Erik ten Hag räjäytti Man Utd -tähdet 'kelvottoman' näytelmän vuoksi Atletico Madridin tappiossa

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Manchester United johtaja Erik ten Hag on vastustanut sitä, mitä hän näki pelaajiensa taholta Atlético Madrid oli 'ei hyväksyttävää' heidän esikauden ystävyysottelussaan espanjalaisten jättiläisten kanssa.



Red Devils voitti 1-0 kiitos Joao Felixin myöhäinen lakko Diego Simeonen puolella, vähän ennen United-tähteä Fred hän sai marssikäskynsä saatuaan toisen keltaisen kortin, kun Ten Hagin joukot päättivät kilpailun 10 miehellä.



Se oli peli täynnä tuliisia haasteita ja vaikka se oli teknisesti ystävyysottelu kahden joukkueen välillä, esillä olevat taklaukset viittasivat siihen, että sitä pelattiin sellaisella tahdilla, jonka monet yhdistäisivät kilpailutoimintaan. Koska uusi Valioliiga kausi alkaa viikon kuluttua, Ten Hag oli huolissaan joistakin pelaajien välisistä yhteenotoista.



Peliä pohdittaessa hollantilainen käsitteli Atletico Madridin aggressiota: 'Pidän kilpailukyvystä, mutta kunnioituksella. En halua myöskään loukkaantumisia.

'Siksi pitää kunnioittaa toisianne. Olen nähnyt joitain taklauksia, jotka ovat ehkä hieman yli rajan.' Vaikka Ten Hag oli selvästi turhautunut Atleticon no-bared-lähestymistapaan, hän ei ollut lainkaan iloinen omasta puoleltaan.

'Loppujen lopuksi kyse on tuloksesta, eikä tulos ollut hyvä', hän lisäsi. 'Sinun on hyödynnettävä, jos luot paikkoja. Luulen, että loimme monia paikkoja, jotta voimme tehdä vähintään yhden maalin - siihen kohtaan en ole tyytyväinen. Olen sanonut joukkueelle, että se ei ole hyväksyttävää.'



United oli nauttinut loistavasta esikauden kampanjasta ennen tapaamistaan ​​Atleticon kanssa, eikä ollut oikeastaan ​​maistanut tappiota Ten Hagin johdolla. Edellisissä peleissä Red Devils oli jopa kirjannut 4-0-voiton kovista kilpailijoistaan. Liverpool ja toinen voitto Valioliigan vastustajasta Kristalli palatsi .

julkkis isoveli 2013 kilpailijat
 Erik ten Hag ei ​​ollut vaikuttunut siitä, mitä hän näki pelaajistaan ​​Atletico Madridia vastaan
Erik ten Hag ei ​​ollut vaikuttunut siitä, mitä hän näki pelaajistaan ​​Atletico Madridia vastaan

OTA KANTAA! Missä United sijoittuu Ten Hagin debyyttikampanjassa ensi kaudella? Kommentti alla



dustin diamond seksinauha

Ottaen tappiosta myönteisiä asioita Ten Hag tietää, että tällä retkellä on paljon asioita, joita hän voi työstää - jää nähtäväksi, korjataanko tarpeeksi ajoissa ennen Unitedin avauspäivän kilpailua vastaan. Brighton & Hove Albion Old Traffordilla.

Ten Hagilla on kuitenkin toinen mahdollisuus kokeilla uusia asioita ennen sitä, kun United pelaa jälleen sunnuntaina Rayo Vallecanoa vastaan ​​- 24 tuntia Atletico-ottelun jälkeen.

Unitedin manageri on selittänyt, kuinka viikonlopun toisen pelin avauskokoonpanosta tulee täysin erilainen. 'Alusta lähtien pelanneet pelaajat eivät tule huomenna', Ten Hag paljasti.

'Huomenna meillä on erilainen aloitusyksitoista. On pelaajia, jotka tulivat [Atletico Madridia vastaan], jotka voivat aloittaa huomenna.'

Katso Myös: