Tunneellinen viimeinen viesti, jonka lähetti rehtori, 37, ennen kuin hän otti henkensä

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Johtajaopettaja Gary Vysen kuolemaa koskeva tutkimus sai kuulla kuinka hän oli huolissaan siitä, että hän saattaa menettää työpaikkansa

Gary Vysen kuolemaa koskevassa tutkimuksessa kuultiin kuinka hän oli huolissaan menettäneensä työpaikkansa



Nuori rehtori jätti emotionaalisen viestin ennen henkensä ottamista aiemmin tänä vuonna, on kuultu.



Gary Vyseä, 37, pidettiin 'johtavana valona' roolissaan, jossa hän toimi kuudessa akatemiassa The Williamson Trustin toimitusjohtajana Medwayssä, Kentissä.



Hänen kuolemansa tutkinnassa arkkipiispan palatsissa, Maidstonessa, kuultiin, kuinka herra Vyse pelkäsi menettävänsä työpaikkansa ”tapahtuman, johon hän oli osallisena” jälkeen.

Kahden lapsen isä oli myös kärsinyt masennuksesta ja juonut paljon alkoholia kuolemaansa edeltävinä kuukausina Kent Live .

Kahden lapsen isä oli kärsinyt masennuksesta ja sanoi haluavansa olla rauhassa & apos;

Kahden lapsen isä oli kärsinyt masennuksesta ja sanoi haluavansa olla rauhassa & apos; (Kuva: KMG / SWNS.com)



37-vuotias oli vaihtanut useita tekstiviestejä naisen kanssa, jonka poliisi uskoi olevan hänen kumppaninsa, kun hän oli elokuvateatterissa 12. helmikuuta, vaikka hänen perheensä kiisti hänen olevan tyttöystävänsä.

DS Deborah Cummings sanoi: Saimme puhelun 12. helmikuuta, että Michaela Bartlett oli löytänyt hänet roikkuvan kotonaan, kun hän meni tapaamaan häntä.



Sinä iltana he olivat vaihtaneet tunteellisia viestejä.

Hän sanoi paljastavansa tapauksen, johon hän oli osallisena, hallitukselleen työssä ja ajatteli, että hänet erotetaan.

erosivatko kem ja amber

DS Cummings selitti, että Bartlett sanoi, että Vyse oli huolissaan työpaikkansa menettämisestä ja oli lisännyt tupakointia ja juomista.

Vyse oli The Hundred of Hoo Academyn johtaja

Vyse oli Kentin The Hundred of Hoo Academyn johtaja

Hän jatkoi: Ylivoimainen tekijä on, että hän tunsi olonsa melko masentuneeksi. Hän ei ollut selkeä viesteissä. He olivat emotionaalisia.

Hän sanoi, että hänestä tuntui, että maailma halusi hänen epäonnistuvan ja että jokainen päivä oli taistelu. Hän koki eristäytyvänsä ja tunsi olevansa taakka.

Hän sanoi: 'Mitä tulee olemaan, se on, rakastan sinua viimeiseen hengenvetoon asti, muista se' ja että hän 'halusi olla rauhassa'.

Viimeinen viesti, jonka Herra Vyse lähetti rouva Bartlettille, oli klo 18.51 ja jossa hän kehotti nauttimaan elokuvasta, mutta kun hän lähetti toisen tekstin, hän ei vastannut.

Klo 21.10 mennessä Bartlett lähti elokuvateatterista ja meni suoraan herra Vysen osoitteeseen, jolloin hän teki sydäntäsärkevän löydön.

DS Cummings lisäsi: Olimme tyytyväisiä siihen, ettei häiriöitä ollut. Hän oli kärsinyt masennuksesta, tehnyt korkean profiilin työtä ja työskennellyt yötä päivää ilman paljon unta.

Vyse ja Michaela Bartlett olivat kokeneet vaikeuksia. Viestit viittasivat siihen, että hän harkitsi itsemurhaa. Ei ole todisteita kolmannen osapuolen osallistumisesta.

Ensihoitajat saapuivat kiinteistöön klo 21.32 ja yrittivät elvyttää, mutta Vyse todettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla klo 21.41.

Toksikologisen raportin mukaan Vyse oli yli kolme kertaa laillisen rattijuopumuksen raja kuolinhetkellä 247 mg alkoholia 100 ml: ssa verta - laillinen raja on 80.

Apulaiskuraani Katrina Hepburn kirjasi tuomion itsemurhasta.

Tutkinta pidettiin arkkipiispan palatsissa Maidstonessa (Kuva: Kentlive)

Hepburn sanoi: Gary Vyse oli kuollessaan 37 -vuotias ja kärsi masennuksesta.

Hänellä ei ollut pitkäaikaista masennusta, mutta näyttää siltä, ​​että joulukuussa 2017 Gary joutui stressaamaan ja hän meni jäämään vanhempiensa luokse jonkin aikaa.

Siellä viitataan ongelmiin, jotka liittyvät työhön, ihmissuhteisiin ja juomiseen.

12. helmikuuta 2018 hän oli tekstiviestillä yhteydessä tyttöystävänsä Michaela Bartlettin kanssa.

Hän meni elokuviin iltapäivällä. Hänellä ei ollut vastausta, joten hän meni kiinteistöön, pääsi sisään ja löysi Garyn.

Ei ole selvää, miten alkoholin taso olisi vaikuttanut. ''

Hepburn totesi lopuksi: Viime aikoina oli emotionaalisia tekstiviestejä, joista osa oli 'Haluan mennä nyt' ja 'En halua olla enää täällä'.

Joskus se huutaa apua, mutta hän ei odottanut, että kukaan olisi kiinteistössä löytääkseen hänet.

Siellä oli taustalla ongelmia. Hän mainitsi tapaamisen johtajien kanssa, jossa hän saattaa menettää työnsä - korkean profiilin tehtävän - ja suhteessa oli vaikeuksia.

Kun hän teki tämän teon, hän aikoi ottaa henkensä.

Mitä ikinä menetkin, samarialaiset ovat kuuntelemassa milloin tahansa ilman puhelinta numerosta 116 123.

He ovat siellä ympäri vuorokauden, 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa.

Lisätietoja siitä, miten he voivat auttaa, on osoitteessa heidän verkkosivunsa täällä .

Katso Myös: