Engelbert Humperdinck ja hänen vaimonsa Patrician 70-vuotinen rakkaustarina, kun hän kuolee Covidin kanssa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Engelbert Humperdinckin ja hänen vaimonsa Patrician rakkaustarina kesti lähes 70 vuotta sen jälkeen, kun sattuma kohtasi heidän onnensa.



sarah-jane mee poikaystävä

Spanish Eyes -laulaja Engelbert on puhunut sydämensärkystään sen jälkeen, kun Patricia kuoli perjantai-iltana yrittäessään turhaan Covid-19-taistelua.



Tuhoisassa Facebook -postauksessa Engelbert kertoi, kuinka hänen vaimonsa oli ”lastemme ympäröimä” ja liukastui pois ”ikään kuin Jumalan kellokoneisto” sen jälkeen, kun hän sairastui tappavaan koronavirukseen.



Pariskunnan pitkäaikainen suhde alkoi satunnaisella kohtaamisella illalla 1953-ja ikoniselle laulajalle se oli rakkautta ensisilmäyksellä, kun hän katsoi 17-vuotiasta tyttöä.

Engelbert Humperdinckin vaimo Patricia kuoli Covid -tartunnan jälkeen

Tapasin hänet tanssilattialla, ja siitä lähtien olemme tanssineet yhdessä, hän kertoi Closer Weekly -lehti vuonna 2020.



Vanha sanonta on, että se on rakkautta ensi silmäyksellä. Hän oli ensimmäinen todellinen treffini - kun tanssin hänen kanssaan sinä iltana, pyysin häntä treffeille seuraavana päivänä. Sanoin: ’En mene naimisiin ennen kuin teen itselleni nimen. Haluan pitää sinusta huolta. ’Olin ei -kukaan ja halusin pitää hänet mukavana.’

Patricia oli hänen rinnallaan, kun hän sai tuberkuloosin vuonna 1961 ja joutui sairaalaan taudin takia.



Juuri tuo kuoleman harja sai Engelbertin muuttamaan nimensä Arnold George Dorseystä, ja vuonna 1964 hän ja Patricia solmivat solmun.

Kun Engelbert matkusti ympäri maailmaa ja myi miljoonia levyjä, hänen omistautunut vaimonsa kasvatti kotonaan neljää lasta - Louisea, Jasonia, Bradia ja Scottia.

Engelbert Humperdinck kuvataan vaimonsa Patrician kanssa

Heidän avioliitonsa on kestänyt yli viisi vuosikymmentä sen jälkeen, kun pari solmi solmun vuonna 1964 (Kuva: Popperfoto/Getty Images)

hulk hogan-avioero

Pari tapasi ensimmäisen kerran illalla 1953 (Kuva: Mike Daines/REX/Shutterstock)

- En ole koskaan nähnyt heidän kasvavan kovinkaan paljon, ja vaimoni teki hienoa työtä kasvattaessaan heitä. Hän uhkasi aina hieman: & apos; Jos jatkat tätä, kerron isällesi, kun hän tulee kotiin! & Apos; Mutta en ollut niin tiukka ', hän paljasti viime vuonna.

Mutta heidän avioliitonsa koetti Engelbertin vaeltava silmä, ja hän antautui showbizsin liiallisuuksiin poissa kotoa.

'Olin kasvamassa, ja joskus tämä yritys voi johtaa sinut harhaan', hän kertoi lehdelle.

'Otin mahdollisuuden tehdä typeriä asioita, joita tietysti pahoittelen, mutta minulla on nainen, johon olen täysin rakastunut. Olen niin iloinen, että hän pysyi kanssani paksuina ja ohuina. Haluan elämäni olevan hänen kanssaan. On ollut ylä- ja alamäkiä, mutta en koskaan muuttaisi sitä maailman puolesta. ''

Vuonna 2007 Patricialle diagnosoitiin Alzheimerin tauti - ja parin elämä käännettiin jälleen ylösalaisin.

Engelbert ilmaisi palasena kameralle huolensa vaimostaan ​​Patriciasta, joka on taistellut Alzheimerin tautia vastaan ​​yli vuosikymmenen ajan

Engelbert ja Patricia kasvattivat neljä lasta ja olivat yhdessä lähes 70 vuotta (Kuva: Getty Images)

Pariskunta sai ensimmäisen lapsensa vuonna 1968 (Kuva: ExpressStar)

Engelbert kääntyi kiihkeästi vaihtoehtoisiin hoitomuotoihin epätoivoisena pyrkimyksenä pitää vaimonsa muistot ennallaan.

'Uskon, että on olemassa parannuskeino, jota jostain syystä pidätetään, joten päätin hoitaa häntä kokonaisvaltaisella lääketieteellä ja akupunktiolla sekä tavalla tuottaa uusia kantasoluja', hän kertoi julkaisulle.

'Se vie paljon aikaa, mutta se toimii. Hän ei puhu paljon, mutta vasta eilen sanoin: 'Aion vetää rikkaruohoja.' Asumme jyrkän vuoren huipulla ja hän sanoi: Ei. Joten annoin puutarhurin tehdä sen! Odotan hänelle hoitoa. Monet ihmiset rukoilevat, ja uskon, että jonain päivänä hän alkaa puhua uudelleen. '

Jouluna 2019 Engelbert koki mitä hän kutsui 'ihmeeksi', kun Patricia lausui ensimmäisen sanansa kolmen vuoden aikana: nimensä.

onko linda carter raskaana tosielämässä

'Se on kaikkien aikojen paras joulun ihme. Olen innoissani ', hän sanoi.

Valitettavasti ei kulunut kauan ennen kuin koronaviruspandemia iski maailmaan, ja vain 12 kuukautta myöhemmin Humperdinckin perhe joutui Covid-19-taudin uhriksi.

amir khan ja vaimo

Englebert ja Pat kääntyivät vaihtoehtoisten hoitomuotojen hoitoon Alzheimerin tautiinsa (Kuva: NEWSAMpix)

Vain 48 tuntia ennen Patrician kuolemaa jaetussa Facebook -videossa hänen miehensä pyysi faneja rukoilemaan sen jälkeen, kun hän ei voinut syödä tai juoda viruksen aiheuttamien vahinkojen vuoksi.

'Covid tuli kotiimme ja se on melko tuhoisaa. Se koski monia perheeni jäseniä, mukaan lukien minä ja rakas vaimoni, ja tietysti se on ollut erittäin sydäntäsärkevää, koska hänen tilansa vuoksi se on tehnyt sen mahdottomaksi lääkintähenkilöstölle ', hän selitti.

Mutta sydäntä särkevä Patricia antautui sairauteen, kun hänen lapsensa kokoontuivat sängyn ympärille.

'Rakkaat ystävät, antakaa anteeksi hiljaisuus sen jälkeen, kun uskomaton vastaus rukoukseemme', Englebert kirjoitti Facebookissa tuntia myöhemmin.

'Perheemme on murheellinen rakkaan vaimoni menetyksestä.

- Viime yönä hän luiskahti pehmeästi pois, ikään kuin Jumalan kellokoneisto.

'Viimeiset rituaalit pidettiin juuri ennen tavanomaisia ​​rukouksiamme kello 20, veljenpoikamme, isä Paavali. Kello oli 4 aamulla hänelle. '

Hän jatkoi: ”Hänen maalliset rajoituksensa eivät enää pidä häntä kurissa, koska hän ajaa vapaasti taivaan loistavaa puutarhaa, joka on yhdistetty niin monien rakkaiden kanssa.

Rakastamme sinua sanattomasti, ikuisesti ja aina. Nyt se liukuu koko päivän minuuteihin ilman sinua. Hyvää yötä kulta.

Katso Myös: