Erling Haaland reagoi vihdoin Jadon Sanchon siirtoon Manchester Unitediin

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Erling Haaland on vihdoin reagoinut Jadon Sanchon välittömään siirtoon Manchester Unitediin - itkevällä emojilla.



Haaland ja Sancho pelasivat yhdessä kauden sen jälkeen, kun norjalainen liittyi Borussia Dortmundiin RB Salzburgista vuonna 2020.



Mutta lyhyen ajan kuluessa he saivat aikaan sensaatiomaisen ymmärryksen kentällä, mikä on nähnyt molempien pelaajien herättäneen Euroopan huippuseurojen huomion.



Yhdessä viimeisimmistä peleistä pari pelasi yhdessä ja voitti Saksan Cupin, voittaen RB Leipzigin 4-1 finaalissa.

Haaland on yhdistetty siirtoon tänä kesänä, mutta Sancho siirtyy ensimmäisenä, kun hän ei onnistunut siirtymään Manchester Unitediin viime kaudella.

Instagram

Onnistuuko Jadon Sancho Manchester Unitedissa? Kommentoi alle



Sancho on jo sopinut ehdoista Unitedin kanssa sopimuksessa, joka on silmiä hivelevä 73 miljoonan punnan arvoinen, ja sen odotetaan tulevan virallisesti uutena allekirjoituksena euron jälkeen.

On epäselvää, lähteekö Haaland myös Dortmundista tässä kuussa.



Tiedämme kuitenkin yhden asian, että Norjan maajoukkueen pelaaja kaipaa pelaamista englantilaisen rinnalla ensi kaudella.

Sancho, joka on tällä hetkellä kansainvälisillä tehtävillä euroissa, ladasi tällä viikolla Instagramiin kuvan itsestään Englannin harjoituslaitteesta hymyilevän emojin rinnalla.

Haaland vastasi viestiin itkevällä emojilla vastauksena hänen United -siirtoon.

Sancho aloitti ensimmäisen kerran Englannin EM-kisoissa 4-0-voiton Ukrainasta, ja hän pyrkii jälleen esiintymään keskiviikon illan välierässä Tanskan kanssa.

Jos Englanti voittaisi tanskalaiset, he tekivät finaalin Italian kanssa, joka pudotti Espanjan kilpailusta tiistaina.

Katso Myös: