Eid al-Adha 2019 toiveet ja terveiset: Kuinka toivottaa jollekin hyvää Eid

Maailman Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Muslimit maassa ja alas valmistautuvat aloittamaan Eid al-Adha -juhlansa tänä iltana.



Eid al-Adha alkaa tänä iltana (sunnuntaina 11. elokuuta) ja päättyy keskiviikon 14. elokuun illalla.



Se on toinen suuri islamilainen festivaali tänä vuonna, Eid al-Fitrin jälkeen, joka pidettiin ramadanin lopussa kesäkuussa.



Eid al-Adhaa pidetään näiden kahden juhlan pyhimpänä, koska siinä muistetaan profeetta Ibrahimia, joka oli valmis uhraamaan poikansa Allahin käskystä.

Muslimit ympäri maailmaa juhlivat Eid al-Adhaa juhlailla ja erityisillä rukouksilla, koska yhteisöjen on aika kokoontua yhteen.

Muslimiharrastajat rukoilevat Eid-ul-Fitrin aikana Jama Masjidissa New Delhissä

Eid al-Adha alkaa 11. elokuuta illalla ja päättyy 15. elokuuta (Kuva: Getty Images)



Ihmiset käyttävät parhaita vaatteitaan, jotkut vaihtavat lahjoja tai rahaa, ja joissakin maissa eläimiä ostetaan ja uhrataan.

dale winton sairas 2012

Näiden eläinten liha on jaettu kolmeen osaan. Yksi osa jaetaan sukulaisten kanssa, toinen osa annetaan köyhille tai tarvitseville, ja kolmas osa pidetään kulutettavana kotona.



Eid al-Adhan tervehdys ja toiveet

Jos haluat toivottaa jollekin onnellista Eid al-Adhaa, voit yksinkertaisesti sanoa Eid Mubarak, joka tarkoittaa 'onnellista festivaalia'.

Toinen suosittu Eid al-Adha -tervehdys on: 'Tuokoon Allahin jumalalliset siunaukset sinulle toivoa, uskoa ja iloa Eid al-Adhalla ja ikuisesti. Hyvää Eid al-Adhan vuotta 2019! ''

Ihmiset juhlivat Eidia Southwark Eid Festivalilla vuonna 2016 (Kuva: Getty)

Voisit myös sanoa: ”Tuokoon tämän Eidin taikuus paljon onnea elämääsi ja juhlikaa sitä kaikkien läheisten ystävienne kanssa ja täyttäköön sydämenne ihmeillä. Eid Mubarak! '

Tai 'Tuoko Allahin jumalalliset siunaukset sinulle toivoa, uskoa ja iloa Eid al-Adhalla ja ikuisesti. Hyvää Eid al-Adhaa! ''

Katso Myös: