EuroMillionsin 122 miljoonan punnan jättipotti, jonka Brit -lipun haltija on lunastanut - viidenneksi suurin voitto historiassa

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Yksi onnekas henkilö Isosta -Britanniasta on tullut lunastamaan viime yön hirviön 122 miljoonan punnan EuroMillions -arpajapotin.



Lipun haltija on tulossa viidenneksi suurimmaksi voittajaksi Yhdistyneen kuningaskunnan arpajaishistoriassa sen jälkeen, kun hän oli kerännyt uskomattoman 122 550 350,80 puntaa vastaamalla kaikkia numeroita perjantai -iltana.



Ennen kuin he saavat käsiinsä yhdeksän numeron summan, National Lottery tarkistaa vielä kerran, että lippu tarkistetaan.



Camelotin Andy Carter, National Lottery -yhtiön voittajien neuvonantaja, sanoi: Mikä pääsiäisviikonloppu yhdelle onnekkaalle pelaajalle.

Heistä on tullut viidenneksi suurin voittaja Yhdistyneen kuningaskunnan kansallisen arpajaisten historiassa, ja heillä on omaisuus, joka voi tehdä unelmistansa totta.

-Nyt aiomme tukea lippujen haltijaa prosessin aikana ja auttaa heitä nauttimaan elämästään muuttuvassa voitossa.



Voitto on viidenneksi suurin Britannian historiassa

Voitto on viidenneksi suurin Yhdistyneen kuningaskunnan kansallisen arpajaisten historiassa (Kuva: PA)

Lipun haltija on kaksi paikkaa Frances Connollyn yläpuolella National Lottery Rich Listissa.



Frances, joka voitti 114 miljoonaa puntaa vuonna 2019, paljasti äskettäin antaneensa arviolta 60 miljoonaa puntaa omaisuudestaan ​​perheelle, ystäville, paikalliselle yhteisölle ja hyväntekeväisyyteen.

The Sunday Times Rich Listin mukaan perjantain voittajasta tuli heti maan rikkain 976. henkilö.

Tämä on toinen kerta tänä vuonna, kun Yhdistyneen kuningaskunnan lipun haltija voittaa

Tämä on toinen kerta tänä vuonna, kun Yhdistyneen kuningaskunnan lipun haltija voittaa (Kuva: AFP/Getty Images)

(Kuva: CAROLINE BLUMBERG/EPA-EFE/REX/Shutterstock)

Voitto on suurempi kuin raskaan sarjan maailmanmestari Anthony Joshua (107 miljoonaa puntaa) tai Spurs -laitahyökkääjä Gareth Bale (114 miljoonaa euroa).

Tämä on toinen Iso -Britanniassa voitettu EuroMillions -jättipotti tänä vuonna.

Uudenvuodenpäivänä yksittäinen Yhdistyneen kuningaskunnan lipunomistaja, joka halusi pysyä nimettömänä, keräsi 39 miljoonaa puntaa.

Vuonna 2020 Isossa -Britanniassa voitettiin neljä EuroMillions -jättipottia. Maan suurin voitto oli 170 miljoonan punnan jättipotti, jonka anonyymi lipunhaltija voitti 8. lokakuuta 2019.

Katso Myös: