Englannin Lionesses rokkasi ennätyksellisen Wembley-yleisön historian tyyliin kirjoitettuna

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

On maalijuhlia ja on eurovoittomaalin juhlia. Chloe Kelly naulasi omansa Wembleyllä.



Paita irtosi ja historian paino sen mukana, kun 56 vuotta siitä, kun Englannin joukkue viimeksi voitti suuren pokaalin, hajosi ja jalkapallon kuolemattomien uusi sukupolvi kruunattiin.



Kun Kelly pyörähti kohti Englannin penkkiä ampuen aloitusaseella Keystonen poliisien jahdattua joukkuetovereitaan, Keira Walsh meni kouristukseen. Lionessit juoksivat tyhjällä, mutta juoksivat kuitenkin. Ihan kuin heidän elämänsä olisi riippunut siitä. Wembley ei ollut koskaan nähnyt mitään vastaavaa.



Sitten taas Wembley ei ollut koskaan nähnyt mitään sellaista. Yleisömäärä, 87 192, oli kaikkien aikojen suurin EM-otteluissa – miesten tai naisten –. Ainakin ne, jotka olivat kulkeneet pitkän tien naisjalkapallon tunnustukseen, ymmärsivät, että Wembleyllä tässä finaalissa oleminen oli osa hyvin erityistä tilaisuutta.

Tapahtuman kunniaksi Hercules-kuljetuskoneen naispuolinen miehistö johti RAF-lentokoneen ohi kahden Typhoon-hävittäjän rinnalla juuri ennen lähtöä. Vuotta aiemmin Englannin jalkapallon pahin oli ollut esillä miesten EM-finaalissa kun Wembleylle hyökkäsivät humalaiset huumehuligaanit. Tunnelma oli eilen niin erilainen. Rikkoutuneiden pullojen kolina jalkojen alta oli kadonnut, ja sen tilalle tuli särkyneen lasikaton kolina. Naisjalkapallo meni hurjasti.

OTA KANTAA! Voivatko Englannin lionessit nyt voittaa maailmanmestaruuden? Kerro meille kommenttiosiossa



  LONDON, ENGLANTI - 31. heinäkuuta: Englannin pelaajat juhlivat fanien edessä UEFA Womenin viimeisen vihellytyksen jälkeen's Euro 2022 final match between England and Germany at Wembley Stadium on July 31, 2022 in London, England. (Photo by Christopher Lee - UEFA/UEFA via Getty Images)
Englannin pelaajat menestyivät Wembleyn finaalissa saamastaan ​​tuesta ennätysmäärän edessä ( Kuva: UEFA Getty Imagesin kautta)

Siellä oli poliisihevosia, mutta koristeeksi. Pienet tytöt Englannin paidoissa poseerasivat kuvissa heidän kanssaan. Tunnelma kävelyllä tulvii tulvii olympiatien varrella oli hillittömän iloinen. Sisällä paikka keinui kuten olisi voinut odottaa, mutta vuoden takaista myrkkyä ei näkynyt - eikä kuulunut missään. Saksan kansallislaulua kunnioitettiin ja taputettiin. Tiedät, että asiat ovat toisin, kun stadionin kuuluttaja kannustaa erotuomarin nimeä ennen aloitusta. Huomaa, Kateryna Mozul on ukrainalainen.

Englannin erikoisuus

Lionesseista tulee historian tekijöitä!



Varmista, että saat kopion 48-sivuinen erikoistarjouksemme juhlimme Englannin fantastista voittoa Saksasta UEFA:n naisten EURO-mestaruuskilpailujen finaalissa, jossa on kaikki viimeiset tapahtumat, juhlakuvat, tie Wembleyn loistoon, turnauksen seinäkaavio, tilastot ja faktat ja upea c välillä levitetty matkamuistojuliste. Vain 3 € ja saatavilla ennakkotilaa nyt

He olivat vähemmän anteeksiantavia pelin alkaessa, kun Mozul varoitti Georgia Stanwayn ja Ellen Whiten nopeasti peräkkäin. Raivostuneet huhut soivat äänekkäästi ja pitkään. Myöhempi hurraus Felicitas Rauchin keltaisesta kortista Beth Meadin pyyhkimisen jälkeen kantoi myrkkyä. Samoin teki monet taklaukset. Se oli sellainen peli - mausteinen, nirso kilpailu, joka sopii kahden suuren kilpailijan yhteenottoon, jossa on paljon linjassa. Se oli korkea kontakti, alhainen eleganssi.

Jopa Kellyn voittaja oli maalin sekalainen, mutta ketä kiinnostaa. Jos halusit kauneutta, sinulla oli joka tapauksessa Ella Toonen maali Walshin syötöstä, joka ansaitsi ripustuksen taidegalleriaan. 'Toooooooone' -huuto saa stadionin vapisemaan. Saksalaiset kieltäytyivät väistämättä menemästä hiljaa, ja Lina Magullin ansaitun tasoitusmaalin jälkeen, kun peli siirtyi jatkoajalle, Wembleyn ympärillä kiristyi keräysjännitteen solmu sen edetessä. Mutta se vain teki Kellyn loistavan vapautumisen hetkestä vieläkin suloisempaa.

Katso Myös: