Emma Bunton viettää 19 vuotta kihlattunsa Jade Jonesin kanssa ihastuttavassa Instagram -postauksessa

Emma Bunton

Horoskooppi Huomenna

Emma Bunton on viettänyt vuosipäiväänsä Jade Jonesin kanssa(Kuva: Getty)



Emma Bunton ja Jade Jones ovat yhtä hullusti rakastuneita kuin koskaan, koska he viettävät uskomatonta 19 vuotta yhdessä.



caroline flack hiukset 2018

Radio -juontaja julkaisi juuri romanttisimman kunnianosoituksen Instagramissa laulajapoikaystävälleen, joka juhlii 19 vuotta yhdessä.



Söpöjen otosten montaasin vieressä Emma, ​​41, kirjoitti: Minun sielunkumppanini, rikollisen kumppanini, paras ystäväni rakastajani. Jokainen kuva, jonka löydän meistä, pitää kädestäni kiinni. Tänään 19 vuotta ja rakastan sinua enemmän kuin koskaan. ❤ #tosi rakkaus ''

Pari on ollut yhdessä vuodesta 1998, jolloin Jade, 38, oli osa Boyband Damagea. Heillä on kaksi poikaa, Beau, yhdeksän ja Tate, kuusi, ja he kihlasivat vuonna 2011.

Ja viime kuussa Emma myönsi, että hän saattaa vihdoin olla valmis naimisiin pitkäaikaisen rakkaansa kanssa.



Puhuminen The Sunille Upea lehti , hän sanoi: Olisi hienoa, eikö niin? Osa minusta haluaa todella järjestää jotain. Minun pitäisi kiertää se. Hän kutsuu minua jo vaimokseen ja minä kutsun häntä mieheni.

Hääsuunnitelmia ei ole, mutta puhumme siitä. Luulen, että koska olemme molemmat Vesimies, yritämme elää tällä hetkellä, joten älä suunnittele asioita liian pitkälle eteenpäin.



Olen niin onnekas, että löysin hänet. Hän on ollut todellinen tuki ja on niin positiivinen, koska joskus hermostun tai olen huolissani asioista. Hän on hyvä mies ympärillään.

Emma Bunton ja kumppani Jade Jones

He ovat olleet yhdessä vuodesta 1998 (Kuva: Getty)

Hän paljasti myös syyn, miksi hänen suhteensa on ollut niin onnistunut.

Jade on uskomaton. Tulemme hyvin toimeen ja olemme hyviä ystäviä. Mielestäni toisten kunnioittaminen on suuri tekijä yhdessä toistensa nauramisen kanssa. Varaamme myös aikaa treffeille - tosin ei niin usein kuin haluaisimme.

Hän ei ole ainoa Spice Girl, joka on nauttinut perhe -elämästä viime viikkoina. Geri Horner, nee Halliwell, jakoi äskettäin hauskan videon miehensä, Red Bull Racing supremon, Christian Hornerin kanssa.

Geri Horner (nee Halliwell) ja hänen miehensä Christian osoittivat, että heillä on vielä paljon energiaa parin leikkiessä puutarhassaan kotona (Kuva: Instagram/therealgerihalliwell)

Videossa, joka on jaettu hänen 407 000 seuraajansa kanssa Instagramissa, Geri näkyy kikatellen, kun hänen miehensä tarttuu häneen ja heiluttaa häntä ympyröissä, ennen kuin hän antaa röyhkeän läiskän pohjalle.

Pariskunta ottaa selkeästi irti auringonpaisteesta, ja sen voi nähdä puutarhan vehreässä ympäristössä.

Näyttäisi siltä, ​​että pari - jotka ovat olleet naimisissa kaksi vuotta - tunsi olonsa erityisen energiseksi.

miksi Theresa tappoi Calvinin hollyoaksissa

Spice Girl, 44 ja Red Bull Racing supremo naureskelivat ilmiselvästi yhdessä seisokkeista yhdessä, kun Geri heitettiin ilmaan, ennen kuin Christian laskeutui röyhkeästi (Kuva: Instagram/therealgerihalliwell)

Geri kuvasi lyhyen leikkeen: 'Olen hieman lapsellinen.'

Geri on ollut hyvin onnellinen muutaman vuoden myöhässä, kun hän meni naimisiin miehensä Christianin kanssa toukokuussa 2015 ja toivotti heidän poikansa Montyn tervetulleeksi maailmaan tammikuussa.

Laulaja - jolla on jo 10 -vuotias tytär Bluebell menneestä suhteesta - ilahdutti faneja uutisesta raskaudestaan ​​sosiaalisessa mediassa lokakuussa.

Katso Myös: