Entinen maailmanmestari ennusti tarkasti, kuinka Jake Paul peruuttaisi Hasim Rahman Jr:n taistelun

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

Entinen maailmanmestari Shawn Porter teki aavemaisen tarkan ennusteen siitä, miten Jake Paul peruuttaisi taistelunsa Hasim Rahman Jr:n kanssa.



Paul ilmoitti eilen illalla lopettavansa kuudennen ammattilaisottelunsa Rahman Jr:ää vastaan, joka oli tarkoitus pelata Madison Square Gardenissa New Yorkissa ensi viikonloppuna. Paul väitti, että hänen vastustajansa ei halunnut pudottaa painoaan 215 paunastaan ​​huolimatta siitä, että ottelu oli aluksi 200 ja sitten 205 paunaa.



Vastauksena Rahman on syyttänyt Paulia taistelun keskeyttämisestä ennenaikaisesti ja antamatta hänen pudottaa niin paljon painoa kuin mahdollista viimeisen viikon aikana. Ja koska uutiset tulivat ilmi, kuvamateriaalia on noussut uudelleen Porterista, entisestä kaksinkertaisesta keskisarjan mestarista, joka ennustaa tarkalleen, kuinka Paul peruuttaisi ottelun.



 Jake Paul ei enää taistele Hasim Rahman Jr:n kanssa
Jake Paul ei enää taistele Hasim Rahman Jr:n kanssa ( Kuva: Getty Images)

'He valitsevat taistelijan, joka oli juuri pudonnut, mutta vielä senkin jälkeen hän on painavampi ja he pakottavat hänet pudottamaan painoaan. Hän [Paul] on hyvin bisnestaituri nyrkkeilylajissa,' hän kertoi Fight Hub TV:lle kaksi viikkoa sitten . 'Hasim Rahman ja hänen leirinsä ymmärtävät, että hän yrittää saada meidät imemään itseämme alas, mutta me aiomme mennä vain *tänne*.

elokuun palkkiolainan voittajat

'He hierovat sitä, Jake Paul, he hierovat sitä; he peruuttavat taistelun, hierovat sen ja tekevät siitä kaiken Hasimin syyksi, eivätkä he ota rappia mistään. Hänellä on todellakin tapa tehdä tämä niin, että Hän on peittänyt kaikki emäkset. Vaikka katsoisitkin nesteytyslauseketta, hän kattaa kaikki emäksensä.'

Sen jälkeen kun 200 paunan painorajasta sovittiin, Rahman Jr paljasti, että häntä uhkasi ankarat taloudelliset rangaistukset, jos hän ei pääse painoon, mukaan lukien mahdollisuus ansaita vain 5 000 dollaria taistelusta. Hän selitti intensiiviset määräykset aikana esiintyminen MMA Hourissa , sanoen: 'Minulle määrätään sakkoja, neljän unssin jälkeen menetän 25 prosenttia kukkarostani jokaisesta kilosta.



Kuka on syypää siihen, että tappelu ei toteudu? Kerro meille kommenttiosiossa alla

'He jättävät paljon asioita pois, kun olet tekemisissä Jake Paul ja hänen temppunsa. Jos esimerkiksi tulisin 202 paunaan punnitsemiseen ja sitten 216 paunaan nesteytyspunnitukseen, niin saisin vähimmäissumman, joka on mielestäni 5 000 dollaria.



'Se johtuu kahdesta kilosta, he ovat niin peloissaan. He haluavat painostaa minua saadakseni painon sanomaan: 'Pidät 25 prosenttia jokaisesta kilosta, jonka olet ylittänyt', joten jos tulen mukaan. 204 paunalla saan minimin, jonka yläraja on 5 000 dollaria. Se on paljon, joka menee näihin taisteluihin.'

Paul on väittänyt, että hän suostui taistelemaan 205 paunalla, joka on huomattavasti yli 190 paunaa, jolla hän yleensä painaa, mutta veti rajan, kun Rahman väitti, ettei hän pudottaisi alle 215 paunaa.

Katso Myös: