EGX 2018: Tanglewood, nykyajan Mega Drive -peli

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Retropelien nostalgia ei ole koskaan ollut voimakkaampaa, sillä aiempien klassikoiden portit ja remasterit rekkakuormaittain, kun taas uusien pelien määrä, joka on rakennettu pikseleillä polygonien sijaan, kasvaa päivä päivältä.



Mutta kehittäjä Matt Phillips on todella etsinyt retro-kruunua tekemällä upouuden peli 30-vuotiaalle konsolille: Tanglewood Mega Drivelle.



Berliini uudenvuodenaatto 2014

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, Matt on luonut tyhjästä aivan uuden ohjelmiston käytettäväksi Segan rakas 16-bittinen kone, kasetti ja kaikki.



Aito Mega Drive -kokemus (Kuva: Big Evil Corporation)

Kickstarterin fanien rahoittama todellinen rakkauden työ Tanglewood on tasohyppely, joka saa sinut ohjaamaan kettutyyppistä olentoa nimeltä Nymn melko suurilla avoimilla tasoilla, joista löydät olentoja nimeltä Fuzzls palaamaan tiettyyn pisteeseen.

kuinka katsoa degale v eubank

Näin saat väliaikaisesti yhden kolmesta värikoodatusta kyvystä; keltainen antaa sinun liukua, vihreä antaa sinun manipuloida aikaa ja sininen antaa sinulle mielenhallinnan hirviöstä.



Pelaamassani demossa törmäsin myös eräänlaiseen taistelupalapeliin, joka vaati minua houkuttelemaan jättiläispedon tason toiselle päähän voittaakseni sen lohkareella.

Indie-pelejä EGX 2018:ssa

Vaikka se saattaa nykypäivän standardien mukaan näyttää viehättävältä ja yksinkertaiselta, se tuntuu täysin aidolta siinä määrin, että sinun on vaikea erottaa sitä vuosikymmeniä vanhasta pelistä.



Itse asiassa tuntui varsin virkistävältä pelata jotain, jota monien nykyaikaisten pelaamiseen liittyvien tarpeettomien varusteiden rasittivat, sekä jotain, joka ei vain yrittänyt Katso vintagea, mutta se oli koodissaan laillisesti vanhaa koulukuntaa.

mitä tapahtui lamar odomille

Palataan takaisin 90-luvulle (Kuva: Big Evil Corporation)

Niille, jotka noutavat kasetin, käsitellään myös kunnollinen peliohje - muistatko ne? - joka sisältää jopa 'muistiinpanot'-osion, joka todella koota tunnelman. Valmisteilla on myös Dreamcast-versio, joka toimii 'remasterina'.

Jos olet tietyn ikäinen pelaaja, joka nauttii käsin kosketeltavasta nostalgiasta, siirry EGX:n Leftfield Collection -kokoelmaan Rezzed-osiossa ja siirry takaisin 90-luvulle.

Koko peli on käynnissä Steam juuri nyt, jos sinulla ei ole pääsyä Mega Driveen, mutta kasettiversio julkaistaan ​​myöhemmin tänä vuonna.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: