Entinen Ferrari-tähti arvostelee Charles Leclercia joukkuetta julkisuudessa kritisoinnista – 'Ole kärsivällinen'

Formula 1

Horoskooppi Huomenna

Philip Massa varoitti Charles Leclerc ei arvostella Ferrari julkisesti ja keskittyä sen sijaan joukkueen auttamiseen palaamaan raiteilleen.



Monaco oli selvästi turhautunut sijoittuessaan kuudenneksi Budapestissa viime viikonloppuna . Hänestä tuntui, että hänelle ei koskaan annettu mahdollisuutta kilpailla palkintokorokkeesta sen jälkeen, kun Ferrari kehotti laittaa hänet koville renkaille kilpailun puolivälissä, jonka hän kamppaili saada lämpötilaan viileissä olosuhteissa.



ty mawrin lomapuisto

Myöhemmin hän kertoi Sky Sportsille, ettei hän ymmärtänyt, miksi puhelu oli tehty. 'Jostain syystä, en tiedä miksi, jatkoimme kovaa', hän sanoi. 'Sanoin radiossa, että olin erittäin tyytyväinen meedioon ja että halusin kulkea mahdollisimman pitkään noilla renkailla, koska fiilis oli hyvä - en tiedä miksi teimme toisenlaisen päätöksen.'



Nämä Leclercin sanat vaikuttivat kilpailua seuranneeseen kasaan Ferrarin viimeisimmän strategiavirheen jälkeen. Kun tiimiin kohdistui enemmän paineita kuin missään vaiheessa tällä kaudella, Massa on varoittanut kuljettajaa kaikesta julkisesta kritiikistä.

'No, ehdottomasti, hän ei ole ollenkaan onnellinen', hän sanoi vieraana Mikä tahansa ajettu maanantai . 'Mutta sinun täytyy olla kärsivällinen, koska jos aloitat taistelun nyt, se ei auta joukkuetta. Charles, emme voi unohtaa, että viime kilpailussa hän teki virheen, joka vain antoi erittäin hyvän mahdollisuuden voittaa kilpailu. saada oikea määrä pisteitä.

'Joten sinun täytyy olla kärsivällinen. Joten vaikka et olisi tyytyväinen päätöksiin, tapahtuviin virheisiin, sinun on taisteltava oikealla tavalla, ammattimaisesti. Ei näytä sitä ulos, koska jos alat näkyä ulkopuolella , se ei auta molempia osapuolia, vaikka Ferrari teki enemmän virheitä tänä vuonna. Taistelu ulkona ei auta heitä.'



 Entinen Ferrari-kilpailija Massa neuvoi Leclercia pitämään suunsa kiinni julkisesti
Ex-Ferrari-kilpailija Felipe Massa neuvoi Leclercia pitämään suunsa kiinni julkisesti ( Kuva: REUTERS)

Ferrarin pomo Mattia Binotto hyppäsi strategiajohtajansa Inaki Ruedan puolustamiseen Budapestin kisan jälkeen. 'Joskus teemme virheitä, mutta myös toiset tekevät niitä, he eivät vain katso liian tarkasti. Joten ei vain Inaki, vaan koko joukkue on mahtava ja tuen heitä täysin', hän kertoi Skylle.

Mutta on ehdotettu, että Binotto itsekin pelkää tulevaisuutensa puolesta . Entinen F1-kisa Ralph Schumacher väitti, että italialainen saattaa joutua työttömäksi jo tässä kuussa.



'Näen hänet jo vaarassa kesätauon aikana', hän kertoi Sky Saksa . 'On liikaa pieniä asioita, jotka menivät pieleen ja liikaa teknisiä ongelmia. Jos saat tällaisen lahjan, voit ajaa uudelleen mestaruudesta ja vaarantaa sen ja heittää sen pois, se on jo katkeraa.'

danniella westbrookin nettovarallisuus

Katso Myös: