EE-katkos: Palvelu palautettiin verkkoongelmien jälkeen, etteivät asiakkaat voi soittaa puheluita

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

EE:llä on nykyään suuria verkkoongelmia, ja sadat asiakkaat väittävät, etteivät he pysty soittamaan tai vastaanottamaan puheluita.



Verkkosivuston tietojen mukaan mobiiliverkossa on ollut ongelmia tänä aamuna kello 8.32 lähtien Down Detector , joka valvoo verkkokatkoksia.



EE väitti, että ongelma oli ratkaistu suurimmalle osalle asiakkaista noin klo 12.40 tänä iltapäivänä.



Monet käyttäjät kuitenkin väittivät, että he eivät vieläkään päässeet verkkoon kello 13.15 tänä iltapäivänä.

'Ei voi soittaa puheluita, yritin käynnistää puhelimen uudelleen, eikä se vaikuttanut mitenkään', EE-asiakas Kate kirjoitti DownDetector-foorumilla.

EE matkapuhelin

(Kuva: Getty)



Orlando Bloom -melolautailu

'Oli alas klo 7.45 tänä aamuna. Tuli ajoittain takaisin klo 8 ja 9 välillä eikä mitään sen jälkeen!!!

'Haluan hyvityksen, koska en ole valmis maksamaan palvelusta, jota he eivät tarjoa.'



– Lapseni eivät myöskään voi käyttää puhelimiaan kertoakseen minulle, että he ovat turvassa ja pääsevät kotiin koulusta. Ei ollenkaan onnellinen.'

Päivitys 16:11 : EE on vahvistanut, että aikaisempi ongelma on nyt ratkaistu.

'Aiemmin tänään joillain asiakkailla oli ajoittaisia ​​ongelmia 4G-puheluiden soittamisessa', yhtiön tiedottaja sanoi.

”Datapalveluihin ja tekstiviesteihin tämä ei vaikuttanut, joten asiakkaat pääsivät verkkoon ja käyttämään sovelluksia ja viestipalveluita normaalisti.

”Suurin osalle ongelma ratkesi muutamassa tunnissa, ja normaali palvelu on palautettu kaikille.

'Pahoittelemme asiakkaillemme aiheutunutta vaivaa, sillä tämä ei ole sitä korkeatasoista palvelua, jota he ovat tottuneet meiltä odottamaan.

beverley callard plastiikkakirurgia

DownDetectorin live-katkoskartan mukaan ongelma vaikutti käyttäjiin kaikkialla Isossa-Britanniassa.

Suurin osa valituksista liittyi langattoman internetin tai matkapuhelinverkon puutteeseen.

Tämä ei kuitenkaan koskenut kaikkia EE-asiakkaita – S Online vahvisti, että joissakin puhelimissa oli edelleen signaali.

EE:n asiakkaat kerääntyivät Viserrys tänä aamuna valittaa verkkoon pääsyn epäonnistumisesta.

EE neuvoi sosiaalisen median kanavillaan asiakkaita, joita asia koskee, kytkemään puhelimensa pois päältä ja uudelleen päälle.

Väliaikaisena korjauksena, jos sinulla on WiFi-yhteys, voit ottaa puhelimessasi käyttöön WiFi-puhelut, joiden avulla voit soittaa ja vastaanottaa puheluita.

Uutisia kommentoi Ru Bhikha, matkapuhelinasiantuntija osoitteessa uSwitch.com , sanoi, että katkos voi vaikuttaa valtavaan määrään ihmisiä.

Vihainen nainen puhelimessa

(Kuva: Getty)

'Se, että olemme riippuvaisia ​​matkapuhelimistamme kaikessa työ- ja yhteiselämässämme, tekee lyhyimmästäkin ajasta ilman vastaanottoa stressaavaa ja vahingollista, ja huolestuttavaa on, että EE ei ole vielä tunnistanut ongelman syytä.' hän sanoi.

'EE:tä arvostetaan yleensä erittäin luotettavuudestaan, sillä se on jatkuvasti alhaalla Ofcomin valitustiedoissa, ja me kaikki hyväksymme sen, että asiat voivat mennä pieleen - se, miten verkot reagoivat, on todellinen testi.

'EE:n on noustava nopeasti etujalkaan, tai vaarana on asiakkaiden turhautuminen kasvavassa laajassa asiakaskuntassaan.

'Tällaisista katkoksista voi myös jäädä asiakkaalle oikeus korvaukseen, joten jokaisen, jota asia koskee, tulee olla tietoinen tämän mahdollisista mahdollisuuksista, kun taas verkon on kerrottava viestinnässään selkeästi tämän ongelman ratkaisemisen aikataulut ja mahdolliset korvaukset, joita se mahdollisesti tarjoaa. '

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: