EE julkaisee uuden iPhone -suunnitelman, jolla on pääsy Apple Musiciin, Apple TV+: han ja Apple Arcadeen

Ee

Horoskooppi Huomenna

iPhone(Kuva: Getty Images Europe)



EE on lanseerannut uuden iPhonen suunnitelman, joka sisältää pääsyn Apple Musiciin, Apple TV+: han ja Apple Arcadeen, rajoittamattoman mobiilidatan ja mahdollisuuden päivittää uuteen puhelimeen milloin tahansa.



Full Works Plan on ensimmäinen laatuaan Isossa -Britanniassa, ja siihen sisältyy jopa mahdollisuus käyttää BT Sport Ultimate -sovellusta.



Marc Allera, toimitusjohtaja, BT Consumer, sanoi: Etsimme aina tapoja tarjota asiakkaille parhaat mobiilikokemukset kumppanuuksien avulla maailman innovatiivisimpien tuotemerkkien kanssa.

Ja nyt he saavat ensimmäistä kertaa EE: n parhaat puolet ja Applen parhaat ominaisuudet yhdellä mobiilipaketilla.

He voivat hyötyä Apple Musicista, Apple TV+: sta ja Apple Arcadesta, rajoittamattomasta mobiilidatasta ja mahdollisuudesta päivittää milloin tahansa - kaikki Ison -Britannian 4G- ja 5G -verkkoissa.



Suunnitelma sisältää pääsyn Apple Musiciin, Apple TV+: han ja Apple Arcadeen (Kuva: EE)

Apple Music on Applen musiikin ja videon suoratoistopalvelu, ja se maksaa yleensä 9,99 puntaa/kk, kun taas Apple TV+, teknologiajätin TV -suoratoistopalvelu, maksaa yleensä 4,99 puntaa/kk.



Samaan aikaan Apple Arcade, Applen videopelitilaus, on yleensä hinnoiteltu 4,99 puntaa/kk.

EE: n uuden suunnitelman hinnat vaihtelevat iPhonen ja Applen palveluiden mukaan.

Esimerkiksi iPhone 11, jossa on Apple Music, Apple TV+ ja Apple Arcade, maksaa 69 puntaa kuukaudessa, kun taas iPhone 7, jossa on vain yksi kolmesta Applen palvelusta, maksaa 32 puntaa kuukaudessa.

Lue lisää

Huhuja iPhone 12: sta
Applen iPhone 12: n hintavuodot iPhone 12: n vuoto & apos; ehdottaa neljää mallia iPhone 12 voisi lopulta luopua lovesta iPhone 12: ssa voi olla nelinkertainen kamera

Vaikka Apple ei tällä hetkellä myy 5G -iPhonea, Full Works Plan sisältää pääsyn EE: n 5G -verkkoon.

Huhut viittaavat siihen, että Applen seuraavassa iPhonessa (huhutaan olevan nimeltään iPhone 12) on 5G -ominaisuudet.

Valitettavasti on edelleen epäselvää, milloin tai vaikka Apple lanseeraa älypuhelimen tänä vuonna ilman merkkejä syyskuun tapahtumasta tavalliseen tapaan.

Katso Myös: