisesti osoittaaksesi, että ajoneuvo on myyty nähtynä ja ilman takuuta, että ostaja on tarkastanut auton ja ottaa nyt täyden vastuun siitä.

Tilaa NEWSAM Moneyn viikoittainen uutiskirje saadaksesi vinkkejä rahan säästämiseen sekä näkemämme parhaat tarjoukset ja tarjoukset

Voit myös tykätä meistä Facebookissa saadaksesi rahaa säästäviä ideoita, uutisia ja oppaita ...

Katso Myös: