Euro 2020 -taulukko: Lataa omasi ILMAISEKSI kaikilla otteluilla ja TV -aikoilla

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Vuoden 2020 EM -kisat alkavat perjantaina 11. kesäkuuta, ja Englannin ensimmäinen ottelu Kroatiaa vastaan ​​pelataan Wembleyssä kaksi päivää myöhemmin.



Koska eurojen lohkovaiheet ovat hieman monimutkaisempia kuin tavallisesti, ja mahdollisesti suotuisa reitti Englannin turnauksen läpi, jos he sijoittuvat ryhmässä toiseksi, fanit saattavat tarvita seinäkaavion pysyäkseen järjestyksessä ja toiminnan yläpuolella.



Seinäkaaviot ovat yhtä tärkeitä kansainvälisissä jalkapalloturnauksissa kuin tarrakirjat ja kauppakortit, ja turnauksen suosikkien ylittäminen on lähes yhtä jännittävää kuin niiden täyttäminen joukkueen edetessä.



24 joukkuetta kuudessa eri ryhmässä (A-F), lohkovaihe ei ole täysin suoraviivainen. Kunkin ryhmän kaksi parasta joukkuetta pääsevät pudotuspeleihin.

Muut neljätoista joukkuetta kahdeksantoista ovat joukkueet, joilla on eniten pisteitä kolmannella sijalla. Euro 2016 -turnauksessa lopulliset voittajat Portugali pääsivät tällä reitillä, kun he tasasivat kaikki lohkovaiheen ottelunsa.

Lataa alla oleva Euro 2020 -taulukko ja tulosta kotona.




Lataa Euro 2020 -taustakuvaVoit ladata Euro 2020 -taulukon alla tästä



ladata


Portugali nosti pokaalin, vaikka voitti vain yhden ottelun 90 minuutin aikana koko turnauksen aikana, ja voitti 2-0 Walesin välierässä.

Englannilla on kolme lohkoottelua, joista ensimmäinen on Kroatiaa vastaan. Gareth Southgaten joukkueet ovat D -lohkossa, mutta he jäävät todennäköisesti ilman Liverpoolin kipparia, Jordan Hendersonia ja Manchester Unitedin kapteenia Harry Maguirea turnauksen avajaisissa.

Kolme leijonaa & apos; Toinen ottelu on Skotlantia vastaan, joka osallistuu ensimmäiseen kansainväliseen turnaukseensa 23 vuoteen. Steve Clarken joukkue toivoo pääsevänsä kahden parhaan joukkoon, mutta etsii myös karsinnat kahdeksantoista kolmanneksi.

Englannin kolmas ja viimeinen lohkovaiheottelu on Tshekkiä vastaan. Jos Englanti pääsee lohkovaiheeseen, he voivat valita useita reittejä finaaliin.

Jos Englanti sijoittuu lohkon huipulle, he pelaavat puolivälieränsä F-ryhmän toiseksi sijoitettua joukkuetta vastaan, johon kuuluvat Ranska, Saksa, Unkari ja Portugali. Ottelu pelataan tiistaina 29.6.

Jos Englanti voittaa tämän pelin, se pelaa puolivälieräottelunsa Rooman Stadio Olimpicossa lauantaina 3. heinäkuuta kello 20.00.

Mikä seura voittaa Euro 2020? Kerro meille alla olevissa kommenttiosioissa.

Jos Englanti sijoittuu kuitenkin toiseksi ryhmässään, he pelaavat Kööpenhaminassa E-ryhmän toiseksi sijoitettua joukkuetta vastaan, joka koostuu Puolasta, Slovakiasta, Espanjasta ja Ruotsista. Jos Englanti voittaa tämän pelin, se pelaa puolivälieräottelunsa Pietarissa perjantaina 2. heinäkuuta klo 18.00.

Välierät (tiistai 6. heinäkuuta ja keskiviikko 7. heinäkuuta) ja finaali (sunnuntai 11. heinäkuuta) pelataan Wembleyssä.

Katso Myös: