Emotionaalinen Molly-Mae Hague ryntää Tommy Furyn yli Love Islandin vuosipäivänä

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Molly-Mae Hague vaikutti tunteelliselta ja merkitsi kaksi vuotta onnellista romantiikkaa Tommy Furyn kanssa sen jälkeen, kun Love Island kokosi heidät rakastajiksi.



22-vuotias Instagram-malli on ollut päälaella puoliammattimaisen nyrkkeilijän Tommyn kanssa siitä lähtien, kun heidät kutsuttiin yhteen kilpailijoiksi ITV2-todellisuusromanttishow'ssa vuonna 2019.



Ja vaikka pari ei voittanut todellisuuskilpailua, he ovat yksi harvoista Love Islandin menestystarinoista ja ovat edelleen onnellisesti mukana vuosia sarjassa esiintymisen jälkeen.



Instagramissa keskiviikkona Molly-Mae ilmaisi kiitollisuutensa, ilonsa ja täydellisen antaumuksensa 22-vuotiaalle Tommylle heidän virallisen toisen vuoden vuosipäivänään.

nicki minaj ja justin bieber
Molly-Mae Hague ja Tommy Fury

Molly-Mae Hague on vallannut Tommy Furyn toisena vuosipäivänä (Kuva: Instagram/mollymae)

Hän ladasi valokuvan kukista ja ilmapalloista tarinoihinsa, kyynelinsilmäisen emojin ja harmaasydämen rinnalle.



Ilmapallot - joiden värit olivat vaaleanpunainen, sininen, oranssi, keltainen ja vihreä - olivat hajallaan lahjakokoelman vieressä ja niissä oli teksti Hyvää vuosipäivää.

Sentimentaalinen Molly-Mae jakaa valokuvan itsestään ja Tommystä suudellen samalla kun hän käsittelee vettä meressä rakkauden rakkaudellisen lausunnon rinnalla.



Molly-Mae Haag Instagram

Molly-Mae jakoi valokuvia lahjoista, jotka hän oli saanut merkkipäivänä (Kuva: Instagram/mollymae)

Hän kirjoitti: 2 vuotta rakastamasta toisiamme ehdoitta ... Miten meillä kävi niin onni?

3333:n henkinen merkitys

Molly-Mae jakoi paparazzikuvan heistä pukeutuneena vastaaviin mustiin asuihin yhdessä glamour-iltana yhdessä ja julisti otsikossa: Olen pakkomielle kanssasi ikuisesti.

paras 100 punnan tabletti

Toinen hetki osoitti parin hymyilevän yhdessä, kun he olivat pukeutuneet älykkääseen mustaan ​​pukeutumiseen ja pitivät toisiaan lähellä.

Molly-Mae Hague ja Tommy Fury

Molly-Mae jakoi hetken itsestään haukkumasta Tommyä heidän uidessaan meressä (Kuva: Instagram/mollymae)

Ja vielä yksi hetki osoitti heidän nauttivan ulkona olevasta porealtaasta-Molly-Mae kirjoitti sanan Magic toiselle harmaalle sydämelle.

Aiemmin tänä vuonna Molly-Mae ja Tommy herättivät kihlaushuhuja sen jälkeen, kun vaalea tyttö jakoi valokuvan verkossa tekstityksen vieressä: Häät hiusten energiaa.

Viesti lähetti fanit ylikierroksille, kun he arvelivat, että pariskunta aikoo viettää haulikkohäät.

Mutta kävi ilmi, että Molly-Mae oli juuri vahautunut lyyrisesti kampauksestaan-eikä vihjaillut välittömistä häistä.

Vaikka myöhemmin Tommyn napautus renkaalla hääsormessaan herätti myös avioliittohuhuja fanien keskuudessa.

terri irwin rakkausskandaali

Hyläten huhut toukokuussa Molly-Mae julisti verkossa: 'Tämä todella saa minut nauramaan, koska näin muutamia teistä kommentoimasta Tommyn viimeistä kuvaa sanomalla, että hänellä on sormus päällä.'

Molly-Mae Hague ja Tommy Fury

Molly-Mae julisti loputtoman rakkautensa Tommyä kohtaan kahden vuoden seurustelun jälkeen (Kuva: Instagram/mollymae)

'Luuletteko te todella, että me ilmoitamme teille, että olemme sitoutuneet salaperäiseen kuvaan Tommystä, joka käyttää sormusta? Kuten… ei.

Tommy on vihjannut tämän kihlauksen mieleen, kun hän kirjoitti huhtikuussa, että hän laittaa sormuksen tyttöystävänsä sormelle 'nopeammin kuin luulet' silmänräpäyksessä kameraan.

Nyrkkeilijä sanoi myös, että perheen perustaminen voisi olla tulossa yhtälöön, kertoen faneille, että hän 'haluaisi saada ne ennemmin kuin myöhemmin'.

Katso Myös: